Atatürk düşmanlarına

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
ATATÜRK DÜŞMANLARINA

Ben ve benim gibi düşünen gerçekten bu VATAN, bu MİLLET,ve bu BAYRAK için canını seve seve verebilecek hele hele O YÜCE ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK gibi olmayı DÜŞÜNEN ve onun yolunda yürüyen onu kendine idol yapan milyonlarca TÜRK VAR ... ve SONSUZA KADAR DA OLACAKLAR ...

ATATÜRK 1911'de Yüzbaşı, 30 yaşında Tabur Komutanı, Trablusgarp'ta İtalyanlara karşı savaştı.

30 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1915'te Yarbay, 34 yaşında Tümen Komutanı, Çanakkale'de İngilizlerle savaştı

34 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1916'da General, 35 yaşında Kolordu Komutanı, Muş, Bitlis ve Van bölgelerini Rus'lardan temizledi.

35 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1917'de Korgeneral, 36 Yaşında Ordu Komutanı, Filistin cephesinde ordularıyla İngilizlere karşı savaşarak, Halep'in kuzeyinde,

Şimdiki Misak-i milli hududuna kadar geri çekildi. Bu savaşlarda

Araplar düşmanla beraberdi.

36 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1919'da 38 yaşında düşman işgali altındaki İstanbul'dan Samsun'a geçti.

Amasya mülakatı, Erzurum ve Sivas kongrelerini yaptı. ANKARA'ya geldi.

1920'de 39 yaşında. Türkiye Büyük Millet Meclisini kurdu. Meclis Başkanı seçildi.

38 ve 39 yaşlarında sen ne yaptın?

TBMM'nin isteği üzerine Atatürk'e Başkomutan görevi verildi. Sakarya'ya kadar ilerleyip taarruza gecen Yunan ordusuna karşı savaştı. Düşmanın taarruz ümidini kırdı.

40 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1922'de Mareşal.

41 yaşında Başkomutan olarak Yunan ordusuna taarruz etti. Dumlupınar Meydan savaşında düşmanı yendi. Bütün Anadolu toprakları düşmandan temizlendi.

41 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1923'te 42 yaşında Türkiye Cumhuriyetini kurdu.

42 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1924'ten 1928'e kadar, Cumhurbaşkani olarak 47 yaşına kadar süren dönemde DEVRIMLERI yaptı.

43 yaşından 47 yaşına kadar sen ne yaptın?"

Yaptığın koca bir hiiiç zaten yapamazsın, yapmayı bırak kilometrelerce yakınından geçemezsin

Sen kimsinki bunları yapabileceksin, ancak ulaşamadığın ciğeri kötülersin

ATATÜRK bu ülkenin gördüğü göreceği hatta görmesi nasip olmayacağı dünyanın önünde saygı ile eğildiği bir önderdir. Bazı dalkavuklara, kendini adam zannedenlere inat gönlümüzün baş köşesindeki yeri her zaman onunladır

ATATÜRK ü inkar eden bizden değil ondan bundandır
nerdenimdede günlerce yazıyor, zoruna giden şikayet etmesin, edecekse bu güne kadar niye etmedi

Kırmızı renge kadar alıntı, kırmızı renkli yazılar benim görüşlerimdir
ATATÜRK ü sevip, kabullenenler başımızın üstünde, sevmeyenler ayağımızın altındadır

aslına bakılırsa bunu herkes yapsaydı atatürkün bi farklılığı olmazdı elbette farklılıklar insanı farklı yerlere getirir ve farzını , tarzını hissettirir

ama sormak lazım madem yıldıray açtı konuyu ona soralım

sahi yıldıray sen ne yaptın ???

aslına bakılırsa bunu herkes yapsaydı atatürkün bi farklılığı olmazdı elbette farklılıklar insanı farklı yerlere getirir ve farzını , tarzını hissettirir

ama sormak lazım madem yıldıray açtı konuyu ona soralım

sahi yıldıray sen ne yaptın ???

