1001Design
330i ///M3 Design
Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıktığınıza inanıyor musunuz?
öyle bir iddiamız da yok elhamdülillah
Sana karşı sahip çıkıyoruz zaten ilkelere dostum) ki malesef beceriksiz çıktık.rövanşı kaybettik.hem he açık fark.hezimet resmen bizimkisi.ama helal olsun esaslı çıktı bu ikinci cumhuriyetçiler.çok çalıştı sabretti bekledi.abd li abilerinin yardımları da görmezden gelinemez tabi
)
İmam hatip çıkışıyla gündeme gelen AKP'li Boğa torunu için bakın nereyi seçti?
“4+4+4 düzenlemesinden sonra bütün okulları imam hatip yapma şansını yakaladık” açıklamasıyla gündeme gelen AKP Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın torununun, Fransız okulunda eğitim gördüğü ortaya çıktı. Torunu için Fransız müfredatıyla eğitim veren Fransa’nın Türkiye’deki devlet okulunu seçmesi, Boğa’nın “tarihini bilen, milletini seven, inancıyla barışık, küresel yenilik ve gelişmelere açık bir nesil yetiştirilmesi için bu açıklamayı yaptığına” ilişkin sözleriyle de çelişti.
Atatürk ilkele ve inkılaplarına sahip çıkmak şapkaylamı oluyor =) sadece gülüyorum
Bak gördün mü şimdiden yan çizmeye başladınız. Ben de sana gülüyorum.İşinize gelmeyince inkılapmış devrim miş hikaye siz anca nutuk atarsınız
(Dikkat edin NUTUK okursunuz demiyorum nutuk atarsınız diyorum:=) )
Konu şapkaya sıçramış, şapka kanunun neden ve nasıl çıkartıldığını anlamak için o dönemi çok iyi kavramak gerek, o dönemde şapka giyeni KAFİR İLAN EDEN ADİ YOBAZ SÜRÜSÜ VARDI, ZAMANIN ŞARTLARI GEREĞİ YOBAZLARLA MÜCADELE ETMEK İÇİN ŞAPKA KANUNU ÇIKARTILMAK ZORUNDA KALINMIŞTIR. Şapkayı kafasına giymek zorunda kalan yobaz sürüleri haliyle şapka giyenler kafirdir diyerek ortalığı karıştıramamışlardır...
Geçmişin yobazlarının torunları bu gün ne diyebilir? "-Bak şapkaya sahip çıkmadınız, şapka giymiyorsunuz ne biçim Atatürkçüsünüz felan vs. " der herhalde, çünkü onlar her şeyi şekil zanneder, Atatürkçülüğüde şekil zanneder İslamıda şekil zannederler.
Hacım o kadar diyoruz,
madem meraklısınız arapça yazın....
küçük bir not eklemeyi ihmal etmeyeyim:
dinsiz nesil yetiştirmek istemeyen iktidarın desdekçileri olan sizler yapılan zorunlulukları alkışlarla karşılarken,oy uğruna göz boyama yapılan bu DİN alddatmacasının gerçekleri ortaya çıkmaya başladı. Bakınız:
nasıl ama?
ele verirsiniz talkını,
kendiniz yutarsınız salkımı
din tacirleri sizi.....bakın seçtikleriniz sizin sevmediğiniz fransız kültürüne nasıl biat ediyor![]()