Atatürk düşmanlarına

peki sen ne yaptın diye sorarlar adama

Ertuğrul bu konu senin dışında, senin kafa yapına uymaz
Sen bu konu başlığında ancak muhalefet yaparsın
fikirlerini paylaşacağın yer bu konu değil

Benim ne yapıp yapmadığım yukarıda yazıyor
birr zahmet okuma becerisini göster bari, sana ayrımı yazacam

Görmediğim son 20 kadar mesajda inş. şahsıma hakaret yoktur

9tzn1j.jpg

benden yana sıkıntın olmasın

ben sen dahil kimseye hakaret etmedim taki sen etmediğin sürece

Demokrasi

Görmediğim son 20 kadar mesajda inş. şahsıma hakaret yoktur

9tzn1j.jpg

Demokratik toplumlar konuşmaktan korkmazlar.
Ama edepsizlik yapıup küfürde etmezler hakarette etmezler.
Ellerindeki bilimsel belgesel kaynaklarla konuşurlar.

Tarafının nerede olduğu değil nasıl konuştukları önemlidir.
M. Kemalde insandır. Bende sizlerde insansınız.
İnsanlar hata yaparlar. Peygamberlerde hata yapmıştır.
Eleştirilmişlerdir. Eleştirilmelilerde.
Körü körüne izindeyiz, tatil deyiz karşıyız çapraz köşedeyiz nutukları ne topluma ke şahsımıza katkıda bulunur.
Sadece egomuzu tatmin ederiz.

Sadece 2 tip insan vardır:
Akıllı olanlar ve Akılsız olanlar.
Zeki olmak Akıllı olmayı gerektirmez.

Egosunu parlatan insanlar maalesef "Akıllı" insanlar sınıfına girmezler.

Hz. Ali gibi yüzüne tüküren düşmanı kılıçlamak yerine kenara çekilip Öfkesini (egosunu) bastırmayı becerebilen insanlar akıllılar sınıfına girebilirler.

Tüm Kardeşlerimin Akıllı ve akılcı olabilmeleri dileği ve duası ile...

Körü körüne izindeyiz, tatil deyiz karşıyız çapraz köşedeyiz nutukları ne topluma ke şahsımıza katkıda bulunur.

Hz. Ali gibi yüzüne tüküren düşmanı kılıçlamak yerine kenara çekilip Öfkesini (egosunu) bastırmayı becerebilen insanlar akıllılar sınıfına girebilirler.

Demokratik toplumdaki insanlar clon üyelik alıp maske arkasına sığınmazlar
Kimliğini belli ederler
Erkekliğin kuralındada vardır bu

Clon üyelik ne demek.
Bilmiyorum.
Maskede yok.

Bi izahat Ricası Lütfen.

Clon üyelik ne demek.
Bilmiyorum.
Maskede yok.

Bi izahat Ricası Lütfen.

Senin gibi forumu iyi bilen, aslıda bu formun zaten üyesi olan ve stepne bir üyelik alarak 3. mesajında yukardaki yorumu yapan, asıl kimliğini gizleyen birisi oluyor

aydınlanlatabildiysem ne mutlu bana

Senin gibi forumu iyi bilen, aslıda bu formun zaten üyesi olan ve stepne bir üyelik alarak 3. mesajında yukardaki yorumu yapan, asıl kimliğini gizleyen birisi oluyor

aydınlanlatabildiysem ne mutlu bana

ispatlayamadığın durumda düşeceğin durum belli

şimdi ip testi yaptırıyorum bakalım clone çıkmazsa vay haline :thumbdown:

Atasını inkar eden bizden değildir....Teşekkürler paylaşım için...

Sen bana sormuşsun ne yaptın diye
ben ATATÜRK ün yaptıklarının milyonda birini yapacak bir insan olsaydım zaten beni duyardın bu 1
2 ATATÜRK gibi insan 100 yılda bir gelir diyorlar bence daha fazla zamanda bir gelir
3 ben en azından bir asker olarak yapamadıysamda önderimin yolundan hiç sapmadım
Antilaiklik propagandası yapmadım
Ülkemin sınırlarını korumak, böldürmemek için 19 yıldır jandarma personeli olarak mücadele ettim
bazıları gibi bölücülük yapmadım, yapanların karşısında oldum
ülkeyi satmadım
klavye başına oturup dalkavukluk yapmadım

ATATÜRK ün yaptıklarını yapacak insan zaten milyarda bir gelir ama yapılmamasını istediklerinin hiç birini yapmadım, yapılması gerektiğini söylediklerini elimden geldiği kadarıyla yaptım

şimdide sen söyle bakalım ne yaptın ne yapmadın

Senin gibi hem dışardaki hem içerdeki düşmana, cehalete karşı savaşan askerimiz, ordumuz olduğu sürece Atatürk'ün ismini ne dünyadan silebilirler nede bu vatanı bölmeye güçleri yeter.

Eline sağlık konu çok güzel...

Atatürk ahhh keşke 5 sene daha yaşasaydı hainler kalmazdı galiba

Sen ne biliyorsunda Hz.Ali Hakkında konuşuyorsun suratına tükürmüşte kılıca geçirmişte Hz.Ali ismin ağzına alırken Önce ağzını Su'yla çalkala Hz.Ali kendisini Namaz kılarken arkasından bıçaklayan evlatlığını bile incitmemiştir

ATATÜRK dünyanın gelmiş geçmiş en büyük en akıllı lideridir kimse buna laf söyleyemez söylesede boş konuşur ama böyle bir konuda farklı etnik düşüncelerin sevdiği birinede laf edemezsin haddini aşma :sneaky2:

Cehennem_Zebanisi mod’umuz “burasının Atatürk köşesi olduğunu, bu yüzden Atatürk'ün eleştirileceği yer burası değil” demiş. Bence; aksine yeri burası olmalı. Ama madem kanaatiniz o yünde bende konuyu açan yyildirayy arkadaşımızın “üslubu” üzerinde bir iki söz söylemekle yetinecem:

İnsanın aklı ve tecrübeleri kavramakta zorlandığınız bir gerçeği bizlere sunmuştur. Bu gerçek;”herkesin bir penceresi olduğunu, algılanan olgunun kişiden kişiye değiştiğini” söyler.

Gelmek istediğim nokta Atatürk’ün “yapmak isteyipte yapamadıkları” değil. Aksine “yapmaması gerektiği halde yaptıklarıdır”.örneğin "devrimler" sizin pencerenizden bakıldığında “olması gereken yeniliklerken” bizim penceremizden bakıldığında “yapılmaması gereken reformlar” olabilir.

Bizler bu konuda iki farklı bakış açısına ve belki de kendi içinde yine farklılıklara ayrılan bu bakış açılarını değerlendirirken bizim penceremizden bakmayanları için “bizim ayağımızın altındadır" yaklaşımı içinde olursak ne bu insani bir davranıştır, nede sizden olmayanı ikna edecek bir dildir. Atatürk’le ilgili retoriklerin hepsinde ya Atatürk’e saldırı vardır, yâda Atatürk’ü sevmeyenlere saldırı vardır.

Ben her iki davranışında yanlış olduğu kanaatindeyim. Ne Atatürk’ü sevenler “başımın üstündedir”, nede “onu sevmeyenler ayaklarımın altındadır.”

Bu dediklerimden "deme ki bu üye Atatürk’ü sevmiyor" sonucuna ulaşmamanızı, zira Atatürk’ün “bir bütün” olarak değerlendirmesi gerektiğine inanan biriyim. Bu yazdıklarım da başta belirttiğim gibi “üslubun yanlışlığını” vurgulamak içindir.

Geri