Bööle Giderse Adulta Video Yayinlamiyicam!!!

R€B€L' Alıntı:
wallaha adultta tşk edilmio diosanız dier bölümlerin way haline:D:D
+1...:D üstelik de üyeler adulta kendilerini tatmin etmek için giriyor...paylaşımcıları değil...:D
yaw bu işler karışık işler arkadaşlar...bakın sitenin üzerinde bir HHman var, onun bir misyonu var ama site kullanıcılarının kaçı bu misyonu biliyor ya da HHmanle aynı görüşü paylaşıyor?...:)

adult bölümü misafirlere kapatıldı. Bundan sonra sadece kayıtlı kullanıcılar görebilicek bölüm içeriğini.

olay bu kadar basit iyi oldu bu teşk üstad hadi adulta hucum :p

Adultta toplam 4 konum var..!

Adult yabancı videolarda 1 konum var 12 mesajda yüzlerce video verdim..! Her mesajıma bunu ekledim..!

632818378783427913.jpg

:hhman:​

Farkettimi dersen; evet birkaç tane teşekkür de espri için aldım sanırım..!

Bu resmi isteyen herkes kullanabilir..!

Ama zaten resim paylaşıyorsanız maksimum bir mesajda paylaşabileceğiniz resim sayısını bir azaltmış olucaksınız..! (7)
:) Az resim çok mesaj olucak bu sefer..! (;

:hhman:​

waLLa ßu araLar ßenim payLa$ımlara a$ırı iLgi var:) emeğimin karşılıqını almaya ßaşLadım gibi.. ßir konuma 240 a yakın t$k ediLdi.. :) oda t$k edin dedimde öyLe :p

tek baslıkta yüzlerce video veriorum hepsi capsli binlerce lişi bakıp 5-10 kişi yorum yapıyo yorum yapanlarda aşina oldugumuz sevdiğimiz dostlarımız gerisi sömürücü............................. arkadaslarımızda emek harcayıp resim video link ne varsa paylasmaya calısıolar sonucta bunları herkes kendine saklayabilir ama paylasıolar sadece saygı göstermek adına

bakın tesekkur demiyorum yorum diyorum!

ii güsel hoş yakınıorsunda nedense adult paylaşımı yapan üyelerin tşk sayısı çok fazla dimi bunu nie sölemiorsun tşk merakında falan deilim ama sölediklerinde (hakkın var)ama bence yok çünkü yine tşkü siz götürüonuz orda. . .

Geri