Atv Euro 2008 şifresi ve detaylar

biz arkadaşlarda dün normal antenden izledik :D çanakla da uğraşmadık :hhmanD

SimatiC ve Madness ikinizede cok tsk edrim arkadaslar verdiginiz keyleri girdim ama gene olmadı, anlamadım sorun ne, zaten uyducuda cözemedi ne yapalım kısmet degilmiş saolun genede ilginiz için...

acil yardımmmmmmmmmmmmmm

arkadasım bende next ye-2000 cx super plus cıhazı var key duzeni bolumune gırdıgım zaman karsıma
Seca
Viaccess
Irdeta
Negravision
Cryptoworks
Biss
CW
Conax bölümleri çıkıor sanırım burda Biss bölümüne girmem gerekiyor burada yeşil dugmeye basıp ekle dedıgım zaman karsıma
Biss ID :0*0001
Biss freq :00000 Mhz
Biss Symbol:00000 Ksps
Biss Polarite :VER
Key Degeri :16 haneli 0 cıkıyor burada nereye hangı degerlerı gırmem gerekıyor bana acil yardımcı olursan cok sevınırım acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

arkadasım bende next ye-2000 cx super plus cıhazı var key duzeni bolumune gırdıgım zaman karsıma
Seca
Viaccess
Irdeta
Negravision
Cryptoworks
Biss
CW
Conax bölümleri çıkıor sanırım burda Biss bölümüne girmem gerekiyor burada yeşil dugmeye basıp ekle dedıgım zaman karsıma
Key Degeri :16 haneli 0 cıkıyor burada nereye hangı degerlerı gırmem gerekıyor bana acil yardımcı olursan cok sevınırım acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Frekans bölümünü boş bırak arkadaşım

uygun yerleri mutlaka göreceksindir.

Oralara

01 20 02
0F
10 00 00 00 00 00 00 00 00

Bunları girersen sorun olmaz.

Bunu yapamıyorsan eğer herhangi bir biss keyin üzerine gelip değiştir i seçersen ve yukarıdaki değerleri girersen hiç sorun kalmayacaktır. :goz:

Seca
Viaccess
Irdeta
Negravision
Cryptoworks
Biss
CW

dostum 16 hanelıyse bu degerı gırıceksın

Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

yanı ılk hane 1 dıgerlerı 0 olucak kolay gelsın..

kardeş eline sağlık en doğru keyler sende bir sürü yerde var yanlış next 5000 açtı valla açtı süpersin teşekkürler biraz uğraşmak lazım

SUNNY= SARI - MAVİ - YEŞİL - MENÜ hic bir şey cıkmıyo sunny 9070 yardımcı olabilcek varmı?

bilader bunları biliosan helal olsun sana

SUNNY= SARI - MAVİ - YEŞİL - MENÜ hic bir şey cıkmıyo sunny 9070 yardımcı olabilcek varmı?

Key menusu acılmayanlar son yazılımı yukletmesı gerekır dostum key menusu acılmadan keylerı gıremezsın...kolay gele..

Biraz kitlendi ama cözdüm teşekkürler

acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dostum 16 hanelıyse bu degerı gırıceksın

Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

yanı ılk hane 1 dıgerlerı 0 olucak kolay gelsın..

arkadasım cok ozur dılerım ya ben bu degerlerı tum sıfre bolumlerıne gırdım ama hıc bırı olmadı cıhazıda kapatıp acıyorum yıne olmuyor sıfrelerı bıss key bolumune gırmem gerıko degılmı oradada bıss ıd dekı deger sızın verdıgınız 01 20 02 degerı oraya sıgmıo hemde freq symbol ve polarıte degerlerı bos kalıo ne yapmam gerıko bugunku macları gectım barı yarınkı bızım macı ızleyeyım zaten atv nın verdıgı numarada devamlı mesgul calıoo acıll yardımmmm

Frekans bölümünü boş bırak arkadaşım

uygun yerleri mutlaka göreceksindir.

Oralara

01 20 02
0F
10 00 00 00 00 00 00 00 00

Bunları girersen sorun olmaz.

Bunu yapamıyorsan eğer herhangi bir biss keyin üzerine gelip değiştir i seçersen ve yukarıdaki değerleri girersen hiç sorun kalmayacaktır. :goz:

arkadasım cok ozur dılerım ya ben bu degerlerı tum sıfre bolumlerıne gırdım ama hıc bırı olmadı cıhazıda kapatıp acıyorum yıne olmuyor sıfrelerı bıss key bolumune gırmem gerıko degılmı oradada bıss ıd dekı deger sızın verdıgınız 01 20 02 degerı oraya sıgmıo hemde freq symbol ve polarıte degerlerı bos kalıo ne yapmam gerıko bugunku macları gectım barı yarınkı bızım macı ızleyeyım zaten atv nın verdıgı numarada devamlı mesgul calıoo acıll yardımmmm

Dostum bana cıhazın markasını ve gıremedıgın sıfre bolumunde kac satır ornek gosterek yaparsan daha ıyı olur bole daha rahat yardımcı olabılırım...

Dostum bana cıhazın markasını ve gıremedıgın sıfre bolumunde kac satır ornek gosterek yaparsan daha ıyı olur bole daha rahat yardımcı olabılırım...

Seca
Viaccess
Irdeta
Negravision
Cryptoworks
Biss
CW
Key Degeri :16 haneli 0 cıkıyor burada nereye hangı degerlerı gırmem gerekıyor

Seca
Viaccess
Irdeta
Negravision
Cryptoworks
Biss
CW
Key Degeri :16 haneli 0 cıkıyor burada nereye hangı degerlerı gırmem gerekıyor

dostum 16 hanelı dıosun bende sana 10000000... gırıceksın demıstım olmadımı?

dostum 16 hanelı dıosun bende sana 10000000... gırıceksın demıstım olmadımı?
kardes ya key degerı bolumunu anladım basa 1 dıger hanelere 0 koyuyoruz ama
Key degeri : 0000000000000000

biss key bolumunde aynen bu ekran cıkıor karsıma key degerıne 1000000000000000 degerını gırıcem anladım ama Biss Id , Biss Freq , Biss Symbol , Biss Polarite kısımlarına hangı degerlerı gırmem gerekıyor onu bılmıyorum veya sıfreyı Biss key bolumune degılde baska bır bolumemı gırmem gerekıyo gercı ben 01 20 02 ve 1000000000000000 degerlerini girebılecegım tum sıfre bolumlerıne gırdım olmadı ama Biss Key bolmune nasıl gırmem gerekıo onu cozemedım senın kafanı da fazlasıyla sısırdım ama kusura bakma guzel kardesım ılgın ıcın cok tesekkurler ..

Geri