Sen bana sormuşsun ne yaptın diye
ben ATATÜRK ün yaptıklarının milyonda birini yapacak bir insan olsaydım zaten beni duyardın bu 1
2 ATATÜRK gibi insan 100 yılda bir gelir diyorlar bence daha fazla zamanda bir gelir
3 ben en azından bir asker olarak yapamadıysamda önderimin yolundan hiç sapmadım
Antilaiklik propagandası yapmadım
Ülkemin sınırlarını korumak, böldürmemek için 19 yıldır jandarma personeli olarak mücadele ettim
bazıları gibi bölücülük yapmadım, yapanların karşısında oldum
ülkeyi satmadım
klavye başına oturup dalkavukluk yapmadım

ATATÜRK ün yaptıklarını yapacak insan zaten milyarda bir gelir ama yapılmamasını istediklerinin hiç birini yapmadım, yapılması gerektiğini söylediklerini elimden geldiği kadarıyla yaptım

şimdide sen söyle bakalım ne yaptın ne yapmadın

Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz.
Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız.
Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz.
Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.​
M. Kemal ATATÜRK​

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor.
Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar.
Asıl küfür onların bu zannıdır.
Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir?
Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.​
M. Kemal ATATÜRK​

2w20kdk.jpg

Başlık Güzel .
Yazı Güzel daha öncede okumuştum
Birileri rahatsız olmuşki yazıdan hemen kendilerini belli edip dalmışlar konuya .

Konuda herhangi bir art niyet yokken konuyu Sulandırmışlar .

Siz AtaTürk'ü eleştirebilecek kişiler değilsiniz
Onun yaptıklarını sorgulayacak kişiler ise HİÇ AMA HİÇ değilsiniz .

Yazıda yazılanların % 1'ini bu ülke için yapmamış kişiler ATATÜRKü eleştiremezde , ona dil uzatamazda .

Zaten bu yazıyı Eleştirmeye Kalkanlar , Olayı Din eksenine indirgemeye çalışmışlar .
Oysaki Yazıda Din'e karşı birşey yok .
Din'lede ilgili birşey yok .
Ama konuyu Bulandırmak için her türlü yolu seçenler yine görev başında .
:hhmencool:

ATATÜRK ONLAR İÇİN ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEMİŞ .

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz!

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

harika bir yazı gerçekten eline sağlık... Keşke Atatürk olsaydıda hale ülkemiz bu halde olmazdı...

mükemmel yazı paylaşımın için teşekkürler..=)

ayrıca eklediğin kendi yorumunda güzelms..

çok güzel bir yazı teşekkürler

Ama o cumhuriyeti çok daha ilerlere taşımalıydık

106 tane gereksiz poLemiğe giriLen msj siLdim. Brawo süpersiniz... Dünden beri konuyu takip ediyorum bi yerde uzLasıcakLar diyorum. oLmuyor yok...

Konuda Direk yada DoLayLı YoLdan Atatürk'e hakaret yoktur. Bu tür şikayetLer geLdi bunu bastan beLirteyim...

Fakat Burası ne böLümü? "Mustafa Kemal Ataturk Köşesi" burada Atatürk'ü eLeştiremessiniz.!
eLeştirmek isteyen siyaset böLümünde eLeştirebilir... Kimse kimseyi eLeştiremez die bi kayide yok... fakat herşeyin böLümü beLLidir ; )

konuyu amacından saptırıp direk dine baqLamıssınız bunu nsL beceriosunuz?

-------------------------------------------

banlanması gereken bir çok üye var. tek taraf değiL her 2 taraftanda da... bu seferLik es geçiyorum bunu uyarı oLarak kabuL edin... bir dahakine denk geLdiğimde gerekLi cezayı kim olursa olsun uyquLamaktan cekinmeyeceqim

konu tekrar aktiftir...

106 tane gereksiz poLemiğe giriLen msj siLdim. Brawo süpersiniz... Dünden beri konuyu takip ediyorum bi yerde uzLasıcakLar diyorum. oLmuyor yok...

Konuda Direk yada DoLayLı YoLdan Atatürk'e hakaret yoktur. Bu tür şikayetLer geLdi bunu bastan beLirteyim...

Fakat Burası ne böLümü? "Mustafa Kemal Ataturk Köşesi" burada Atatürk'ü eLeştiremessiniz.!
eLeştirmek isteyen siyaset böLümünde eLeştirebilir... Kimse kimseyi eLeştiremez die bi kayide yok... fakat herşeyin böLümü beLLidir ; )

konuyu amacından saptırıp direk dine baqLamıssınız bunu nsL beceriosunuz?

-------------------------------------------

banlanması gereken bir çok üye var. tek taraf değiL her 2 taraftanda da... bu seferLik es geçiyorum bunu uyarı oLarak kabuL edin... bir dahakine denk geLdiğimde gerekLi cezayı kim olursa olsun uyquLamaktan cekinmeyeceqim

konu tekrar aktiftir...

Görmediğim son 20 kadar mesajda inş. şahsıma hakaret yoktur

9tzn1j.jpg

Geri