Başımız Sağolsun

allah rahmet eylesın
mekanı cennet olsun

allah kabır azabı vermesın, gunahlarını affetsın basınız sagolsun...

Allah Rahmet Eylesin ! Ailesi ve Tüm HH'in Başı Sağolsun .

Forumda sevilen biriydi, Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin.

AlLah RAhmet EYLEsin..MeKanını CEnnet EYlesin..Toprağı Bol OLsun :(

Allahuekber! Rahman kardeşimi Allah için çok severdim. Rabb'im şehadetini kabul etsin. Ölüm her nefis üzerine gelecek. kimi gaflet üzerindeyken kimi de Allah yolunda mücadele ederken. Rahman kardeşimde Allah yolunda mücadele eden bir kardeşimizdi. Onunla cennette bir arada olmayı nasib etsin Rabb'im.

"Allah müminlerden, mallarını ve canlarını, kendilerine (verilecek) cennet karşılığında satın almıştır. Çünkü onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler, ölürler. (Bu), Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da Allah üzerine hak bir vaaddir. Allah'tan daha çok sözünü yerine getiren kim vardır! O halde O'nunla yapmış olduğunuz bu alış verişinizden dolayı sevinin. İşte bu, (gerçekten) büyük kazançtır." (Tevbe - 111)

Amin kardeşim inşAllah Allah hepinizden razı olsun keşke burda olsaydıda ne çok sevildiğini görseydi benim mesajlarınızı okurken gözlerim yaşardı teşekkür ederim

!StayAway!' Alıntı:
az önce haber aldım.Beklediğim olay az önce gerçekleşmiş.Buraya yazmamın sebebi abimin burda bir çok dostu olması ve burada uzun süre kalmış olması.Tabir-i caiz nickiyle rahman.mashadov az önce hayatını kaybetmiş bulunuyor kardeşler.Ben yeğeniyim bundan 1-2 hafta önce diyarbakırda kurşunlanmış ve bi kaç gün sonra komaya girmişti kardeşi olan Muhammed Şamili ogün olay yerinde teslim ettik yaradana.Oda hatab nickiyle burda kısa süre kalmış.Rahman abimiz yurt dışında bazı yerlerde istanbulda birlik kurdukları kişilerle İslamiyeti tanıtmak ve yaymak amaçlı toplantılar ve seminerler düzenliyordu.Ankaradan döndüğü gece havalimanı kapısında arabanın içinde kurşunlandılar.
Böyle olacağını biliyordum bekliyordum çok bile dayandı vücudundan namussuzların 4 kurşunu çıkmış.Müjdeler olsun kardeşler rahman kardeşiniz rabbine döndü.Ümmedi Muhammed bir can daha verdi.
Selamunaleyküm

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=177080

Allah Rahmet eylesin mekanı cennet, ruhu şad,
umduğu sevdiği kişilere komşu eylesin bir de

Ve Aleykümselam!

Allah razı olsun inşAllah kardeşler.Çok teşekkür ederim.Ayrıca Arkadaşlar rica ediyorum bana bi konuda yardımcı olun bir fikir gerekli.

www.victoryofchechen.com
www.voc.com
www.islamisreal.com

bu siteler merhumun siteleriydi ve ben admindim,Dün geceleyin buraya video upload ettim ama bugün siteler açılmıyor,çıldırmak üzereyim ilk defa böyle bişeyle karşı karşıyayım googleden aratınca sitelerden eser yok sanki bu siteler hiç açılmamış gibi.Bunun açıklaması ne olabilir?

allah rahmet eylesin toprağı mekanı cennet olsun. hepimizin bası sağolsun.

allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum

allah rahmet eylesin kardeş. mekanı cennet olsun.

hepimizin er yada geç gideceği yer rabbimin yanı.

allah yakınlarına sabırlar versin.

ALLAH RAHMET EYLESİN, mekanı cennet olsun, başınız saolsun.

Geri