- Reaction score
- 0
Ne yani şimdi osmanlıyaa sen Türk değilmi diyorsun Ben osmanlıdanda gurur duyuyorum Selçukludanda ama senin gibi düşünenlerden utanç duyuyorum geçmişini geldiği yeri yok sayandan..
filistindeki durum içler acısı ama başbakan kendiadına konuşsa çok iyi olur..
çünkü ben osmanlı torunu değilim
Ne yani şimdi osmanlıyaa sen Türk değilmi diyorsun Ben osmanlıdanda gurur duyuyorum Selçukludanda ama senin gibi düşünenlerden utanç duyuyorum geçmişini geldiği yeri yok sayandan..
atatürk kimin torunu olduğunu kimin torunu olmadığını söylememiştir. ama osmanlının torunu olsaydı osmanlıyı yıkmak için canını orataya koymazdı. osmanlıda atatürkü asmak için fetva yayınlamazdı. ve atatürk dedeleri olan osmanlıyı sürgüne yollamazdı
Osmalı torunu olmayan arkadaş neyin kimin torunudur ?
Anlayışımıza çok zıt olsada Artık IRKÇILIĞA sempati duymaya başladım IRKÇILIĞIN TEK ÇÖZÜM OLDUĞU BANA MANTIKLI GELİYOR ARTIK ..
laikçilere şunu söyleyelim ozaman,,cumhuriyetten önceki M.Kemali yokmu sayıyorlar.. çünkü cumhuriyetten önceki Atatürk bir osmanlı paşasıydı..resimlere bakında görün..
önce kavramları öğren sonra siyaset yap
Dindarlar=Dinini sonuna kadar yaşamaya çalışan samimi insanlar.dünya işlerine siyasete değer vermeyip uğraşmazlar her hangi bir partinin taşeronluğunu siyasi görüşlerini taşımazlar onların tek aşkı iyi bir kul olmaktır.
Cumhuriyetten önceki Mustafa Kemal ile Cumhuriyetten sonraki Mustafa Kemal arasındaki fark Peygamberin islam öncesi olduğu fark kadardır.Peygamber put perest kabilesinden olmasına rağmen putperest değildi.
Demek ki anlayışına hiç zıt değilmiş.Irkçılık Türkiye için en tehlikeli görüşlerdendir böl parçala yok et kısmının ilk adımlarıdır.
atatürk kimin torunu olduğunu kimin torunu olmadığını söylememiştir. ama osmanlının torunu olsaydı osmanlıyı yıkmak için canını orataya koymazdı. osmanlıda atatürkü asmak için fetva yayınlamazdı. ve atatürk dedeleri olan osmanlıyı sürgüne yollamazdı
ben türklükle alakalı bir şey söylemedim. kafatasımla ve diğer insanların kafataslarıyla ilgli bir sorunum yok. başbakan türkler adına da konuşamaz çünkü kendisi türk olmadıpını söyleyen biridir
11 Ağustos 2004: (Gürcistan gezisinde) Ben de Gürcü'yüm, ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir.
Et ile tırnak gibiyiz
12 Nisan 2005: (Norveç'te) Ben, Rizeliyim, eşim Siirtli. Türk deil, Arap. Biz zaten sorunları çözmüşüz. Türkiye'de bakıyorsunuz, Türk Kürt ile, Azeri Gürcü ile evlidir. ikisi birbiriyle et tırnak gibi olmuştur.
http://www.35000000.info/turk/habergoruntule.asp?bolum=259&katid=50
bu haberde başbakanın türklükle ilgili veciz sözlerini bulabilirsiniz
arap özentilerinimi kastetti acaba??? eğer onları kastettiyse sorun yok
varmı başka saldırmak isteyen?
Erdoğan'dan İsrail'e; Osmanlı torunlarıyızBaşbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında, Gazze'de yapılan katliam için İsrail'e çok ağır mesajlar gönderdi.
"Ortada bir zulüm var. Zulümde biz zalimlerin yanında olamayız. Ben bunu kaç kere açıkladım. İsrail şunu söylüyor. Başbakan duygusal konuşuyor diyor. Benim duygusallığım varsa Gazze'deki kardeşlerime karşı duygusallığım vardır. Orayı kılı kırk yararak düşünerek akıl ile bilgi ile tecrübe ile konuşuyorum. Bir duygusallıkltan bahsediliyorsa onu İsrail yapıyor. O da Şubatta yapılacak seçim hesabıdır. Olmert, Livni'ye sesleniyorum. Tarih sizi şu yaptıklarınızla insanlık tarihine kara leke düşürdünüz diye yargılayacaktır. Bunu böyle bilin. Biz kovulduğunuz zaman sizi kalkıpta bu topraklarda ağırlayan misafir eden Osmanlı torunları olarak konuşuyoruz. Sıradan bir ülke olarak konuşmuyoruz. Her zaman mazlumun yanında olduk ve olacağız. Kimsenin endişesi olmasın
KAYNAK
arkadaslar ülkenin basbakanına hakaret ettiginin farkında olmayanlara söylüyorum bu yaptıgınız yasal bir suctur forum sitesinde yazmanız sizin hakkınızda suc duyurusunda bulunulmayacak anlamına gelmez baglandıgınız iplerden nerde oldugunuz rahatlıkla tespit edilebiliyor ben yazarım kimse benı bulamaz diye düşünmeyin daha kısa zaman önce buna benzer bir durum yasandı
bir gün evinize polisler gelip sizi savcı karsına cıkarırsa ozaman burda rahat rahat ettiginiz hakaretlerin basınıza neler acabilecegibi daha iyi idrak edersiniz
burası oyun yeri degil işin ciddiyetinde olun kendiniz yakmayın
bana inanmayanlar yeni internet sucları yasasını inceleyebilirler..
iyi forumlar