Selamunaleyküm.Allah hepinizden razı olsun inşAllah.Bu akşam sularında defnettik.Bayrağa sarılı tabutu.işin kötü yanı binlerce seveni olmasına rağmen farklı sebeplerden dolayı cenazesinde 10 bile yoktu asıl bu bana koyuyor.Daha kimsenin haberi yok.Ona mailler gelmeye devam ediyor,telefonuna mesajlar,çağrılar kimse bilmiyor ne olduğunu.Sabahtan beri haber yayıyorum.
Bayrağı kanlı şehidin kanlı bayrağı artık benim duvarımda dalganacak artık onun için ben kendimi (edebilirsem oda) feda edeceğim.Bilmiyorum kafam çok karışık.Bugün okadar gariplikler yaşadımki..
Dün video upload ettiğim rahmanın sitesi ortada yok,mardin valisine haber yolladım burda değil dediler,yanına gittim,odadan sesini duydum yie yok dediler,not yollattım cenazemiz var rahmanı kabettik diye sallamadı ki ona kardeşim diyen insan...Bugün hayatımın en mutlu ama en karışık ama bi okadarda en karanlık günü.
Şu taziye olayları bitsin,herkezin bi haberi olsun Allah kısmet ederse mardine çıkıp arşivden alırım.Gazete küpürleri duruyor ama video yok.Örgüt yaptırmış diyolarda ne örgütü bende bilmiyorum ortada fol yok yumurta yok.Atvde geçen yaz çıkmıştı haberlere 1-2 sefer ama siteler gibi onlarda ortada yok (hiç şaşırmadım ya neyse)Hepinize teşekkür ederim
Olay diyarbakırda olmuş.Diyarbakır havalimanında Muhammed rahman ve kardeşi Şamil şehirdışından geldiklerinde daha önce sürekli orda bıraktıkları arabalarına binmişler.Liman çıkışında trafik biraz kalabalıkmış akşamleyin falan olmuş sanırım olay.2 kişi yaklaşmış arabaya yüzleri maskeli biri sağ biri sol kapıdan ateş etmeye başlamış.Arabayı Rahman kullanıyormuş.Şamil başından 2 göğsünden 4 isabet almış zaten onu orda teslim ettik yaradana.Rahmanda kalp civarlarından 2 göğüs boşluğundan 2 isabet almış ve 1 mermi başına zarar vererek sıyırmış.Zaten komaya girmişti.Bu olayı görgü tanığı olan yaşlı bi teyze anlatıyor tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez.Adli tıp daha önceden bağışladıkları organları kullanışsız bulduğundan uygun görmedi.Otopsiye girmelerinede biz izin vermedik zaten.