bütün dönem ödevleriniz için ben kolları sıvadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matematik trigonometri açıklamalı ve örnek soru çözümlü şimdiden sağol

arkadaşım bana ekonomiyle ilgili herhangi bir konuda tez linki verirsen sevinirim.

Üniversitede öğretmenlik okuyanlar bilir bizim bi eğitim bilimine giriş diye dersimizi var .İşte ben o dersten verilen ödevi yapamadım.Konu Türk eğitim sisteminin bölümleri .En az 10 sayfa olmalıymış falan filan bana yardımcı olursanız hayır duamı alırsınız ilgilenirseniz sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

Dünya kLasikLerinden herhangi bir kitabın Özeti Lazım arkada$Lar.. YardımLarınız için t$kLer.. ßekLiyorum pLs..

peyami safa nın dokuzuncu hariciye koğuşu kitabının özeti lazım yada kitapla ilgili yapılmış ödevde olur :( bulamıyorum lütfeennn yardım edin

slm kardeş ben tanzimat edebiyatı ve çağdaş türk edebiyatı ndaki nazım şekli ve türleri diye bi ödev aldım 1 aralık 2006 tarihine kadar benim bu ödevi bulmam gerek bana yardımcı olursan sevinirim yardımların için şimdiden tşklerr

slm millet benim okuldan verilen şarjlı bataryalar ve çeşitleri hakkında genş bilgi proje ödevim için 100 sayfa faln olması lazzım ama bulamıyorum ilgilenn arkadaşlar varsa yardm ederlerse sevinirim

arkadaşlar elinizde;
freze tezgaharı
matkap tezgahları
taşlama tezgahları
cnc tezgahlar hakkında bilgi varsa benimle paylaşırsanız sevinirim

yeşil yönetim hakkında geniş bilgi rica etsem?

selam arkadaşlar

internette çok aramama rağmen hiçbirşey bulamadım

konu: İletişim Kuramı nedir? Fonksiyonları nelerdir? İletişim kuramını kimler hangi kurumlar kapsamında oluşturur(herkes iletişim kuramını oluşturabilirmi?)

Eyvallah

BANA 6502 micro işlemcilerininn Yapısı ve blok diagramıı ve İşlemci Durum kaydecisinin yapısında bulunan bayraklar ve görevleri Lazım ... Yardımıcı olursanızsa ban çok iyii bir yardım etmiş olacaksınızz ::)

venn şemasına neden venn şeması denir ? benim ödevim bu yardımcı olursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri