Büyük Davos Senaryosu ya da Altın Vuruş!..

Tayyipin davosta altın vuruşunu bilmemde hackhelin altın golünü combanant atıyor daima teşekkürler

babacan , okadar adamla siyaset yaptım ülkücüsü , pkakalısı hatta yahudisi bile ama bunlar gibi yok ya küfür ederler yada atatürkü türklüğü öne atıp sıyrılmaya çalışırlar . burdakiler her ikisinide yaptı . nasipsiz insanlar aklları sıra " atatürkçülük , türkçülük , devrimcilik , laiklik " en önemlisi " çağdaşlık " taslıyorlar neymiş bilimin izinden giderlermiş . siz ancak lak lak yaparsınız konuşmaya gelince varsınız icraata gelince yoksunuz . küfür edecek adam baştan belli olur tahmin edip konuşmamalıydım . aslında suç bende

ne diyecekler tayyip gibi başlamadın biten proje bu dicekler :)

tayyipde demedi mi bop başlamadan biten proje diye ? başlamadan biten bu projede kimler ne kazandı . tayyipi bilmem ama türkiyenin bisey kazanmadığı belli .müslüman ülkeler kaybetti . eeee o zaman kim ne kazandı . amerika israil ve tayyipin çocuklarımı kazandı acaba .çocuklarına bu tür geçici projelere destek vererek iş imkanımı sağlıyor amerikalarda ne iş ..

ne diyecekler tayyip gibi başlamadın biten proje bu dicekler :)

tayyipde demedi mi bop başlamadan biten proje diye ? başlamadan biten bu projede kimler ne kazandı . tayyipi bilmem ama türkiyenin bisey kazanmadığı belli .müslüman ülkeler kaybetti . eeee o zaman kim ne kazandı . amerika israil ve tayyipin çocuklarımı kazandı acaba .çocuklarına bu tür geçici projelere destek vererek iş imkanımı sağlıyor amerikalarda ne iş ..

Başlamadan biten proje mi?

25 islam ülkesinin sınırlarını değiştirerek israil krallığını Orta-Doğu'nun büyüğü yapacak olan proje tıkır tıkır işliyor. Irak ve Filistin olarak 2 tanesi tamamlandı İran - Lübnan - Suriye olmak üzere 3'üne başlandı geri kalanları bekliyor. Bana pek bitmiş gibi gelmedi... DEĞİL Mİ?

Atma recep din kardeşiyiz ,madem atıyorsun bari ufak atta hödükler gaza gelmesin...

bu ortadoğu projesi taa 1. dünya savaşından önce planlanmış açın okuyun ondan sonra gelin yorum yapın tayyibe veya başkasına atın . adamlar tüm islam ülkelerini ele geçirmek üzereyken almanya patlak verdi çekilmek zorunda kaldılar şimdi yarım kalmış işlerini bitirmeye çalışıyorlar

bu ortadoğu projesi taa 1. dünya savaşından önce planlanmış açın okuyun ondan sonra gelin yorum yapın tayyibe veya başkasına atın . adamlar tüm islam ülkelerini ele geçirmek üzereyken almanya patlak verdi çekilmek zorunda kaldılar şimdi yarım kalmış işlerini bitirmeye çalışıyorlar

Hay çok yaşa emi... İşte aynı şeyi söyledin bizle. Ama videoyu izlemediğin için şu anki gibi morardın. Bak bak aynaya bak. Videoyu izleee sonra yazdıklarımızı okuuu sonra kendi yazdıklarını okuuuu Sonra bi daha bak... Gördünmü renk farkını... Tayyip ağababan o projenin eş başkanı. İşte bu kadaar.

çok güzel, kısada olsa verdiğin bilgiye bakarak şunun farkında olduğunu söyleyebiliriz ve sende katılırsın sanıyorum. BOP islam ülkelerini ( biz dahil) bölüp ele geçirme projesidir. bu proje emperyalistlerin projesidir değilmi. arkasında batılı devletler ve sermaye var. bunu bir başbakanın bilmeme olasılığı kaçtır. tayyibe saldırmayalım hadi. bu BOP a islam ülkelerinin parçalanma projesi olarak bakmıyalımmı. tayyip erdoğan bu tarihsel projeyi ve arkasındaki güçleri bilmeden, çıkıp BOP eşbaşkanıyım diyecek öylemi. buna açıkça bile bile lades denilir. başbakan senden benden iyi biliyor ( onca danışman , mit, ve etrafındaki onca akıl hocasına rağmen ) BOP a sahip çıkıp açıkça eşbaşkanlığa soyundu. yani senin deyiminle kardeşim islam ülkelerini ele geçirme projesine talip oldu. kimin adına. projenin sahibi kimse tayyip beyinde bağlı olduğu yerde oradır. emperyalist batı ile işbirliği içindedir, bu bile anlayana yeter. saygılarımla...

