'Atatürk İstismarı'

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

'Atatürk istismarı'

Başbakan Erdoğan, CHP'nin açtığı pankartlara tepki gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı CHP milletvekillerinin TBMM Genel Kurulunda pankart açmasını, ''Ortaya çıkan tablo aslında Parlamento İçtüzüğüyle hiç uyumlu olmayan, tamamen buna ters, tamamen bir istismar tablosunun orada tecelli etmesidir'' şeklinde değerlendirdi.

Erdoğan, TBMM'den ayrılırken gazetecilerin CHP'lilerin genel kurulda pankart açmasıyla ilgili sorusu üzerine, şunları söyledi:

''Genel kurulda ortaya çıkan tablo aslında Parlamento İçtüzüğüyle hiç uyumlu olmayan, tamamen buna ters, tamamen bir istismar tablosunun orada tecelli etmesidir.

Zaten CHP'nin grup olarak, geçmişinden bugüne yapmış olduğu uygulamalarda bunu görürsünüz. Sürekli olarak Atatürk'ü istismarı görürsünüz. Geçmişte birkaç kez Parlamento konuşmalarımda da ifade ettim, aynı uygulamayı bugün burada gördük. Bir defa İçtüzüğün çiğnenerek bu tür uygulamalar yapılması onlara bir şey kazandırmayacağı gibi, onlar tıynetlerinin gereklerini ortaya koymuşlardır. Bundan sonrasını öyle zannediyorum ki TBMM Başkanlığının yapması gerekir.

Herhalde kameralardan tespitlerle de İçtüzük uygulaması Meclis Başkanlığı tarafından yapılmazsa daha sonra çok farklı, çok daha çirkin görüntülere zaman içerisinde şahit olabiliriz. Nitekim geçmişte seyirciler arasında böyle bir pankart açma olayı söz konusu olmuştu ve yargı süresinde de yanılmıyorsam ciddi bir mahkumiyet kararı o pankart olayından çıkmıştı. Biz, bu sürecin ayrıca takipçisi olacağız.''

AA

Kaynak

Kesinlikle haklı
Sonuçta orası bir miting alanı değil
Yapılan Türk halkına saygısızlıktır
Yüce meclis çatısı altında bu tür hareketler,yaklaşımlar yakışık almamaktadır

ben chp den daha fazlasını bekliyorum açıkcası.

süreç yeni başladı daha.

tüm vekiller kendi aralarıda daha çok maç yaparlar.! bu gerilim devam ederse.!

örnekleri yaşanmadı değil.

Tartışılan konudan çok, yapılan uygulamaları ve müdaheleleri, konu dışına çıkma, girişimlerini, provakasyonları, özellikle takip ediyorum.

sonunda da not vereceğim,

oy misali.

vekilmi..!

şekilmi..!

üzüm yemeklemi uğraşıyor,

bağcıyımı kovalıyor, sözüm tüm vekiller için göreceğiz sonunda. Bu toplantıları millet gerçek anlamda iyi takip etmeli bence. Her ayrıntısıyla.önemli.!

ben olsam ben de tepki gösterirdim. adamlar atatürk'e tapmak için bahane arıyorlar.

Demokrasiyi istismar ederim araç olarak kullanırım demokrasi benim için amaç değil araçtır demokrasiyi istismar ederim demokrasinin nimetlerinden yararlanıp demokrasinin içine ederim desem bana yuhhh ulan hayvan derler nankörlük yapma lan it derler demiiii

Bu lafları bir başbakan söylese nasıl tepki alır? Demokrasiyi araç olarak kullanırım dese nasıl bir tepki alır???

Bu lafları bir başbakan söymiş olsa sonrada Demokrasiyi getiren Cumhuriyeti kuran Atatürkü istismar etmeyin derse ne dersiniz ne hissedersiniz bilmiyorum ama benim hislerimi anlayan vardır elbet...

Hadiiii Ordannnn...........

CHP nin elinde ki tek malzemem zaten Atatürk istismarı o da olmasa intihar etsinler ondan iyi

Başbakanın Baykal ile kameralar karşısında görüşmek istememesinin sebebi işte budur. CHP'liler kendilerini görüntüleyen bir kameranın olduğunu hissettikleri anda tribünlere oynayıp şov yapmayı marifet saydıklarından , Başbakan Baykal ile görüşmesinin kameralara kapalı bir ortamda yapılmasını istedi. Ancak biz toplum olarak bunu yanlış anladık. Velev ki ; Bu konu tribünlere yönelik şovlar yapılarak sulandırılamayacak kadar hassas bir konudur. Bu konu 25 yıldır ülkemizin gırtlağını sıkan terör belasından kurtulmanın görüşüldüğü bir konudur. Lakin CHP olumlu icraatlara imza atmayı sevmediği gibi Başkalarının olumlu işlerine köstek olmak konusundada çok başarılı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Ülkemizin toplumsal sorunlarından birisini çözme projesini sulandırmaya çalışarak ne yapmak istediğini anlayabilmek aslında çok güç olmasa gerek.

