Bülent Arınç kaza yaptı

Kaza yapmış oh olsun diyen, ölsün diye beddua eden zavallılara sadece acıyorum. Allah böyle bir kini düşmanımın başına vermesin, nedir arkadaş yaa. Düşman demez bunu. Adam ne yaptı size ???

daha ne yapmadı ki???!inşallah bi dahaki sefere tahtalı köye..helvasını afiyetle yerim!

Bir kazanın bu kadar tartışılmasına şaştım arkadaşlar,bırakın kimin yanlış kimin doğru yaptığını Allah sorgulasın öteki dünyada,bu dünyada sorgulama gücünüz varsa sorgulayın,yoksa susun,nasılsa eğer halka karşı yaptıkları bi suç varsa öteki dünyada fitil fitil gelir,kul hakkından daha büyük günahmı var?ama eğer birgün yaptıkları bi sonuca varırsa ve haklı çıkarlarsa konuşmalarınızdan siz sorumlu olursunuz,insan karalamakta hoş bişey değil.

Bu ölmesini isteyenler Bir insanın Ölmesini istiyor .. İnşallah kendileri ölür Bir insanın ölmesini istemek ne büyük bir terbiyesizliktir !

Bu insan izin almadan ve yetkisi olmadan bir bayanın odasına girip bu bayanı azarlıyor
Üstelik meclis başkanlığı yaptığı için o odaya girilmeyeceğini de biliyor.
"Kapıyı açık buldum girdim" diyor.her açık kapıdan giriyor mu ?
Ha o bayan ( odasına izinsiz girilip fırçalanan bayan )senin karın olsa ne yapardın ?
Harbi cevap ver yan çizmeden .....
Bu arada nerede kaldı müslümanlık nerede kaldı kibarlık...
Kendisinin zorba olduğunun bence ispatladı....

geçmiş olsun.bazı arkadaşlara şunu belirtmek isterim bu ülkede ben yaşayanlar arasında şu 3 kişiyi lider bilirim BÜLENT ARINÇ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ABDULLAH GÜL DİĞERLERİ FASAFİSO
HA VAR HA YOK(BAHÇELİ BAYKAL)BİRDE MUHSİN YAZICIOĞLU VARDI AMA ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN

Sana gemiciklerden birinin dümenini vermişler belli..

Geri