BaŞbakan ErdoĞan: Osmanli Torunlari Olarak KonuŞuyoruz

Ne yani şimdi osmanlıyaa sen Türk değilmi diyorsun Ben osmanlıdanda gurur duyuyorum Selçukludanda ama senin gibi düşünenlerden utanç duyuyorum geçmişini geldiği yeri yok sayandan..

Herkes Amerikanın ve israilin kokusundan pısıp ağzını açamazken Dünyada sesi çıkan ve İsraile zorbalığını haykıran tek lider

Durmak yok haykırmaya devam

filistindeki durum içler acısı ama başbakan kendiadına konuşsa çok iyi olur..
çünkü ben osmanlı torunu değilim

Arkadaşlar doğru demiş

osmanlı torunu denilince sen neden kendi üzerine alındın

hem senin okuman yok galiba CHE nin torunları demiyor ki

Ne yani şimdi osmanlıyaa sen Türk değilmi diyorsun Ben osmanlıdanda gurur duyuyorum Selçukludanda ama senin gibi düşünenlerden utanç duyuyorum geçmişini geldiği yeri yok sayandan..

sen ya okuma bilmiyon ya da okudğundan bişey anlamıyon. çünkü ben osmanlının türk olup olmadığıyla ilgili bişey yazmadım. türklüğü başka birsi karıştırmıştı bende ona cevap verdim.
önce ne yazdığını iyi oku anla ondan sonra cevap yaz istersen.

benim geldiğim yer 20.000 alevinin kesilmesi emrini veren yer değil kusura bakma.

ya boşverin kim kimin torunuyum diyorsa onun torunudur.. konumuz bu değil.. kafatası ırkçıları var burada belli..ama isteselerde istemeselerde türk olsada kürt olsada TÜRKİYENİN BİR BAŞBAKANI VAR ve ADI TAYYİP. birileri diyorsa benim başbakanım değil diye.. e ozaman kimi baş biliyorlarsa onu saysınlar..bu ister Memati BAŞ olur, ister Haydar BAŞ olur..size ne osmanlının torunları.. arkadaşın üstüne gitmeyin..burda soy sop ırkçılığı yapmayalım lütfen.. vesselam..ha ben tayyipçi değilim o başkaa.. umrumdada değil başbakanın soyu.. ama ülkenin başbakanı olduğu kesin..bkz; seçim sonuçları...ve birileri bu ülkenin başbakanına ve osmanlıya hakaret ediyor diye sizde ona etmeyin..

ben kimin torunu olduğumu açıkladım biraz dikkatli okusaydın anlardın.
atatürk kimin torunu olduğunu kimin torunu olmadığını söylememiştir. ama osmanlının torunu olsaydı osmanlıyı yıkmak için canını orataya koymazdı. osmanlıda atatürkü asmak için fetva yayınlamazdı. ve atatürk dedeleri olan osmanlıyı sürgüne yollamazdı

Atatürk Osmanlıyı yıkmak için canını ortaya koysaydı Türk halkı onun canını alırdı.

Çünkü Atatürk Osmanlıyı yıkmak için değil ,ülkedeki işgali durdurmaya, halkı ayaklandırmaya, karşı koymaya teşvik etmek için gelmiştir.

Osmanlının sonu saltanat yüzünden olmuştur yoksa kimse osmanlının adını silmeye çalışmaz bu dünyadan..

Ayrıca Vahdettin Atatürk ü Anadolu ya işgali önlemesi için görevlendirmiştir tarih bilginilerinizi kontrol edin.

Osmalı torunu olmayan arkadaş neyin kimin torunudur ?

Hacı Bektaşi Velinin, Yunusun,Mevlanın,Pir Sultan Abdalın,Karacaoğlanın,Şah Hatayinin,Karaman Beyin,GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN,CUMHURİYETİN Türk olan Türke mal olan ne varsa Onun.....

Anlayışımıza çok zıt olsada Artık IRKÇILIĞA sempati duymaya başladım IRKÇILIĞIN TEK ÇÖZÜM OLDUĞU BANA MANTIKLI GELİYOR ARTIK ..

laikçilere şunu söyleyelim ozaman,,cumhuriyetten önceki M.Kemali yokmu sayıyorlar.. çünkü cumhuriyetten önceki Atatürk bir osmanlı paşasıydı..resimlere bakında görün..

Anlayışımıza çok zıt olsada Artık IRKÇILIĞA sempati duymaya başladım IRKÇILIĞIN TEK ÇÖZÜM OLDUĞU BANA MANTIKLI GELİYOR ARTIK ..

Demek ki anlayışına hiç zıt değilmiş.Irkçılık Türkiye için en tehlikeli görüşlerdendir böl parçala yok et kısmının ilk adımlarıdır.

ulan bu kadar çarpıtılır konu.ne alakası var kardeşim Osmanlı ile. banane kimin torunuysan yaa...

Tayyip Erdoğan tribünlere oynamayı bıraksın..Bu tür laflarla İsrail'le olan göbek bağını kamufle edemez..Dediklerinde samimiyse önce İsrail'in ilk kez müslüman bir başbakana yani kendisine verdiği cesaret madalyasını iade etsin!Dikkat edin övündüğü BOP eş başkanlığından çekilmesi gerektiğini bile yazmadım..Çünkü bunu zaten yapamazda bari madalyayı iade etsinde somut adım atmış olsun.

laikçilere şunu söyleyelim ozaman,,cumhuriyetten önceki M.Kemali yokmu sayıyorlar.. çünkü cumhuriyetten önceki Atatürk bir osmanlı paşasıydı..resimlere bakında görün..

önce kavramları öğren sonra siyaset yap :D

laikçiler =laik olmayıpta laikliğe bağlılık yemini eden namussuzlara denir bunu bilmiyorsan öğrenmiş oldun .

Laikler=laik olanlardır yani maneviyatı maddiyata karıştırmayan yaratan ile olan bağına başkasının yada herhangi bir metahın karışmasına izin vermeyen.(anlayacağın şekilde söyliim sen ona laiksin ben buna laikim :D)

dinciler =dinle alakası olmayıpta dindar görünüp menfeat sağlayanlar (kuranda münafık karşılığı)

Dindarlar=Dinini sonuna kadar yaşamaya çalışan samimi insanlar.dünya işlerine siyasete değer vermeyip fazla uğraşmazlar her hangi bir partinin taşeronluğunu siyasi görüşlerini taşımazlar onların tek aşkı iyi bir kul olmaktır.

Cumhuriyetten önceki Mustafa Kemal ile Cumhuriyetten sonraki Mustafa Kemal arasındaki fark Peygamberin islam öncesi olduğu fark kadardır.Peygamber put perest kabilesinden olmasına rağmen putperest değildi.

rcpi.nesine cevaben;

ne dediğğimi iyi biliyorum ve seninde beni çok iyi anladığını biliyorum ama laf olsun bal kabağı dolsun kabilinden türkçe öğretmeye kalkmışsın..Atatürk cumhuriyetten önce kimin paşasıydı ? salt sordum salt cevap ver.. çarpıtmaları iyi bilen çok laikçi gördüm ben.. laikçinin ne olduğunuda bilirim, sen topçu ,atçı,çorbacı derken ,,bu cı-cu eklerinin alıp satan yapan eden olarak kullananlara ait olduğunu bilmezmisin..yani topçu denilen kişinin aslında topla alakası yok ama varmış gibi geçindiğinimi söylüyorsun..benim dediğim laikliği meta haline getirenlerdir ..anlamamış yapıyosan o senin işin.anlamadıysan o senin eksiğin..

önce kavramları öğren sonra siyaset yap :D

Dindarlar=Dinini sonuna kadar yaşamaya çalışan samimi insanlar.dünya işlerine siyasete değer vermeyip uğraşmazlar her hangi bir partinin taşeronluğunu siyasi görüşlerini taşımazlar onların tek aşkı iyi bir kul olmaktır.

Cumhuriyetten önceki Mustafa Kemal ile Cumhuriyetten sonraki Mustafa Kemal arasındaki fark Peygamberin islam öncesi olduğu fark kadardır.Peygamber put perest kabilesinden olmasına rağmen putperest değildi.

Sana göre dindar insanlar dünyada yaşamayan mistik duygularla beslenen yaratıklar anlamına geliyor.Müslüman dünyaylada uğraşır siyasetle de.Zırvalamışın.

Atatürk hakkındaki benzetmelerinde ifade çoraklığı var.Ne anlatmaya çalışıyosun ne manalar çıkıyor gibisinden .Şu ki verdiğin örneğin yakından uzaktan alakası yok .

Demek ki anlayışına hiç zıt değilmiş.Irkçılık Türkiye için en tehlikeli görüşlerdendir böl parçala yok et kısmının ilk adımlarıdır.

ewt kardeş sana katılıyorum osmanlıyıda bu şekilde parçalamışlardı biraz tarih bilginiz varsa hatırlarsınız ermeniler tarihte milleti sadıka yani sadık millet olarak bilinirlerdi ancak ırkçılık propagnadasıyla önce ruslar sonrada ingilizlerin oyununa gelmişler ve osmanlıyı sırtından vurmuşlardır. şimdi aynı şeyi kürt-türk arasında ırkçılık yoluyla ayrılık çıkararak Vatanımızı parrçalamaya çalışıyorlar bu oyunlara gelmeyelim biraz uyanık olalım artık çünki bizim Anadoludan başka yerleşebileceğimiz bir toprağımız yok bu yüzden vatanımıza sahip çıkalım oyunlaragelmeyelim...

ben kimin torunu olduğumu açıkladım biraz dikkatli okusaydın anlardın.
atatürk kimin torunu olduğunu kimin torunu olmadığını söylememiştir. ama osmanlının torunu olsaydı osmanlıyı yıkmak için canını orataya koymazdı. osmanlıda atatürkü asmak için fetva yayınlamazdı. ve atatürk dedeleri olan osmanlıyı sürgüne yollamazdı

ben türklükle alakalı bir şey söylemedim. kafatasımla ve diğer insanların kafataslarıyla ilgli bir sorunum yok. başbakan türkler adına da konuşamaz çünkü kendisi türk olmadıpını söyleyen biridir

11 Ağustos 2004: (Gürcistan gezisinde) Ben de Gürcü'yüm, ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir.

Et ile tırnak gibiyiz
12 Nisan 2005: (Norveç'te) Ben, Rizeliyim, eşim Siirtli. Türk deil, Arap.
Biz zaten sorunları çözmüşüz. Türkiye'de bakıyorsunuz, Türk Kürt ile, Azeri Gürcü ile evlidir. ikisi birbiriyle et tırnak gibi olmuştur.

http://www.35000000.info/turk/habergoruntule.asp?bolum=259&katid=50

bu haberde başbakanın türklükle ilgili veciz sözlerini bulabilirsiniz

arap özentilerinimi kastetti acaba??? eğer onları kastettiyse sorun yok

varmı başka saldırmak isteyen?

Şiirt pkk vatan hainleriyle dolu,gürcü şerefsizdir o böyledir şu böyledir..Eee bu Dünyada tek sorunsuz sen olduğuna göre sen nerden geldin uzaydanmı?? Zaten osmanlı olmadığını söylüyosun heralde kökün israilden kübadan felan geliyor..

arkadaslar ülkenin basbakanına hakaret ettiginin farkında olmayanlara söylüyorum bu yaptıgınız yasal bir suctur forum sitesinde yazmanız sizin hakkınızda suc duyurusunda bulunulmayacak anlamına gelmez baglandıgınız iplerden nerde oldugunuz rahatlıkla tespit edilebiliyor ben yazarım kimse benı bulamaz diye düşünmeyin daha kısa zaman önce buna benzer bir durum yasandı

bir gün evinize polisler gelip sizi savcı karsına cıkarırsa ozaman burda rahat rahat ettiginiz hakaretlerin basınıza neler acabilecegibi daha iyi idrak edersiniz

burası oyun yeri degil işin ciddiyetinde olun kendiniz yakmayın

bana inanmayanlar yeni internet sucları yasasını inceleyebilirler..

iyi forumlar

Erdoğan'dan İsrail'e; Osmanlı torunlarıyız
Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında, Gazze'de yapılan katliam için İsrail'e çok ağır mesajlar gönderdi.

"Ortada bir zulüm var. Zulümde biz zalimlerin yanında olamayız. Ben bunu kaç kere açıkladım. İsrail şunu söylüyor. Başbakan duygusal konuşuyor diyor. Benim duygusallığım varsa Gazze'deki kardeşlerime karşı duygusallığım vardır. Orayı kılı kırk yararak düşünerek akıl ile bilgi ile tecrübe ile konuşuyorum. Bir duygusallıkltan bahsediliyorsa onu İsrail yapıyor. O da Şubatta yapılacak seçim hesabıdır. Olmert, Livni'ye sesleniyorum. Tarih sizi şu yaptıklarınızla insanlık tarihine kara leke düşürdünüz diye yargılayacaktır. Bunu böyle bilin. Biz kovulduğunuz zaman sizi kalkıpta bu topraklarda ağırlayan misafir eden Osmanlı torunları olarak konuşuyoruz. Sıradan bir ülke olarak konuşmuyoruz. Her zaman mazlumun yanında olduk ve olacağız. Kimsenin endişesi olmasın

KAYNAK

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış.

arkadaslar ülkenin basbakanına hakaret ettiginin farkında olmayanlara söylüyorum bu yaptıgınız yasal bir suctur forum sitesinde yazmanız sizin hakkınızda suc duyurusunda bulunulmayacak anlamına gelmez baglandıgınız iplerden nerde oldugunuz rahatlıkla tespit edilebiliyor ben yazarım kimse benı bulamaz diye düşünmeyin daha kısa zaman önce buna benzer bir durum yasandı

bir gün evinize polisler gelip sizi savcı karsına cıkarırsa ozaman burda rahat rahat ettiginiz hakaretlerin basınıza neler acabilecegibi daha iyi idrak edersiniz

burası oyun yeri degil işin ciddiyetinde olun kendiniz yakmayın

bana inanmayanlar yeni internet sucları yasasını inceleyebilirler..

iyi forumlar

bu ulkede zamaninda 21 yasindaki gencler asildi
bu ulkede zamaninda sagdan ve soldan yuzlerke kisi oldu,kardes kavgasi cikti,sorumlululari bulunamadi
bu ulkede pkk li itlerin soytarilari mecliste kurdistan diye bagiriyor
bu ulkenin basbakani,Ataturk un milletin efendisi ila ettigi koyluye anani da al git diyor
bu ulkenin basbakani sehitlere kelle diye hitab ediyor

simdi butun bunlari yapanlar suclu degilde
basbakanin yaptigi hatalari yuzune vuranlarmi suclu ??
eger ananida al git,kelle vs hakaret degilse sorun yok
ama hakaret oldugunu kabul ediyorsa kendisi, atsinlar beni iceri

Geri