Başbakanı yumrukladı!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
2a9p2cy.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Trabzon'un Araklı ilçesindeki temasları sırasında ilginç bir olay yaşandı.

Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunmak isteyen bir kişi, yanlışlıkla Erdoğan'ın karın boşluğuna yumruk attı. Erdoğan'ın bu sırada hissettiği acı yüzüne yansıdı. Korumalar tarafından uzaklaştırılan vatandaş, yanlışlıkla çarpıştığını iddia etti.

Başbakan Erdoğan, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi'nin açılışının ardından Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Belediyeye gelişinde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başbakan Erdoğan, bu sırada bir talihsizlik yaşadı.

Kalabalıkta Başbakan'a sarılmak isteyen Turan Demir isimli vatandaş, korumalar engellediği sırada yanlışlıkla Erdoğan'ın karın boşluğuna yumruk attı. Canı yandığı gözlenen Erdoğan, bu sırada "Ah" dedi. Turan Demir, korumalar tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.Daha sonra belediye binasına giden Başbakan Erdoğan, Başkan Ümit Çebi ile bir süre görüştü.

Erdoğan, çıkışta vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Erdoğan, "El ele verdikçe, dayanışma içinde oldukça, bir ve beraber oldukça bizim kimse yıkamayacak. Her geçen gün daha iyi olacağız, her geçen gün daha güçlü olacağız, bundan hiç endişeniz olmasın. Ve biz bu inançla, bu anlayışla yarınlara yürüyoruz." dedi.

"YANLIŞLIKLA ÇARPTIM"

Öte yandan, ilçede tatlıcılık yaptığı öğrenilen Turan Demir'in, Araklı Belediye Başkanı Ümit Çebi'yi arayarak, Başbakan'ı incitme gibi bir amacının olmadığını söylediği öğrenildi. Sevgi gösterisi bulunmak isterken kalabalığın da etkisiyle bir çarpışmanın yaşandığını söylediği bildirilen Demir'in, yanlış anlaşıldığını, Başbakan ile görüşüp özür dilemek istediğini söylediği bilgisine ulaşıldı.

MYNET

Muhahah İfLahı Kaymış.. :hhmanD

Yumruguna SagLık Nigga.. :hhmanD

Konuya direk ulaşabileceğimiz bir kaynak linki eklermisin Я@SmUsSعN ™ tşk.

Ayının yavrusunu sevdiği gibi sevmiş :)

(Bu sadece benzetme herhangi bi art niyet aramyın lütfen)

tüh be üzüldüm adam için, adam kaş yapayım derken göz çıkarmıs :D

ah ah biraz daha güçlü ... ne biçim adamsın kodunmu oturtman lazım bi "AH!" demiş o kdr en az mide kanaması lazım :D:D

bu bugune kadar okudugum en harika haber :D adamin ellerine saglik cok ii yapmis :=)

Başbakanın avukatlığını yapacaksanız size düşmez ki neden sadece bana cevap verme ihtyiyacı hissettiniz? bu olaya sevinenler olmuş. Orda o şekilde yumruk yiyen kim olursa olsun aynı şeyi söylerdim ben Başbakana karşı da herhangi bi antipati duymuyorum.

Boş Bir Konu Üzerinden Gereksiz Tartışma Üretmektesiniz. biri Kazara Başbakana Vurmuş, Adamın Canı Yanmış. ELbetteki SevmeyeneLer Sevinecek, SevenLer ÜzeLecektir.Ne Acıdır ki Başbakanın Canının Yanmasında Sevinç NaraLarı atan Var. Aynı Sevinç NaraLarının Birbenzerini, Menderes AsıLırken AtanLarda Vardı.

Boş Bir Konu Üzerinden Gereksiz Tartışma Üretmektesiniz. biri Kazara Başbakana Vurmuş, Adamın Canı Yanmış. ELbetteki SevmeyeneLer Sevinecek, SevenLer ÜzeLecektir.Ne Acıdır ki Başbakanın Canının Yanmasında Sevinç NaraLarı atan Var. Aynı Sevinç NaraLarının Birbenzerini, Menderes AsıLırken AtanLarda Vardı.

Abi ben bu habere ne üzüldüm ne sevindim. normal bi haber gibi yaklaştım. orda başbakanımız değil de başka biri olsaydı yine aynı şeyi yazacaktım. birlieri öküz altında buzağı aradığı için çıkıyo bu gereksiz tartışma. en azından benim öküzümün altında...

Geri