mesaj yazdığın arkadaşın kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti yazmıyormu eminmisin.......kimliğinde T.C yazan birinin sana vatandaşım demesi neden zoruna gitti.resmen bölücülük yapıyorsun eğer kimliğinde T.C yazıyorsa benimde vatandaşımsın diğer arkadaşlarında vatandaşısın ..
T.C yazan biri olarak sana cevap hakkım var
karanlık dünya vatandaşı değilsin ve bizim karanlık dünya vatandaşı olduğumuzu ima ederek bizi aydınlatmak için çalıştığını ve Yazılım mühendisi olduğunu vurgulamışsın.
sen Türk vatandaşısın biz değiliz öylemi.bizim kimliğimizde karanlık Dünya Vatandaşı yazıyor öylemi
mesajlarının çoğuna baktım genelde sataşıyor ve hakaretler ediyorsun..alakasız bi şekilde yazılım mühendisi olduğunu iddea edip bizim karanlık dünyamızı aydınlatmaya çalıştığını vurgulayarak bizi küçük düşürmeye çalışmışsın.
nasıl bir kin nasıl öfke taşıyorsun ki böyle bölücülük yapıyorsun insanlarımızın sana vatandaşım demesine kızıyorsun
ayrıca yazılım mühendisi olduğun bana inandırıcı gelmedi.belki web tasarım kurslarından bir iki şey öğrenmiş olabilirsin.yani yazılım mühedisi değil altı üstü web tasarımı yla ilgili bişiler biliorsundur.mesajlarına baktım ilkokuldan yüksek derecelerle mezun olduğun kanaatindeyim
hangi programlama dillerini biliyorsun oracle de çalıştınmı hiçç..oracle çalışman varsa paylaşabilirmisin ve yaptığın çalışmalar hakkında açıklamalar getirebilirmisin soruları yanıtlarmısın
hangi yazılımları biliyorsunuz sn.yazılım mühendisi hangi yazılım firmalarıyla çalıştığınızıda ayrıca merak ettim referans verebileceğin yazılım firması varmı çalıştığın ...micro bilgi,mega yazılım halıcı oğlu gibi yazılım firmalarını daha önce duydunmu bir tanıdığın varmı belki tanışıyor da olabiliriz) ve çalışmalarını konu açarak bizimle paylaşırsan ve bilmediğimiz noktalarada soracaklarımıza açıklık getirirsen inanki bizi aydınlatmış olursun
sen yeterki konu aç bilgilerini paylaş projelerini paylaş o zaman bizi aydınlatmış olursun...
ama buraya gelip te ben damardan yüksek lisans yaptım ve sizin karanlık dünyanızı aydınlatıyorum tarzı bir yaklaşım hiç hoş değil
torun morun geceler uzun tarzı kelimeler kullanarak seviyenin de ölçüsünü vermişsin
sen ne değerli bir insanmışsın meğer biz farkedemedik bize farkettirdiğin için teşekkürler
Tebrik ederim hakedene gereken cevabı vermişsin.:clap:clap