Başbağlar Katliamı(5 Temmuz 1993)

sorgulamamız gereken bu kıvılcım nasıl oluyorda camilerden çıkıyor nasıl oluyorda bu fesat camilerden çıkıyor

Camiilerden fesat çıkmaz, o senin hüsnü kuruntun...

Camiilerden fesat çıkmaz, o senin hüsnü kuruntun...

kardeş böyle bir yorum yapacağına peygamberimizin hayatında kaç mescit yaptırdığını ve kaçının fesat yuvasına döndüğü için yıktırdığını öğren...

-fitne fesat çıkmıyorduda niye bunun için ayet geldi ,fesat fitne çıkmıyorduda peygamberimizindemi hüsnü kuruntusu vardı???

Erzincanda ne zman görülmüş PKK dimi yaa. Biz kim olduklarını tahmin ediyoruz.
İntikam için masum köylülere tuazak kuranların elbet birgün cezalarını göreceklerdir.

bu mesajın açık değil ne istediğin perde arkasında kalıyor bu yüzden bir kaç anlama geliyor
biraz aydınlatırmısın

-bunu yapan pkk değilmi???
-intikam içinmi yapıldı???
-intikamsa bunu yapanlar kimm???

intikam felan karıştırmayın arkadaşlar kışkıtmayın insanları zaten bunu yapanlar yıllardır hep yapıyor bizim türk halkı da hala yiyor yok neymiş sivas a karşıymış yok bilmem ne geçin bunları birileri bunu tetikliyor yani bi düğme var gerektiğinde basılıyor.. tek bir gerçek var kim nasıl ne için kime olursa olsun insan öldürmek zalimliktir hayvanlıktır ülkemizde bu katlimalrı hangi düşünceden olursa olsun yapanları lanetliyorum ve ayrıca bu konuyu bilmedem çarpıtarak başka tarafa çekenleride kınıyorum.. umarım başka katliamlar omaz ..

Erzincanda ne zman görülmüş PKK dimi yaa. Biz kim olduklarını tahmin ediyoruz. İntikam için masum köylülere tuazak kuranların elbet birgün cezalarını göreceklerdir.

Hee dolandırma lafı söle işte cemevinden çıkanlar yapmıştır katliamı değilmi...

Olayı ajite etme Başbağdakilerde bizim canımız cigerimiz ama ne zaman bir Sivas katliamı ortaya konsa amaçlı ve karşıt olarak Başbağlar ortaya atılır.İşte bu yanlıştır.Hatta yanlış hatırlamıyorsam sen bile yaptın bu hatayı.

hata fln diil o nie siwas olaylarinin gundeme getirildigi kadar basbaglar olayi gundeme getirilmio siz we sizin gibiler nasil siwas olayini unutturmaya calisiolarsa bizlerde basbaglar olayini unutturmamaya calisioruz bunun ayrimcilikla hic bi alakasi yoq

37 canımızın intikamı diye adlandırıldı bu Başbağlar katliamı ama hayır Alevi olan intikam almaz hz.Hüseyin'in intikamını almadıkları gibi... bu katliam sadece kahpe pkknın alevileri kullanarak yapmaya çalıştığı insanları birbirine düşürmeye çalışmak için yaptığı katliamdır lanet olsun 37 canımızı yakanlara da pkkya da

kardeş böyle bir yorum yapacağına peygamberimizin hayatında kaç mescit yaptırdığını ve kaçının fesat yuvasına döndüğü için yıktırdığını öğren...

İlk defa senden duyuyorum bana bunu kaynak gösteren link atsana. Ben Peygamberimizin çeşitli eserlerle hayatını okudum böyle saçma sapan şeyi ilk defa senden duyuyorum. Hadi herkesin önünde beni utandır yada eğer kaynak gösteremezsen sen utan dicem ama belkide çok şey istemiş oluyorum.

İlk defa senden duyuyorum bana bunu kaynak gösteren link atsana. Ben Peygamberimizin çeşitli eserlerle hayatını okudum böyle saçma sapan şeyi ilk defa senden duyuyorum. Hadi herkesin önünde beni utandır yada eğer kaynak gösteremezsen sen utan dicem ama belkide çok şey istemiş oluyorum.

bırak linki senin için konusunu bile açarım ....

alsana link al sana konu ..utanmanı beklemiyorum ama en azından düşünmeni sağlayabilirsem bu bile yeterli benim için...

''Haçlı’nin bu “dinlerarası diyalog” mikrobu, geçmişte gürül gürül Hz. Muhammed sevdası kaynatılan kimi camilere, mescitlere, dershanelere, sohpet meclislerine ve hatta kimi okullara sıçradı.''

Kimi camilerde, mescitlerde, dershanelerde İslam’ın asırlardan beri devam edegelen akaidini ve iman esaslarını altüst ederek

Allah Elçisi Hz. Muhammed’in bizzat talimat vererek yıktırdığı mescit bu. Hz. Peygamber mescit yıkar mı, yıktırır mı?

Evet, yıktı ve yıktırdı... Hem de Yüce Allah’ın bizzat “ikaz edici vahyi” ile yıktı. Dilerseniz, hatırlayalım...

Yaptıkları bina, (ölüp de) kalpleri parçalanıncaya kadar yüreklerinde sürekli olarak bir kuşku ve nifa düğümü olacaktır. Allah bilendir, hikmet sahibidir” (Tevbe Suresi, 107–110)

Bu ilahi ikaz üzerine bizzat Alemlere rahmet Hz. Peygamber, Mâlik b. Duhşum ile Âsım b. Adiy’e, o Dırar mescidini yıkma vazifesi verir.

Başbağlar Katliamı Sivas taki olaylara misilleme olarak yapılmıştır.

katliamı yapanlar tutuklanmaış fakat suçsuz oldukları gerekçesiyle serbest bırakılmışlardır.

Ancak serbest bırakınların gerçek suçlu oldukları anlaşılmış ( tabi bunlara bilerek serbest bırakıldılar) yakalama emri çıkartılmış fakat tüm aramalara rağmen bulunamamışlardır.( yani bir anlamda katillere kaçın gidin denmiştir)

Ama nedense sivas olayları için kardeşlik insanlık türküleri edebiyatları praçlayanlar Başbağlar için dut yemiş bülbül dönüyorlar.

Çünkü başbağlarda şehit edilneler dindar insanlardı.

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip İhanet Eden Elbet Ekmeği Yediği Yerden Kurşunu Yer....Allah Rahmet Eylesin...Kahrolsun ... pkk

Allah Rahmet Eylesin...

Erzincanda ne zman görülmüş PKK dimi yaa. Biz kim olduklarını tahmin ediyoruz. İntikam için masum köylülere tuazak kuranların elbet birgün cezalarını göreceklerdir.

:durdurun

Bu yoruma ne denirki başka .
Yane doğudan değilde , batıdan çıktı sanki pkk .
kürt oluşumu değilde , Türk oluşumu sanki .
Erzincan kütüklü binlerce pkk'lı eylem yapmıştır vede yapmaktadır .
( keza doğu illerinden beslenen örgüt terörist bulmakta zorlanmıyor )

Yazık ya okudukça yorumları kahroluyorum .
Eli kanlı terör örgütünün yaptığı belgelerle kanıtlanmış bir olayı bile Sivas Madımak oteline bağlıyorlar .

Allah rahmet eylesin hepsine .

intikam mı? başbaglar katliamını yapanlar pkk lılar. madımakta yananların aileleri ya da onların yakınları degil.

daha olayları bilmeden etmeden yorum yapmaya kalkısma bari de gülmeyelim her yorumunu okuduktan sonra.

katliamı yapanlar tutuklanmaış fakat suçsuz oldukları gerekçesiyle serbest bırakılmışlardır.

Ancak serbest bırakınların gerçek suçlu oldukları anlaşılmış ( tabi bunlara bilerek serbest bırakıldılar) yakalama emri çıkartılmış fakat tüm aramalara rağmen bulunamamışlardır.( yani bir anlamda katillere kaçın gidin denmiştir)

Ama nedense sivas olayları için kardeşlik insanlık türküleri edebiyatları praçlayanlar Başbağlar için dut yemiş bülbül dönüyorlar.

eh bu yoruma yazıklar olsun.

dinden imandan bahsedersiniz de sivasta ölenlerin ne kadar dindar olduguna sen nasıl karar verirsin?

sen bunu bilebilir misin?bunu sadece Allah bilebilir islama göre?sen kendini ne sanıyorsun da boyle bir yorum yapabiliyorsun, başbaglardakiler dindardı digerleri degil diye.

size baktıkca cahillikten başka bir sey gorememem ne kadar acı verici.

dinden imandan bahseden insanlar başkalarının dinine nasıl karışabilir ki?İslamda bile bu yazmazken bir de.

işte sizin gibi dini kullananlar yüzünden gercek dindarlarında adı lekeleniyor.

Bu olayları eleştirmek ülkücülükle alakalı değil insanlıkla alakalıdır. Ayrıca Sivas olaylarında da olmak üzere içimizdeki ülkücülerden cahil bir kesim o insanlıkdışı olayları bile övebilmiştir. Elbetteki milliyetçilerin tamamını bağlamaz onların hareketleri ancak bu gerçeği de gözardı etmemek lazım...

böylesi iftiralar atarak dolaşan bu zatı kimseler görmüyormu.suçluları yakalanmışta serbest bırakılmışta yok ebesininki

milleti kin ve nefrete sürükleyerek bölücülük yapan bu serefsizin cezası verilmeli.

Başbağlar Dünyanın gördüğü en aşşağılık katliamlardan birine ev sahipliği yapmıştır ve bunu yapan adilerin pkklı değil çok daha adi ve aşşağılık kişiler olduğunu bilmek için yıllarca tarih okumaya gerek yok.

Yazılmış Tarihin yazarlarının düşünmekten üşenen bireyleri kandırmak için uydurdukları bir yalandır
pkk nın bu eylemi gerçekleştirdiği.

Rabbim Şehit olanlara rahmet geride kalanlara Sabırlar ihsan eylesin tekrardan

Kimis acik acik de de bizde bilelim. Bu arada düsünen beyinlerden konusmusun sen ve düsünen beyin :eek:ha

iki olayda cok üzücü. ikisinde de kardeşlerimiz öldü malesef

Geri