Ayyildiz Team Hacked

Gereksiz Tartışmalar yapmayın arkadaşlar...

onlay' Alıntı:
madem onlar yoktu alemde sen ogretseydın ozaman hem ben uzatmıyom terbıye dıyorsun hala aslan felan dıyorsun pmden msn atıyım derken tehdıtmı teklıf mı:goz:
kimseyi tehtid etmem tehdit korkakların işidir ;) kaldı ki bunları bu kdr gözünüzde nasıl büyütürsünüz anlamıyorum isko ile ruslar dalga geçio iss die kaldıki server root la hacker olunmaz bunu unutma !

bu-rock bana msn'ni pmden verır misin?

Bu ayt nın hacklenmesıne sevınen arkdaslar kendı kendınızı avutmayın Hepiniz hack(!) yapmasını ayt den ogrendınız sımdı bı yerınız mı kalktı bu arada erne denılen kendını hacker zanneden yaratık senın hack-medya ya yaptıgın ............... kımse unutmadı erne hakkında kucuk bır dıp not:
arkadaslar bu ınsan bır kurt olup kurt mıllıyetcılıgı yapmaktadır sızde kalkmıs bu kısıye destek verıyorsunuz yoksa sızdemı kurtsunuz baskaları para ıcın savasırken bız bayrak ve TURKCULUK ıcın savasıyorduk anlayan anladı

Not: Erne nın gercek bılgılerı nı ısteyen olursa pm atsın bu kısının nasıl bır ınsan oldugunu herkes gorsun

bu-rock' Alıntı:
pm atmak için rütbem yetersizmiş bide sen dene istersen :S
valla benımde rutbem yetersızmıss :S sanırım sen kayserılısın degılmıı

onlay' Alıntı:
valla benımde rutbem yetersızmıss :S sanırım sen kayserılısın degılmıı
baaa abowww hemşerimiyiz yoqsam hı söle bakiyim ? :D

fg42' Alıntı:
Bu ayt nın hacklenmesıne sevınen arkdaslar kendı kendınızı avutmayın Hepiniz hack(!) yapmasını ayt den ogrendınız sımdı bı yerınız mı kalktı bu arada erne denılen kendını hacker zanneden yaratık senın hack-medya ya yaptıgın ............... kımse unutmadı erne hakkında kucuk bır dıp not:
arkadaslar bu ınsan bır kurt olup kurt mıllıyetcılıgı yapmaktadır sızde kalkmıs bu kısıye destek verıyorsunuz yoksa sızdemı kurtsunuz baskaları para ıcın savasırken bız bayrak ve TURKCULUK ıcın savasıyorduk anlayan anladı

Not: Erne nın gercek bılgılerı nı ısteyen olursa pm atsın bu kısının nasıl bır ınsan oldugunu herkes gorsun
ayt yokken [ 1998 civarı ] server hacki bilen kişi sayısısı bi elin parmağını geçmezken millet sitenin sonununa kod ekleyip panele ulaşmaya çalışırken mirage domain hacked yapıodu bi gecede 17 tane pkk domainini hackledi ayt kim ki bize hack öretecek ?

bu-rock' Alıntı:

ayt yokken [ 1998 civarı ] server hacki bilen kişi sayısısı bi elin parmağını geçmezken millet sitenin sonununa kod ekleyip panele ulaşmaya çalışırken mirage domain hacked yapıodu bi gecede 17 tane pkk domainini hackledi ayt kim ki bize hack öretecek ?

bu-rock senı bırazcık arastırdım kayserılı odugunu ogrendım sanırım kayserı lısesınden mezunsun oyle mı evet hemserı cıktık yaw sans bak :biggrin

fg42 benim pm atma yetkim yok erne nin gerçek kimliğini bana atar mısın

fg42' Alıntı:

arkadaşım sence erne nin kürt olması mı yanlış yoksa kürt milliyetçiliği yapması mı yanlış
kürt olması yanlış diyorsan Müslümanım deme
milliyetçilik yapmaksa yanlışlık o yanlışı heppimiz yapıyoruz(yazına bak)

merol87' Alıntı:
fg42 benim pm atma yetkim yok erne nin gerçek kimliğini bana atar mısın

arkadaşım sence erne nin kürt olması mı yanlış yoksa kürt milliyetçiliği yapması mı yanlış
kürt olması yanlış diyorsan Müslümanım deme
milliyetçilik yapmaksa yanlışlık o yanlışı heppimiz yapıyoruz(yazına bak)

