ATI vs. Nvidia Hangisi Kazanır.?

Sizce Hangisi Daha Kaliteli ?

• ATİ

Kullanılan: 47 43.5%
  • Nvidia

Kullanılan: 61 56.5%

• Kullanılan toplam oy
    108
BU anket biter mi yaw .. Bence her ayın birincisini seçsek daha iyi olur.çünkü ati bir ara yeni bir teknoloji çıkarmaya çalışır nvidia ise var olan teknoloji geliştirir uzun zaman nvidia birnci olu sonra ati bi patlama yapar herkesin gözdesi olur ve ya tam tersi olabilir.O yüzden ayın ekran kartı çipini seçsek daha iyi olur.hem ekran kartı alıcak arkadaşlar bilgilendirilmiş olur.

Kullanılan sistem konfigürasyonuna göre ve kullanıldığı uygulamaya göre tercih değişebilir.
Arkasındaki "dev" AMD den dolayı ATI demek geliyor içinmden. Ancak Nvidia da oldukça başarılı hatta bazı kartlar kıskanılacak düzeyde.

Bir arkadaşımız işlemcim ati ekran kartım nvidia demiş sanırım anakart chipseti Ati olabilir yada nvidia chipsetli anakart ekran kartı diğeri olabilir =) Ancak "ŞİDDETLE" tavsiye etmem =)
Kullanıkları teknolojiler ve üstün oldukları alanlar farklı olduğu için chipseti rakip firmadan seçmek büyük olasılıkla Ekran kartının üstün olduğu alanda artık üstün olamaması demek olacaktır =)
BMW alıyorsan kalkıp Mercedes motoru kullanma =) Git Mercedes al yada tersi =)

Bu arada elbette hoş bir seda olmuş bu küçük araştırma ama biraz da kullanıcıya göre beğeniye göre değişir. Kalkıp BMW mi Mercedes mi diye sormak gibi. Kimse diğerine kötü diyemez ama sevmeyebilir yani =) (Mercedesi gram sevmem mesela ama kötü de demem)

bence ati.ben 256 ati ekran kartı kullanıorum. tıkır tıkır anasını satiim

ATİ4870x2. Nvdia'nın bunun üstüne ekran kartı var mı? Var diyen olursa alnını karşılarım haaa :D:D:D:D:D

suanda ati 4850 ve 4870 piyasanin en iyileri.bide 4870 x2 cikti. superler:victory

walla ati kullanıcısıydım acmadıgı oyun yok du nforce yegecince dunyam karardı pc de en zayıf parcam ekran kartım allh gforcenın belasını versın tövbeinternet kolok yaptı

Geri