Atv Çıkmıyor Diyenler Okusun

mchasso

New member
Reaction score
0
Türksat 3a ya geçtikten sonra bazı yerlerde atv sky türk vs bazı düşük band kanallar alınamamakta alınsa bile sinyal kesik kesik gelmektedir

sonuç olarak arıza kablodan kaynaklanıyor ise çanak anten den kontroller normal atv sinyali iyi ama aşağıya inince sinyal yok ise 1.çözüm kabloyu yenilemek ama atıyorum bina merkezi sistem 20 abone var bunun tek tek koblo deyişmezi zaman alır diyorsanız ve maliyetli diyorsanız yampanız gereken şudur

uydualıcınızın kurulum nenusune geliniz yeni bir uydu ekleyiniz örnek olarak 3a yazınız ve lnb firakansı 9750/10750 yapnız ve menuel aramaya geliniz örneyin atv mevcut firekansı 11627 h 06666 dır bu firekans üzerine +150 ekleyiniz 11627+150:11777 h 6666 giriniz ve atv %95 sinyal geldiyini görüceksiniz

firekans 11777

sembol 06666

pol h yatay

fec oto

sonsuzluğa bu yöntem işine yaramazsa bak tekrar söylüyorum çatal kullan sök risıvırı tvden anten girişine tak çatalı :)

sonsuzluğa bu yöntem işine yaramazsa bak tekrar söylüyorum çatal kullan sök risıvırı tvden anten girişine tak çatalı :)

yok ben hala uzay mekiği arıyorum bulacağım ama merak etme :huh:

nasayla irtibata geçtim gönderecekler. :huh:

Nasa ya başvurduysan tamam o zaman Jupiter yerel televizyonu "vıjjt tv" bile çeker :)

Geri