Bu kanıya nasıl vardın arkadaşım bize açıklar mısın ? Hangi gözle bakıyorsun onu da bi deyiver hele.
Sadece şu soruyu sorayım:
Sence Bülent Arınç bu ülkeye mi hizmet ediyor?
Evet?
Hayır?
İşte görüşlerin fikirlerin ayrı olması, bu soruyu kendine sorduğunda aldığın cevabın farklı olmasından dolayı kaynaklanıyor.
AKP ne derse, doğru veya yanlış hiç farketmeden bu ülkenin taşlarını istediği gibi yerinden oynatabileceklerini zannedenlere hizmet ediyor.
Ha nasıl gittim de ne ilgisi var gittim Apoyla bağlantısını kurdum.. Çok mu saçma veya ne ilgisi var gibi bir tavır segilenmesine mi neden oldu? Evet olmuştur.
Bende bunu şöyle izah edeyim:
Abdullah Öcalan yıllardır AB&ABD sayesinde hayatta kalan bir hain.
Benim gözümde ABD'ye bu ülkenin menfaatlerini düşünmeden bu ülkede uşaklığını yapan herkes haindir!
Şu andaki hükümette Demokrasi, Demokratik Açılım saçmalıkları adı altında onların emellerine dört dörtlük hizmet ediyorlar. AKP hükümetinin yaptıkları sayesinde artık ABD'nin artık PKK'ya bile ihtiyacı kalmadı. 30 yılda onların yapamadığını bizim bu hükümet yaptı. Nasıl yaptı şimdi adamlar düşün:
İnşaata başladılar. E ne yapılacak ilk başta yer belirliyorlar sınır belirliyorlar.
Sonra kazacakları eşeleyecekleri yerleri belirledikten sonra koşulları uygun hale getiriyorlar ki çalışma başlasın..
Şimdi sürecin bu başlangıcı şimdi yavaaş yavaş iş oraya doğru varıyor yani ülkemiz üzerinde bir Kürdistan'a veya başka ismi sen koy!.. Bu çok mu abartılı geldi.. Olmasa bile ülke bundan bi 15-20 yıl sonra temelli karışacak ve tıpkı Irak'taki gibi demokrasi ve insan hakları getirme bahanesiyle Türkiye'yi mahvedecekler ve huzur diye birşey bırakmayacaklar.
Evet gidişat bu. Ben yalnızca bunu görüyorum. Bu ülkede ben bir gelecek göremiyorum, başımızdaki asalaklar temizlenmediği sürece ama;
bu asla, (birkaç satır üstte yazdığım ifadeler) hiçbir zaman gerçekleşmeyecek çünkü bu ülkede son Türk vatandaşı tükenene kadar, gücümüz nefesimiz yettiği kadar o şerefsiz gevurların emelleri gerçekleşmeyecek.