sorgulamamız gereken bu kıvılcım nasıl oluyorda camilerden çıkıyor nasıl oluyorda bu fesat camilerden çıkıyor
Camiilerden fesat çıkmaz, o senin hüsnü kuruntun...
sorgulamamız gereken bu kıvılcım nasıl oluyorda camilerden çıkıyor nasıl oluyorda bu fesat camilerden çıkıyor
Camiilerden fesat çıkmaz, o senin hüsnü kuruntun...
Erzincanda ne zman görülmüş PKK dimi yaa. Biz kim olduklarını tahmin ediyoruz.
İntikam için masum köylülere tuazak kuranların elbet birgün cezalarını göreceklerdir.
Erzincanda ne zman görülmüş PKK dimi yaa. Biz kim olduklarını tahmin ediyoruz. İntikam için masum köylülere tuazak kuranların elbet birgün cezalarını göreceklerdir.
Olayı ajite etme Başbağdakilerde bizim canımız cigerimiz ama ne zaman bir Sivas katliamı ortaya konsa amaçlı ve karşıt olarak Başbağlar ortaya atılır.İşte bu yanlıştır.Hatta yanlış hatırlamıyorsam sen bile yaptın bu hatayı.
kardeş böyle bir yorum yapacağına peygamberimizin hayatında kaç mescit yaptırdığını ve kaçının fesat yuvasına döndüğü için yıktırdığını öğren...
nerden çıktı peki açıklada aydınlat bizi bilge insan :melekHee dolandırma lafı söle işte cemevinden çıkanlar yapmıştır katliamı değilmi...
İlk defa senden duyuyorum bana bunu kaynak gösteren link atsana. Ben Peygamberimizin çeşitli eserlerle hayatını okudum böyle saçma sapan şeyi ilk defa senden duyuyorum. Hadi herkesin önünde beni utandır yada eğer kaynak gösteremezsen sen utan dicem ama belkide çok şey istemiş oluyorum.
Erzincanda ne zman görülmüş PKK dimi yaa. Biz kim olduklarını tahmin ediyoruz. İntikam için masum köylülere tuazak kuranların elbet birgün cezalarını göreceklerdir.
Başbağlar Katliamı Sivas taki olaylara misilleme olarak yapılmıştır.
katliamı yapanlar tutuklanmaış fakat suçsuz oldukları gerekçesiyle serbest bırakılmışlardır.
Ancak serbest bırakınların gerçek suçlu oldukları anlaşılmış ( tabi bunlara bilerek serbest bırakıldılar) yakalama emri çıkartılmış fakat tüm aramalara rağmen bulunamamışlardır.( yani bir anlamda katillere kaçın gidin denmiştir)
Ama nedense sivas olayları için kardeşlik insanlık türküleri edebiyatları praçlayanlar Başbağlar için dut yemiş bülbül dönüyorlar.
Çünkü başbağlarda şehit edilneler dindar insanlardı.
Başbağlar Katliamı Sivas taki olaylara misilleme olarak yapılmıştır.
katliamı yapanlar tutuklanmaış fakat suçsuz oldukları gerekçesiyle serbest bırakılmışlardır.
Ancak serbest bırakınların gerçek suçlu oldukları anlaşılmış ( tabi bunlara bilerek serbest bırakıldılar) yakalama emri çıkartılmış fakat tüm aramalara rağmen bulunamamışlardır.( yani bir anlamda katillere kaçın gidin denmiştir)
Ama nedense sivas olayları için kardeşlik insanlık türküleri edebiyatları praçlayanlar Başbağlar için dut yemiş bülbül dönüyorlar.
Çünkü başbağlarda şehit edilneler dindar insanlardı.
Başbağlar Dünyanın gördüğü en aşşağılık katliamlardan birine ev sahipliği yapmıştır ve bunu yapan adilerin pkklı değil çok daha adi ve aşşağılık kişiler olduğunu bilmek için yıllarca tarih okumaya gerek yok.
Yazılmış Tarihin yazarlarının düşünmekten üşenen bireyleri kandırmak için uydurdukları bir yalandır
pkk nın bu eylemi gerçekleştirdiği.
Rabbim Şehit olanlara rahmet geride kalanlara Sabırlar ihsan eylesin tekrardan