kardes yazımı tekrar oku ozellıkle en son ıkı kelımesını "anlayan anladı" mılleyetcilikten kastım vatanını mılletını sevmektır eger bu mıllıyecılık ıse ben mıllıyetcılıgım bır dıger husus ınsan kurt olmus rum olmus ermenı olmus hıc onemlı dııl benım ıcın ınsan olması onemlıdır
benım bır cok kurt arkadasım olmustur su anda da vardır ama onlar adam gıbı ınsanlar onların bana soyledıgı bır sozu sızınle paylaşmak ıstıyorum " beni o orosbu cocuklarıyla karıstırma" bana bunu bır kurt soledı benım burdakı butun bahsettıgım kısıler yedıgı yere ıhanet edenlerdır saddamın elınden turkıye kurtardı yemek verdı ıcırdı kısacası halkım dedı ama su anda yaptıkları seye bak kurdistan mıs sence bu adalet mı

Not:"Saddam bıze kurtlerı(ıhanet eden kurtler)yok edelım teklıfını ettıgı zaman keske hepsının kafasına kursun sıksaydık sımdı bole bır sorunumuz olmazdı

bu-rock' Alıntı:

Bak kardes bunu bana ogretme ben yıllardır bu ısın ıcındeyım benım ogrenen kısılerden kastım ayyıldız ıcındekı kurtlerden bahsedıyorum bu ıs ıcerısınde olan kurtlerın %90 ını ayt den ogrendıler daha sonta ayt yonetımı bu kısılerı tespıt ederek sıteden banladırlar
www.coldhackhers.com cakallarının olusumu nasıl oldu zannedıyorsun
Tekrar soyluyorum erne bır kurttur ve kurt mıllıyetcılıgı yapıyor bu kısıyı destekleyenlerde(artık suphem kalmadı)kurttur ayt nın bugune kadar turk mılletıne bır zararını gordunuzmu erne dıyorkı "sehıt aileleri adını kullanarak kıtap sattılar bu paralar nereye gıttı" Arkadaslar butun bu paralar ailelerine bagıslandı ınanmak ıstemeyenler ınternette bıraz arastırma yapsınlar

fg42' Alıntı:
kardes yazımı tekrar oku ozellıkle en son ıkı kelımesını "anlayan anladı" mılleyetcilikten kastım vatanını mılletını sevmektır eger bu mıllıyecılık ıse ben mıllıyetcılıgım bır dıger husus ınsan kurt olmus rum olmus ermenı olmus hıc onemlı dııl benım ıcın ınsan olması onemlıdır
benım bır cok kurt arkadasım olmustur su anda da vardır ama onlar adam gıbı ınsanlar onların bana soyledıgı bır sozu sızınle paylaşmak ıstıyorum " beni o orosbu cocuklarıyla karıstırma" bana bunu bır kurt soledı benım burdakı butun bahsettıgım kısıler yedıgı yere ıhanet edenlerdır saddamın elınden turkıye kurtardı yemek verdı ıcırdı kısacası halkım dedı ama su anda yaptıkları seye bak kurdistan mıs sence bu adalet mı
vatanını bayrağını savunmayan vatan hainidir öyle düşünüyorsan katılıyorum sana.
kurtuluş savaşında bu vatan için türk kürt beraber savaşmadı mı savaştan sonra Atatürk kürtleri bi tarafa atıp ne mutlu türküm diyene dedi (yaptığı en büyük hata). Atatürkün ölümünden sonra inönü doğuda katliam yaptı türkçe bilmeyenleri katletti fakat bunu kimse bilmiyor
kürdistanı kurmak isteyenler amerika ve israil tarafından kandırılan cahiller yada tarihte yapılanlardan öcünü almak isteyenler ama akıllı olan kürtler zaten kürdistanın kurulmasını savunmuyor çünkü bu hem kurtuluş savaşında şehit olan atalarına hemde Türkiye Cumhuriyetine ihanet olur

ne mutlu ki Türkiyeliyim

Çokta Önemli değil AYT bi kaç yüz PKK Sİtesine Bayrak Diker Aslanlar Gibi BU Hacklenme de Gözden Geçer Bu arada Ben İndex siz Hack e HAck Demiyorum. Nerden Bilicez Eski Görevlisiydi Belki Panel Şifresi Vardı ordan girip Haber Yayımlar Gibi Yayımlamadığını ? Bunlar Asparagas Olaylar Daha Güzel Projelerle Gelsinler :D NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....

