Bööle Giderse Adulta Video Yayinlamiyicam!!!

єĸση

I'm Lost
Reaction score
0
BU SÖMÜRGECİ,HORTUMCULAR BENİ PES ETTİRDİ.ADULT BÖLÜMÜNDEKİ HERHANGİ Bİ, KONU GÖRÜNTÜLENMESİ 1.500 LERDE GEZİO, MAXİMUM 3 TANE MSJ VAR,ODA FORUMUN İLERİ GELENLERİNDEN.BU 1.500 KERE GÖRÜNTÜLENMEYİ SADECE O 3-5 KİŞİ Mİ YAPIO!! ADULTA Bİ DÜZENLEME GETİRİLMESİNDEN YANAYIM.BİLMEM SİZLER NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ..:( :( :(

Forum mantığı böyledir. Üye sayısı: 57,795 mesaj sayısı: 569,842 üye başına 10 mesaj bile düşmez. Bu arada bu mesajların yarısından fazlasını 200-300 kişinin attığınıda gözden kaçırmamak lazım. Fazla buna takılmamak gerekir. Sen paylaşımını yap kardeşim. Karşılık bekleme adam içinden de olsa teşekkür ediyordur.

emeğe saygısızlık diyorsun.hergün yaşandığından bu hackhell için normaldir.sen fazla takma dostum.üyenin biri 8 resim yayınlar 300 teşekkür ve onlarca yorum alırken dier bi üye de 700 resim yayınlarken 15-20 teşekkür ve kısıtlı yorum alır.bu da hackhell üyelerin anlayış farkı dostum.emeğe saygı gösterenlerden birtanesinide redfox diebilirim.

Sen bu forumda az mesaj atılıyo diye yakınıyosun.Başka forumlara girde gör her konuda kaç mesaj var, kaç üyenin kaç tane mesajı var.Buda düzelicektir yakında...

bence adamım doğru sölüo..... üye olmayan kişilerde burdan yararlanıo adult tan birisinin yararlanabilmesi için en az 50msj sınırlaması getirilmesi gerekir.. yani bi üye 50den az msj göndermişise adulttan yararlanamasın..... anasını ağlatıo tüm abazalar valla.....

arkadaş haklı emeğe saygıya teşvik edilmeli millet

ben adult a takılan bırı degılım ama
tesekkur de paylasıma tesvıktır
paylasımlar tesekkursuz kalmasın

dostum daha fazla yorum istiyorsan daha dikkat çekiçi itici paylaşım gönder bakalım nasıl oluyor pes etme yılma başarırsın ok

çogu zaman unutsamda emekleri bosa çIkartmamak için çabalIyor ve tsk ve yorum yazIYOrum ama bos ver takma bunlar hackhell de normal 57 bin üye var çünkü...

alp' Alıntı:
Forum mantığı böyledir. Üye sayısı: 57,795 mesaj sayısı: 569,842 üye başına 10 mesaj bile düşmez. Bu arada bu mesajların yarısından fazlasını 200-300 kişinin attığınıda gözden kaçırmamak lazım. Fazla buna takılmamak gerekir. Sen paylaşımını yap kardeşim. Karşılık bekleme adam içinden de olsa teşekkür ediyordur.

Adam söylicek bşy bırakmamış ki sadece son sözüne katılmıyorum maleseftir ki her bölümde de aynı bu, içinden bile teşekkür etmeyenlerin olduğu tabiriyle asalak bi kitle içimizde bulunuyo, bunu da engellemek imkansız...!

abi bazılarımız diyo ya hani 50 mesaj olmayan bakmasın öle olunca forumda bir sürü abuk subuk msj olacak sen devam et kardeşim emeğe saygı duyanlarda var bu forumda

Bu iş böledir daimi bir kaç kişi paylaşım yapar diğerleri sömürür başka sitelerde mod. paylaşım yapar üyeler sömürür bence bunda takılıcak fazla bişey yok tamam seni anlıyorum karşılıksız emek diyorsun ama bu iş böyle yapıcak bişey yok...

bunun için ziyater girişleri önce kapatılmalı :)

aynı seyler benımde basıma gelmıstı yıne bosver demıslerdı yıne bosver dıyorlar artık takma dıycem ama takmadan edemıyceksın herkes uzulur paylasım begenılmedımı dıye paylasımdan bıle soguyanlar bıle var bence bu tesekkur ısı uye ismine ve uyenın yetkılerıne de bakıyor yanı dogru orantılı

güzel kardeşim o durumdan herkes çok yakınıyo ama napalım işte adam cewap yazıyo cewabında teşekkür war ama butona basma yok not:bunu forum yabancısı yapsa gam yemem bunu 3 yıldızlı 2yıldızlı insanlar yapıo ona kırılıyorum elimden geldiince teşekkür ederim sonuçta insan emeği

arkadaslar bu tesekkur olayı ve yorum olayı sadece kişinin kendi tarafınca ve zorlama

olmadan yapılan seyler zorla kimseye yorum yaptırılamaz sadece tesvik ettirilir

bence bu teşekkür işini abartıp kimseyi kırmamak gerek..... tamam emeğin bir karşılığı olmalı ama bu sık sık misafirleri yada kullanıcıları azarlarcasına öfke ve kızgınlıkla teşekkür istemek şeklinde değil de, belli bir mesaj şartı getirilerek yapılmalı....

seni duyanda milyarlarca lira harcayarak bir eser ortaya çıkarmış ve hiç bir karşılık beklemeden insanların kullanımına sunmuş sanacaklar.Arkadaşım sen hiç yayınladığın konunun gerçek emeği geçenlerine teşekkür etdinmi?Teşekkür olayının mantığı biri senden bir paylaşım ister ve senden yerine getirsen ve o arkadaşa yardımcı olursan ancak ozaman yerini bulmuş olur diye düşünüyorum

bende misafirlerin msj ları görmesinden yana değilim misafirler görmesin tşk olayına gelincede şimdi benim yeni açtığım bir konu var 754 kişi görüntülemiş 2 msj 4 tşk var ne yapalım bu iş böyle ama rütbeye görede tşk var buda dikkatimi çekti

Geri