Böyle başa böyle Barack!

T.Bag

Banned
Reaction score
0
Türkoğlusun gör hayini Giymiş din elbisesini Beş v
Böyle başa böyle Barack!

Avustralya Kıtası’nı keşfeden James Cook’un tayfaları, karaya adım atar atmaz Aborijin yerlileriyle karşılaşır…

Yerliler, İngilizce bilmiyor.

Tayfalar, Aborijince.

El kol hareketiyle anlaşmaya çalışırlar.

O sırada tayfalar bakar ki…

Acayip bir yaratık var.

Hoplayıp zıplıyor.

İşaret edip, sorarlar:

“Bunun adı ne?”

Yerliler cevap verir:

“Kanguru.”

Aradan yıllar geçer…

Karşılıklı lisanlar öğrenilir ve vaziyet anlaşılır ki, “kanguru” aslında, Aborijin dilinde“bilmiyorum” demek!

*

Soykırım, bizim kangurumuzdur.

*

Nesilden nesile aktarılan

“yanlış bilgi”nin sıfatı.

*

Memlekette namaz kılmak yasakmış gibi, sanki cami yokmuş gibi, okullara mescitaçarlar… Ama, müfredata koymazlar, “çocuklar öğrensin, büyüdüklerinde, girdikleri ortamlarda iddiaları çürütsünler, kendilerini savunsunlar” diye “1915 gerçeği”niöğretmezler.

*

Çocuklarımızın da, bir Amerikalı’yla bir Fransız’la bir Belçikalı’yla yüz yüze geldiklerindeboyunları bükük kalır, “Acaba yaptık mı biz bu işi?” diye, için için şüpheye kapılırlar.

*

Evet, hiç kimse “devlet” gibi düşünmek zorunda değildir. Ama herkes “milletin yanı”ndaolmak zorundadır.

Çünkü, “bebek katili” diye ilelebet lanetlenecek olan, “devlet” değil, biziz…

Çocuklarımız, torunlarımız.

*

“Soykırım” iddiasını şu anda 17 ülke tanıyor… Bunların 10′u AKP iktidarı dönemindetanıdı. “Arabulucu” yaptığımız İsviçre, sözde soykırımı AKP iktidarı döneminde tanıdı…Soruyorum, “Türkler kıtır kıtır soykırım yaptı” diyen İsviçre, neyin arabulucusu olacak?

*

Bakın, Barack çıktı dedi ki:

“Ermenistan sınırını aç.

Soykırımı TBMM’de tartış.”

*

Sonra ne oldu?

*

AKP milletvekilleri kuyruğa girdi, adam çok güzel bi şey söylemiş gibi, bir tebrik, bir alkış, bir tezahürat… Başbakan da pek beğenmiş olmalı ki, sarıldı öptü.

*

Ne diim birader…

Böyle başa, böyle Barack!
http://www.ilk-kursun.com/2009/04/boyle-basa-boyle-barack/

İLk Kurşun Gazateside Sende Seviyenizi Ortaya Koymuşsun, Açtığın Konu Forum KuraLLarına Aykırı.

seviyeden ve forum kurallarından bahsetmen güzel bir şey de ;

Ama ÖyLesine Kaşarlınmışsınız ki ÜyeLikLerin Biri Gider Biri GeLir Sizin İçin..AL ELine Barağı, Seni İktidar Yapsın

aynı seviyesizliği senden de görüyoruz ne iş :goz:

ayrıca şuan iktidarda bulunanlarıda zan altında bırakıyorsun bilmem farkındamısın ?

senin mantığına göre barağı eline alan iktidar oluyorsa şuanda iktidardakiler barack ı eline aldımı yani :D

konu ile ilgili yorumuma gelirsek mükemmel yazılmış sonuna kadar bende katılıyorum.paylaşım için teşekkürler

Obama Yoktu OnLar İktidara GeLdiğinde Siz MerakLıysanız Barakı ELinize ALmaya Ben Orasını BiLmem.

Obama Yoktu OnLar İktidara GeLdiğinde Siz MerakLıysanız Barakı ELinize ALmaya Ben Orasını BiLmem.

Bu derece seviyesizlerle tartışma yapılmaz ki...

Obama yoktu Bush vardı. İkisi çok mu farklı?

Bu derece seviyesizlerle tartışma yapılmaz ki...

Obama yoktu Bush vardı. İkisi çok mu farklı?

Hangisi Seviyesiz SöyLermisin?Konu BaşLığımı Benim Yaptığım Yorummu?
Siz İktidara GeLdiğinizde ABD'nin Başında DevLet Başkanı Yokmuydu?

seviyeden ve forum kurallarından bahsetmen güzel bir şey de ;

aynı seviyesizliği senden de görüyoruz ne iş :goz:

ayrıca şuan iktidarda bulunanlarıda zan altında bırakıyorsun bilmem farkındamısın ?

senin mantığına göre barağı eline alan iktidar oluyorsa şuanda iktidardakiler barack ı eline aldımı yani :D

konu ile ilgili yorumuma gelirsek mükemmel yazılmış sonuna kadar bende katılıyorum.paylaşım için teşekkürler

KeLime OyuınLarıyLa Hakaret Etmeye Çalışıyosunuz.Birde Seviyeden Bahsediyosunuz. Konu BaşLığında Benzetmeye ÇaLıştığınız Deyimin YaLnızca Size ÖzeL OLduğunu SöyLüyorum.O Kadar AntiAmerikancıydınızda Ne Diye BahçeLi Görüştü.Görüşmem Arkadaş Sen Kimsin Diyemedi.Siz İKtidar OLduğunuzda Doğru BuLduğunuz ŞeKiLde Davranırsınız Devlet BaşkanLarına.Başa Barakta ELe Barakta MHP'YE Yakışır.

Hangisi Seviyesiz SöyLermisin?Konu BaşLığımı Benim Yaptığım Yorummu?
Siz İktidara GeLdiğinizde ABD'nin Başında DevLet Başkanı Yokmuydu?

KeLime OyuınLarıyLa Hakaret Etmeye Çalışıyosunuz.Birde Seviyeden Bahsediyosunuz. Konu BaşLığında Benzetmeye ÇaLıştığınız Deyimin YaLnızca Size ÖzeL OLduğunu SöyLüyorum.O Kadar AntiAmerikancıydınızda Ne Diye BahçeLi Görüştü.Görüşmem Arkadaş Sen Kimsin Diyemedi.Siz İKtidar OLduğunuzda Doğru BuLduğunuz ŞeKiLde Davranırsınız Devlet BaşkanLarına.Başa Barakta ELe Barakta MHP'YE Yakışır.

konu başlığının nesi var? kel başa şimşir tarak deyimine atıf yapılan çok güzel bir başlık.

senin yaptığın atıf belden aşşağı üstelik mhp gibi geçmişinde şehitleri olan bir kuruma çok çirkince ve seviyesizce belden aşşağı atıf yapıyorsun.

konu başlığının nesi var? kel başa şimşir tarak deyimine atıf yapılan çok güzel bir başlık.

senin yaptığın atıf belden aşşağı üstelik mhp gibi geçmişinde şehitleri olan bir kuruma çok çirkince ve seviyesizce belden aşşağı atıf yapıyorsun.

Biz İma EdiLmek İsteneni AnLarız.Bak Aynı Yakıştırmayı MHP'ye Yapınca Nasıl ALınıyosun.Kendine YapıLmasını İstemediğin Benzetmeyi Başkasına Yapmayacaksın O Zaman.O ŞehitLer Veren Cenahın İçinde Bende Vardım.MuhtemeLen Sen Başka Menfaat DavaLarınız Peşinde Koşarken Biz İLLede TURAN Diye Dava Aşkıyla Yanıyorduk.Ne MiLLiyetçiLik KaLdı Ortada Ne De Turan.İçi BoşaLtıLmış, Dini MotifLeri Gözaardı EdiLmiş, İmanLa Harman OLmamış Bir MiLLiyetçiLik Gerekmez Bana.Kafatası ÖLçersiniz O Zaman Sizde HitLer Gibi.İşte Onun Adı Faşizmdir.

Arkadaşlar lütfen kaynak eleştirisi yapmadan ve karşılıklı kişisel tartışmalara girmeden konu ve içeriği ile ilgili tartışalım iyi forumlar.

Biz İma EdiLmek İsteneni AnLarız.Bak Aynı Yakıştırmayı MHP'ye Yapınca Nasıl ALınıyosun.Kendine YapıLmasını İstemediğin Benzetmeyi Başkasına Yapmayacaksın O Zaman.O ŞehitLer Veren Cenahın İçinde Bende Vardım.MuhtemeLen Sen Başka Menfaat DavaLarınız Peşinde Koşarken Biz İLLede TURAN Diye Dava Aşkıyla Yanıyorduk.Ne MiLLiyetçiLik KaLdı Ortada Ne De Turan.İçi BoşaLtıLmış, Dini MotifLeri Gözaardı EdiLmiş, İmanLa Harman OLmamış Bir MiLLiyetçiLik Gerekmez Bana.Kafatası ÖLçersiniz O Zaman Sizde HitLer Gibi.İşte Onun Adı Faşizmdir.

iman partilerde, kurumlarda, ocaklarda, derneklerde ,ideolojilerde ,sendikalarda değildir

İMAN KALPTEDİR

KALPLERDE OLANI İSE YANLIZ ALLAH BİLİR

kimse kafatası ölçmüyor ama iman ölçen papazlarda yok değil.

Geri