merol87' Alıntı:
vatanını bayrağını savunmayan vatan hainidir öyle düşünüyorsan katılıyorum sana.
kurtuluş savaşında bu vatan için türk kürt beraber savaşmadı mı savaştan sonra Atatürk kürtleri bi tarafa atıp ne mutlu türküm diyene dedi (yaptığı en büyük hata). Atatürkün ölümünden sonra inönü doğuda katliam yaptı türkçe bilmeyenleri katletti fakat bunu kimse bilmiyor
kürdistanı kurmak isteyenler amerika ve israil tarafından kandırılan cahiller yada tarihte yapılanlardan öcünü almak isteyenler ama akıllı olan kürtler zaten kürdistanın kurulmasını savunmuyor çünkü bu hem kurtuluş savaşında şehit olan atalarına hemde Türkiye Cumhuriyetine ihanet olur

ne mutlu ki Türkiyeliyim

Senınde soledıgın gıbı kastetdıgım kısıler ıhanet edenlerdır sozlerıne katılıyorm (ınonunun katlıam yaptıgına dair sozlerın harıc cunku tarıhte boyle bır olay hıc olmadı)kardes kurtulus savasında beraber savastık bu vatan ıcın bu topraklar ıcın bılmıyorum sen kurtmusun degılmısın ama kurt ısen keske butun kurtler senın gıbı olsa 4-5 sene once bır belgeselde ızledım bır askerımız sehıt dusmus annesı babası kurt ıkısıde aglamıyor ve dımdık ayakta ve soyledıklerı soz suydu:"aglayıp o serefsızlere bayram ettırmıyecegız vatan sagolsun" ben bu ınsanlara hıc bır sey soyleyemem demek ıstedıgım turk-kurt kardeslıgını cekemiyorlar neden ıslerıne gelmıyor bu ısten zarar goren sadece turk tarafı degıl kardes bu ısten zarar goren ıkı taraf var Son yolarak yonetıcı arkadaslardan ıstegım yanlıs anlasılmamasıdır burda yaptıgım ırkcılık olarak algılanmamalıdır sadece vatan ve mıllet sevgısıdır vatan haınlerı arasında turk yok mu turk te var tuyu bıtmemıs yetımın hakkını yıyenler devletın malı denız yemeyen kerız mantıgını savunarak devletımızı dolandıranlar bunlar vatan haınlıgının onde gıdenıdır sonucta rum olmus yunan olmus ermenı olmus kurt olmus farketmıyor

fg42 hemşehrim katılıyorum sana (;

onlay' Alıntı:
bu-rock senı bırazcık arastırdım kayserılı odugunu ogrendım sanırım kayserı lısesınden mezunsun oyle mı evet hemserı cıktık yaw sans bak :biggrin

sen rütbeni yükseltmeye bak pm dne msn nini ver bana yakında bu konu kapanır :)

arkadaşlar bu ülkede ülkenin güvenliğini sağlamaya çalışan AYT hacklendi die nie mutlu oluoruz anlamadım :S ben bu ülkede 3 isim duydum hackhell-cyber warrior-ay yıldız hacked team en etkilisinide cyber warrior olarak biliorum cwdoktoray abi sağolsun ;)

burik1905' Alıntı:
arkadaşlar bu ülkede ülkenin güvenliğini sağlamaya çalışan AYT hacklendi die nie mutlu oluoruz anlamadım :S ben bu ülkede 3 isim duydum hackhell-cyber warrior-ay yıldız hacked team en etkilisinide cyber warrior olarak biliorum cwdoktoray abi sağolsun ;)
konuyu artık uzatmak istermiyorum ama c-w de yeteri kadar sağlam olsaydı hothackers dan 7 sitesine birden yemezdi ayt de hacklendi gördün gibi hackhell taş gibi ;) ee herşey ortada 3 büyük yoq 1 büyük var

Aslında konu yine benim belirrtiğim yere geldi, "Hack" zarardır arkadaşlar, yapana da yapılana da baksanıza bu hackleyen arkadaşın sadece bu forumda duymadığı laf kalmadı, bırakın artık bunları...

Zuhaha Birisi Cw En İyisi Demiş.Cw de Şu An Lamer Dolu.Herkes Biliyor ki En İyisi Spy Grup. Yeah :D Birisi Bu Kelimeyi Yasaklamış.Ayrı Yazdım Kusura Bakmayın :D

Geri