Senin gib iDini İstismar etse daha mı iyiydi?
İsrail defol yada Peygamberim izindeyiz yazsa gene
Meclis başkanına aynı tepkiyi gösterirmiydin?
yada açılan pankartları haklı tepkimiz olarakmı görürdün?

demek chp atamızı andı he nasıl olduda farketmemişim bi kemal anadol nidasındada ben bulunayım

hadi ordan

€lyesa;4763236' Alıntı:
Atatürkü kirli siyasi propagandalara alet etmek nezamandan beri Atatürkü anmak oldu

ghost031 ve elyasa değerli yorumlarınız nedeniyle teşekküür ederim

leechenwoo sana yok

ATATÜRK'e tahammülü olmayan bir parti elbette ATATÜRK'e karşı çıkar.Anayasa Mahkemesi ne dedi.Bu parti laikliğe aykırı davranıyor dedi.akp para cezası aldı.akp sabıkalı bir partidir.Hedefi de önce laikliği tamamen yıkmak (ki bunu söyleyen anayasa mahkemesi 11'e karşı 10 oyla kabul edimiştir.)laiklik yıkıldıktan sonra da ATATÜRK'ün her şeyini yok etmek akp'nin birinci hedefidir.çünkü Atatürkçülüğü yok edemeden bu ülkede devamlı tek parti olarak kalamayacaklarını biliyorlar.tamamen güç için akp Atatürkçülüğü yok etmeye and içmiştir.ortakları da abd, ab ve Türkiye'deki yerli iş birlikçileridir.

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın.Atatürk'e ne kadar arkadan dolaşıp saldırmaya çalışırsanız çalışın.Asla başarılı olamayacaksınız.Çünkü sadece elinde güç varken cesur olanlar aslında en korkak olanlardır.

özde değil chp hep ne oldum budalası olup devam eden parti

niteliğini burdada terar etti

kişiliksiş adamlar nerde ne yapılacağını bilmezler

dingonun ahırı ya adam istediği gibi at koşturacağını sanıyor

yakında alırlar cevaplarını

chp bu herşey beklenir

Nasıl ki bir bebek anne sütüne muhtaç ise CHP de varlığını devam ettirmek için Atatürk istismarına muhtaçtır.

Tek gıdası Atatürk ün kullanarak siyaset yapmak. Atatürk çü oldukları da gerçek değil zaten

Atatürk öldüğün de resimlerini kaldırtan hangi partidir diye sorsanız alacağınız cevap CHP den başkası olamaz

ATATÜRK'e tahammülü olmayan bir parti elbette ATATÜRK'e karşı çıkar.Anayasa Mahkemesi ne dedi.Bu parti laikliğe aykırı davranıyor dedi.akp para cezası aldı.akp sabıkalı bir partidir.Hedefi de önce laikliği tamamen yıkmak (ki bunu söyleyen anayasa mahkemesi 11'e karşı 10 oyla kabul edimiştir.)laiklik yıkıldıktan sonra da ATATÜRK'ün her şeyini yok etmek akp'nin birinci hedefidir.çünkü Atatürkçülüğü yok edemeden bu ülkede devamlı tek parti olarak kalamayacaklarını biliyorlar.tamamen güç için akp Atatürkçülüğü yok etmeye and içmiştir.ortakları da abd, ab ve Türkiye'deki yerli iş birlikçileridir.

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın.Atatürk'e ne kadar arkadan dolaşıp saldırmaya çalışırsanız çalışın.Asla başarılı olamayacaksınız.Çünkü sadece elinde güç varken cesur olanlar aslında en korkak olanlardır.

demek sabıkalı ama 2 dönemdir kafa parti

chp sabıka yok ama ben hiç iktidar olduğunu görmedim

çelişkiye bak :durdurun

laiklik düşmanıysa neden kafa parti onu açıkla ilk önce

ama kendini akp ye oy verenlerden zeki zannetmeden

ATATÜRK ü tekelinde gören zihniyet....
yok olmaya ,,parçalanmaya ,,kıvranmaya ,,rezil olmaya ,,ve her türlü rezilliğe layıksınız...

Atatürk hiç kimsenin tekelinde değildir.akp de alsın bir Atatürk resmi meclise gelsin.akp Atatürk resmi kullanmıyor diye Atatürk'ün resmini 10 kasım günü yanında taşıyanlar tekelci değildir.Türkiye Cumhuriyeti bayrağını TBMM'ye girmesine bile izin vermeyen bayrakları şehit ailelerinden alan bir partidir akp.akp dini tekelinde görür.çünkü istediği gibi kullanır.böylece milletin oyunu sömürür.aslında milletin vicdanını sömürür.

şehit ailelerine yapılan saygısızlık, bayrağımıza yapılan saygısızlık, Atatürk'e yapılan saygısızlık, işte bunların hepside Akp'nin tekelindedir.

Geri