Başlamadan biten proje mi?

25 islam ülkesinin sınırlarını değiştirerek israil krallığını Orta-Doğu'nun büyüğü yapacak olan proje tıkır tıkır işliyor. Irak ve Filistin olarak 2 tanesi tamamlandı İran - Lübnan - Suriye olmak üzere 3'üne başlandı geri kalanları bekliyor. Bana pek bitmiş gibi gelmedi... DEĞİL Mİ?

valla tayyip geçen bitti dedi ben onun yalancıyım :D

bende inanmıyorum ama bittiyse şayet musanın çocukları ile tayyibin çocuklarından başka kimse bisey kazanmamıştır

bu ortadoğu projesi taa 1. dünya savaşından önce planlanmış açın okuyun ondan sonra gelin yorum yapın tayyibe veya başkasına atın .

biz ne zaman planlanmış bilmiyoruz ondan da bahsetmiyoruz zaten .

günümüzde tayyyyyyyyip bunlara maşa oluyormu olmuyormu ondan bahsediyoruz biz .

ırakta ölen 1.500.000 insana bisey deme filistinde ölen 1000 kişi için ortalığı velveleye kat .durmak yok seçim çalışmalarına devam

Sevgili combanant.Tayyip'i de ye Fethullah'ıda ye de ben midene otururum. Bende biraz beyin var sen de hiç yok. Tayyip Baykal Devlet hiç birisi beni ilgilendirmiyor. Ben TÜRK'üm TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni savunuyorum.

HAVLAMAK dört ayaklıların işidir. Şimdi dördüncü ayağını da yere bas ta HAVLAMAYA devam et. Suç sende değil senin nefes almana izin verenlerde. Amcasının gözü... Kaç yaşındasın? 20?

Sevgili combanant.Tayyip'i de ye Fethullah'ıda ye de ben midene otururum. Bende biraz beyin var sen de hiç yok. Tayyip Baykal Devlet hiç birisi beni ilgilendirmiyor. Ben TÜRK'üm TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni savunuyorum.

HAVLAMAK dört ayaklıların işidir. Şimdi dördüncü ayağını da yere bas ta HAVLAMAYA devam et. Suç sende değil senin nefes almana izin verenlerde. Amcasının gözü... Kaç yaşındasın? 20?

ben pislik yemem + benim beynim ikimizede yeter , türkmüş senin gibi ler kendini türk zannedip üstün görüp oraya buraya saldırmaktan bir icraatları yoktur bide ayrıca nefes almama izin verenlerden olma gel kim kimin nefesini kesiyor görelim gerçi basit insanlarla muhattap olmuyorum ama senin gibi havlayanlara hoşt denme si lazım

Arkadaşlar lütfen seviyeli ve içerik (konu) ile ilgili yorumlar yapalım

karşılıklı kişisel tartışmalara girmeyelim sizleri bu konuda uyarmak istiyorum.

Arkadaşlar lütfen seviyeli ve içerik (konu) ile ilgili yorumlar yapalım

karşılıklı kişisel tartışmalara girmeyelim sizleri bu konuda uyarmak istiyorum.

bu nasıl iş ya adam bana hakaret ediyor , napayım çiçekmi vereyim ona haliyle bende hakaret edecem ben hackhell e yaklaşık 3 yıldır üyeyim kimseyle bir sorunum olmadı bir an sinir için banlanırmı uyarırsınız tekrarlanırsa atılır enteresan gerçekten banımı açarsanız sevinirim ( combanant )

bu nasıl iş ya adam bana hakaret ediyor , napayım çiçekmi vereyim ona haliyle bende hakaret edecem ben hackhell e yaklaşık 3 yıldır üyeyim kimseyle bir sorunum olmadı bir an sinir için banlanırmı uyarırsınız tekrarlanırsa atılır enteresan gerçekten banımı açarsanız sevinirim ( combanant )

Senin okumayı anlama gibi bir problemin var herhalde. Kim nerede kime hakaret etmiş. Tartışmada cevap veremeyeceğin yerde hakarete başlıyorun tıpkı türevlerin gibi. Sana cevap vermeyecektim bile ancak işin içine aileyi karıştırdığın zaman seni de şakşakçılarını da tanımam. Benim için olay bitmiştir bundan sonra ne sen benim yorumuma cevap yaz ne de ben senin. Ayrıca clon üyeliklerinin hepsini buraya listele de onlara da cevap vermeyeyim.

Geri