Atv Euro 2008 şifresi ve detaylar

arkadaşım çok teşekkürler paylaşım için ama benim cihazım olimpia key bölümüne giriyorum sadece biss bölümü yok bende onu nasıl bulabilirim veya bu dediğin emu programını nereden bulabilirim bir yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler

arkadasım next 5000 serisi var olmuyo nasıl yapcam acele yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

güsel paylasım ama artıq şifreyi kendi bulan cihazlar moda :D

arkadasım next 5000 serisi var olmuyo nasıl yapcam acele yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dostum yazdıklarımı uygularsan acılacaktır...eger olmuyor ıse son emulu yazılımını yuklemenı onerırım..

trident cg-5866 için keyi bilen warmı, warsa werebilirmi lütfen dün macıda izleyemedim bari carsambaya yetişiyim....

trident cg-5866 için keyi bilen warmı, warsa werebilirmi lütfen dün macıda izleyemedim bari carsambaya yetişiyim....

dostum paylasımı okumuyorsunuz 1
2 cısı orda denılenlerı uygulamıyorsunuz sonra gelıyorsunuz ızleyemedım dıyorsunuz sıhırlı bır dokunus beklıyorsunuz herhalde?

buyur Tridentl= Cihaz Bilgisi + 9977(girilecek menüde key menüsü
burda atv keyi atv 'nin uygulayacıyı şifre;
id: 01 20 02
Şifre: biss 10 00 00 00 00 00

Ben de next y-2000 plus var. Bu model için hangi basamakları izlemem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler...

Ben de next y-2000 plus var. Bu model için hangi basamakları izlemem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler...

NEXT= CİHAZ BİLGİSİ - KIRMIZI - 1234
bu olmadı
next ye-5000 xci=menuden lisan seciminin oldugu yere girin. orada 4 degisik dil secimi var. oradayken kumandadan 9999 u tuslayin key edit menu karsinizda

ıkısınden bırınle key menusune ulasabılırsın dostum eger gırdıgın key menusunde biss sayfasındakı key bolumu 12 hanelıyse Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

eger 6 hanelı ıse ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),gırıceksın menuden cıkıcaksın ve sıfre kaydedılecek sonra cıhazı acıp kapayacaksın..

digitürkün verdiği dt-9001b uydu cihazı var hem digitürkü hemde uydu yayınlarını izleyebiliyorum normal uyduda şifre çözebilirmi bu alıcı bi bilgin varsa aydınlatırsan çok sevinirim tşkr...

dostum paylasımı okumuyorsunuz 1
2 cısı orda denılenlerı uygulamıyorsunuz sonra gelıyorsunuz ızleyemedım dıyorsunuz sıhırlı bır dokunus beklıyorsunuz herhalde?

buyur Tridentl= Cihaz Bilgisi + 9977(girilecek menüde key menüsü
burda atv keyi atv 'nin uygulayacıyı şifre;
id: 01 20 02
Şifre: biss 10 00 00 00 00 00

en azından binkere girmişimdir bunu ama olmadı olsaydı yazmazdımda zaten, sihirli bi dokunus degil yardım bekliyordum..

en azından binkere girmişimdir bunu ama olmadı olsaydı yazmazdımda zaten, sihirli bi dokunus degil yardım bekliyordum..

gırdıgın key satırında kac hane vardı dostum 6 mı 12 mı? gırdıgın keyı dogru gırdıgıne emınmısın?bana en son ne yaptın onları anlat yardımcı olmaya zaten calısıyorum goruyorsun herkezle tek tek ılgılenıyorum daha ne ıstıyorsunuz?

digitürkün verdiği dt-9001b uydu cihazı var hem digitürkü hemde uydu yayınlarını izleyebiliyorum normal uyduda şifre çözebilirmi bu alıcı bi bilgin varsa aydınlatırsan çok sevinirim tşkr...

dıgıturkde ole bır sey mevcut olacagını sanmıyorum dostum cunku dıgıturk uydusundan alıyorsun kanalları ole bırsey mevcut ıse o cıhazın ozellıgınle alakalıdır kolay gele..

gırdıgın key satırında kac hane vardı dostum 6 mı 12 mı? gırdıgın keyı dogru gırdıgıne emınmısın?bana en son ne yaptın onları anlat yardımcı olmaya zaten calısıyorum goruyorsun herkezle tek tek ılgılenıyorum daha ne ıstıyorsunuz?

biss kısmına girdigimde 3 bölüm war provider-num-key bunlarda sırayla 6-2-16 satırlı
yani xxxxxx-xx-xxxxxxxxxxxxxxxx böyle bisey tsk ederim ilgin için..

biss kısmına girdigimde 3 bölüm war provider-num-key bunlarda sırayla 6-2-16 satırlı
yani xxxxxx-xx-xxxxxxxxxxxxxxxx böyle bisey tsk ederim ilgin için..

ılk 6 haneye 001FFF GIRICEKSİN O MENÜDE BAŞKA KEYLERDEKİ 2 CI BOLUMDE BUYUK IHTIMAL 00 OLMASI GEREK o neyse onu gırıceksın 3 bolume 1000000.... gırıceksın menu dıceksın key guncellenıyor demesı gerek cıhazı kapa ac dene dostum...kolay gele

ılk 6 haneye 001FFF GIRICEKSİN O MENÜDE BAŞKA KEYLERDEKİ 2 CI BOLUMDE BUYUK IHTIMAL 00 OLMASI GEREK o neyse onu gırıceksın 3 bolume 1000000.... gırıceksın menu dıceksın key guncellenıyor demesı gerek cıhazı kapa ac dene dostum...kolay gele

6 satırlı yere : 01 20 02

2 satırlı yere :0F

Sonrasınada ilk rakam 1 ve sonrasınada 0 yazın )10 00 00 00 00 00 00...) Gibi

saol bız dun cok uqRasdık oLdu abım cozMus soRunu..!!

Geri