Utanmasa ağlicakmış :hhmanD
İyi yapmış yumruk atan :hhmanD
İyi yapmış yumruk atan :hhmanD
Abi ben bu habere ne üzüldüm ne sevindim. normal bi haber gibi yaklaştım. orda başbakanımız değil de başka biri olsaydı yine aynı şeyi yazacaktım. birlieri öküz altında buzağı aradığı için çıkıyo bu gereksiz tartışma. en azından benim öküzümün altında...
böyle düşünüyorsan o zaman teröristlerinde öldürülmesine karşısın gibi birşey benim bakış açıma göre akp hiçte yararlı bir parti değil acaba neden? :gulumseCocuk:
böyle düşünüyorsan o zaman teröristlerinde öldürülmesine karşısın gibi birşey benim bakış açıma göre akp hiçte yararlı bir parti değil acaba neden? :gulumseCocuk:
Mizah yönümüz ölmüş de ağlayanı yok. Dr. mud arkadaş "ayı yavrusunu severken öldürürmüş" şeklinde bir yorum yapmış, yani "kişiye en çok seveninden zarar geliyor, o da isteyerek olmuyor" demek istemiş, haberin geldiği noktaya bak.
MozoLe Miяach;4545577' Alıntı:İsteyerek Veya İstemeyerek Vurmuş oLaßıLır.. Sonuçta ßizim Hoşumuza Gitti Tayyibin O Tip Agzının 1 Metre AcıLıp Ahhh Demesi.. ßundan Sizene ??
Keşke ßide YanLışLıkLa Uçan Tekme FeLan Atsaydı.. :hhmanD
~SiLenT ScЯeaM~;4545595' Alıntı:BaykaL Gibi GırtLakLamamış Vatandaşı.
Adam oLan Heryerde BeLLi Ediyor Kendini :goz:
~SiLenT ScЯeaM~;4545595' Alıntı:BaykaL Gibi GırtLakLamamış Vatandaşı.
Adam oLan Heryerde BeLLi Ediyor Kendini :goz:
~SiLenT ScЯeaM~;4545624' Alıntı:Sen Türkiye Cumhuriyeti'nin BaşbakanıyLa Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusunu KıyasLarsan O Senin ZavaLLığın oLur.
Sıkışan Atatürk'e Koşuyor Ne Hikmetse.
BaykaL'ı, BahçeLi'yi de Görmek İsteriz BuraLarda.
Ama NafiLe Erdoğan'a OLan Nefretinizi Atatürk'ü KuLLanarak Kusmaya Devam Edin Siz....