bütün dönem ödevleriniz için ben kolları sıvadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atatürkün ilkeleri Laiklik,Cumhuriyetçilik ve Milliyetçilik geniş bilgi lazım bulursanız tşk...

13. ve 14 yy.da anadoluda meydana gelen sosyal ve siyasi olaylar ahkkında Geniş bilgi bulabilirmiyiz mobidik =)

dostum yardımcı olursan sevinirim atatürkün türk kadını hakkındaki vecizeleri ve resimleri lazım

ya bizde tübitak'a katılcaz banada şu konu hakkında yardım edersen çok sewinirim...dünya neden böyle dönüyo tam tersine hareket etse nolurdu neler değişirdi?mesela akarsular nasıl değişirdi yada göller nolurdu etrafımızda neler farklılaşırdı vs..bide sana zahmet cewabı bnm mail adresime yollarsan çok ii onuda weriim tu.tu_ce_exxctazi_@hot.

ya bizde tübitak'a katılcaz banada şu konu hakkında yardım edersen çok sewinirim...dünya neden böyle dönüyo tam tersine hareket etse nolurdu neler değişirdi?mesela akarsular nasıl değişirdi yada göller nolurdu etrafımızda neler farklılaşırdı vs..bide sana zahmet cewabı bnm mail adresime yollarsan çok ii onuda weriim tu.tu_ce_exxctazi_@hot.

abi bana bir ülke hakkında ingilizce bilgi bulurmusun ülke fark etmez

lütfen yardım ,çook acil vidalı kriko projesi lazım!
şimdiden teşekkürler

sıcaklık ölçme yöntemleri (ingilizce olcak) saolasn

1. Biyolojiye katkıda bulunan bilim adamlarının özgeçmişleri
2. Fatih sultanın ortodoksların koruyuculuğunu üstlenmesinin hiristiyan dünyasındaki etkileri
3. Eski uygarlıkların kullandıkları sayı ve sistemleri
4. Yurdumuzun belli başlı madenlerini gösteren haritalar
hakkında bilgilere ihtiyacım var saygılar.

sıcaklık ölçme yöntemleri kardeş ingilizce olcak ama ... saolasınn...

bana don kisot kitabinin ozeti lazim

ya yokmu trigonometri hakkında bişeyler yazacak ve örnek çözümlü :hhuzgun :hhuzgun :hhuzgun :hhuzgun

kardes "nano teknoloji ve kullanım alamları" hakkında biseyler bula bilirsen sewinirim
simdiden tesekkueler

Çok acil olmak üzere :
1-Şarkı ve Dans arasındaki uyum nedir?
2-Müziğin şakı ve Dans arasındaki uyuma katkısı nedir?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ucak Mühendisliginin Matematikle İlgisini bulmam lazım arkadaslar hangi konuyu
kullanır bunun icin şimdiden tesekkürler :durdurun

exelans_38' Alıntı:
ya yokmu trigonometri hakkında bişeyler yazacak ve örnek çözümlü :hhuzgun :hhuzgun :hhuzgun :hhuzgun

http://tr.wikipedia.org/wiki/Trigonometri

Adrese bakabilirsin..

Ayrıca

www.google.com ' a

Trigonometri diye yazarsan 148.000 sonuç verecektir sana

oorrhhyy' Alıntı:
kardes "nano teknoloji ve kullanım alamları" hakkında biseyler bula bilirsen sewinirim
simdiden tesekkueler

http://tr.wikipedia.org/wiki/Nanoteknoloji

Burada Kullanım alanları ve Nanoteknoloji hakkında bilgi var biraz işini görür.

Ayrıca ordaki Kaynakça bölümüne bak oralardan da detaylı bilgiler bulabilirsin

5 ocak adananın kurtuluşu ile bilgi veren makale ve şiir lazımmış oğluma bulamadım yardım edersen sevinirim.şimdiden teşekkürler

tamlamalar,anlatım bozuklukları ve paragrafta anlam soruları ve cevaplar hepsinden 25 soru olursa çok ikrama geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri