Başımız Sağolsun

Bu şerefe erişmek için can verilmesi lazım,kimde okadar yurek varki?
Kendime soruyorum varmi diye,evet varmıs biseyler hala kımıldıyomus bende iş bitmediyse kimsede bitmez.
Yazmakta suan zorlanıyorum,umut edıyorum,dua ediyorumkı Yuce Yaradan mekanını cennetin en ust makamından başka biryer eylemesin,senin yerinde olmak icin bırak bir cani 10 canim olsa yine veririm
Ruhun şaad olsun.

Başın saolsun. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun

başınız saolsun hocam

selam arkadaşlar hepinizden özür diliyorum az önce bu forumda aldığım alkolunde etkisiyle saçmalamıştım (gene küfür etmeyin önce bi okuyun) az önce rahman hakkında bi arama yaptım ve yanlışımın farkına vardım ana mesajda örgüt falan geçince bi islami direk aklıma hizbullah geldi bide işin işine mardin diyarbakır girince tamamen yanlış anladım buraya mesaj yazanları gözümde hizbullah toplantısı olarak canlandırdım. yaptığım yanlıştan beni yol yakınken çeviren ve banlayan sayın arkadaşımıza teşekkür ederim. alkolun etkisi geçince vefat eden arkadaşımızın hizbi deilde cecen olugunu ve bu kutsal davasını savunma uğruna can verdiğini anladım. hepinizden özelliklede yakınlarından çok özür diler ve baş sağlığı dileklerimi belirtmek isterim...

konuya yeni gelen arkadaşlar için : arkadaşlar az önce yaptığım bir yanlıştan dolayı bu konuda tartışma çıkmıştı ve mesajlar silindi o yüzden yazdıklarım size saçma gelebilir RUMUZ: karamsarxz

Allah Rahmet Etsin,mekanı Cennet Olsun..başınız Sağolsun Cenabı Hak Sabrı Cemil Ihsan Etsin...

Geri