Başbakanı yumrukladı!

Abi ben bu habere ne üzüldüm ne sevindim. normal bi haber gibi yaklaştım. orda başbakanımız değil de başka biri olsaydı yine aynı şeyi yazacaktım. birlieri öküz altında buzağı aradığı için çıkıyo bu gereksiz tartışma. en azından benim öküzümün altında...

Seni Kasetmedim Zaten Mami. Konuya Magazin ve Geyik Açısından Bakmak Gayet DoğaL. GünLük Hayatımızdada BöyLe Bir OLayLa KarşıLaşsak GüLeriz. Ama Gülmek ve sevinmek EyLemLeri Birbirine Ne Kadar Yakın EyLemLer Gibi Görünsüde FarkLıdır. O AnLamda Senin SözLerinde Tepki VeriLecek Bir Unsur Yok.

Ama Başbakanın Suikastte Uğrayıp, ÖLmesine Çok Sevinecek ve Bu Konuya Mesaj yazan KişiLeredir SözLerim.

böyle düşünüyorsan o zaman teröristlerinde öldürülmesine karşısın gibi birşey benim bakış açıma göre akp hiçte yararlı bir parti değil acaba neden? :gulumseCocuk:

sende digerlerinin yaptigi hataya dusuyorsun.. adam sana yazmamis.. butur satasmalar ban sebebidir.. bunlara yorum denemez.. ltf kurallari okuyun.. tayyip erdoganin sevilmeyen yonleri olabilir ama sonucta basbakandir.. forumda yapilan insanlarin hatalarinin kotu yonlerinin tartisilmasi ( ahlaka ve saygiya uygun olarak) hidirin dedigi gibi ben iyiyide kotuyude guzelide cirkinide severim insani yaradandan oturu severim.. saygilarimla

böyle düşünüyorsan o zaman teröristlerinde öldürülmesine karşısın gibi birşey benim bakış açıma göre akp hiçte yararlı bir parti değil acaba neden? :gulumseCocuk:

Vah Vah. TeröristLerin ÖLdürülMesiyLe, Başbakanın Suikaste Uğrması Sence Aynımı. Sen Benim DüşünceLerimi Nerden BiLiyorsun. Sana Hitaben Yorum yapmadım. Niye AtLadın. Ben Arkadaşıma Cevap Yazdım, SeninLe İLgiLi Bir Yazı Varmı Mesajımda. GüLünce Komikmi OLduğunu Sanıyorrsun. O Zaman Hayvanat Bahçesinde Şempanze Seyret Benim YorumLarımı Okuma.

Teröristi, BaşbakanLa Aynı Kefeye Koyan Zihniyet BenimLe Tartışmasın Lütfen

Yok Yaw. Kürt AçıLımı Kimin Onayı ve İzniyLe YapıLıyo Sen BiLiyormusun? Sığ GörüşLerini Burda PayLaşırken, Kendini Soktuğun HaLin Farkındamısın.

Terör Konusunda, AsLi Unsur; Bu Uğurda ŞehitLer Veren ve AsıL FedakarLığı Yapan SiLahLı KuvvetLeri Fikri ve Onayı OLmadan Tek Adım AtıLmaz. Senin Görüş açına Göre O Zaman Terörrist kavramına OnLarda Giriyor. BiLgisiz ve Toyca ALtyapın OLmadan Bir OLayı YorumLarsan İnsanLara Hakaret Etmekten Öteye Gidemezsin.
.

bu konu iyice amacından saptı kapatılmalı

çünkü başbakana terörist diyebilecek kadar kendini bilmezler türedi

sakın oLa adam eLindeki iğneyi başbakana batırıp onu bir kaç günde öLdürecek bir madde enjekte etmiş oLmasın.

Mizah yönümüz ölmüş de ağlayanı yok. Dr. mud arkadaş "ayı yavrusunu severken öldürürmüş" şeklinde bir yorum yapmış, yani "kişiye en çok seveninden zarar geliyor, o da isteyerek olmuyor" demek istemiş, haberin geldiği noktaya bak.

Keşke ben de kendimi bu kadar iyi ifade edebilseydim. Teşekürler =)

ağzına gözüne ynlışlıkla çaksaydı keske :D

başlıktan kazanmışsın ilk kelime başbakan sağ tarafı çekiyo 2. kelime yumruklandı sol tarafı :D

İsteyerek Veya İstemeyerek Vurmuş oLaßıLır.. Sonuçta ßizim Hoşumuza Gitti Tayyibin O Tip Agzının 1 Metre AcıLıp Ahhh Demesi.. ßundan Sizene ??

Keşke ßide YanLışLıkLa Uçan Tekme FeLan Atsaydı.. :hhmanD

MozoLe Miяach;4545577' Alıntı:
İsteyerek Veya İstemeyerek Vurmuş oLaßıLır.. Sonuçta ßizim Hoşumuza Gitti Tayyibin O Tip Agzının 1 Metre AcıLıp Ahhh Demesi.. ßundan Sizene ??

Keşke ßide YanLışLıkLa Uçan Tekme FeLan Atsaydı.. :hhmanD

biri yanlışlıkla kaburgalarını kırıp kafasına dikiş attırır yakında o zmn koparım işte :D:D

BaykaL Gibi GırtLakLamamış Vatandaşı.
Adam oLan Heryerde BeLLi Ediyor Kendini :goz:

~SiLenT ScЯeaM~;4545595' Alıntı:

katılıyorum

b-51-memo_Atat%C3%BCrk_REsep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan.jpg

Sen Türkiye Cumhuriyeti'nin BaşbakanıyLa Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusunu KıyasLarsan O Senin ZavaLLığın oLur.
Sıkışan Atatürk'e Koşuyor Ne Hikmetse.
BaykaL'ı, BahçeLi'yi de Görmek İsteriz BuraLarda.
Ama NafiLe Erdoğan'a OLan Nefretinizi Atatürk'ü KuLLanarak Kusmaya Devam Edin Siz....

~SiLenT ScЯeaM~;4545595' Alıntı:

Cok hakLısın KatıLıyorum:clap

~SiLenT ScЯeaM~;4545624' Alıntı:
Sen Türkiye Cumhuriyeti'nin BaşbakanıyLa Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusunu KıyasLarsan O Senin ZavaLLığın oLur.
Sıkışan Atatürk'e Koşuyor Ne Hikmetse.
BaykaL'ı, BahçeLi'yi de Görmek İsteriz BuraLarda.
Ama NafiLe Erdoğan'a OLan Nefretinizi Atatürk'ü KuLLanarak Kusmaya Devam Edin Siz....

ben kimseye bahçeli baykal demedim sadece 1 resim koydum

Geri