'Atatürk İstismarı'

10 kasımda Atatürk'ü anmak ne zamandan beri istismar oldu

Atatürk ayakta saygı duruşunda çıt çıkarmayarak anılır
Atatürk anıtkabirde başın dik ğöğsün dik anılır

Atatürk mecliste kameraların önünde elinde pankartla öfkeli biçimde homurdanarak pankart sallayarak anılmaz... bu şekilde ancak şov yapılır....

Türkiyede bu şekilde 10 kasımı anan BİR İNSAN YOKTUR CHP DEN BAŞKA

hani diyorsunuz ya kim sakalllı hacıyım diyor o götürüyor malı...

evet kim ben Atatürkün kurduğu partiyim en büyük Atatürkçüyüm diyor o götürüyor malı...

Bir sol partiki kazansada kaybetsede seçimi halktan değil kapilatilizmden beslenerek (şirket ortaklıkları banka iştirakçiliği) hep zengin kalıyor bir SOL partiki faşist diktatör örneği gibi başındaki insan kazanda kaybetsede seçimi hep başta kalıyor rakipleri varsa yok ediyor bir sol partiki halkından kopuk halka yaklaşmayıda karaçarşaflılara rozet takmaktan öteye götüremiyor... bir partiki Atatürkü seven bize oy verir mantığıyla gittiği halde hep kaybediyor Atatürkün kurduğu partiyiz deyip Atatürkün kemiklerini sızlatıp yüceliğine leke sürüyor... bir sol partiki sömürüye karşı çıkacağına en başta o atatürkü sömürüyor bir sol partiki askeri darbeyi savunuyor.... bundan yola çıkarak Millet meclisinde sağını solunu bilmeyen çok milletvekili olduğu aşikar...

Demokrasiyi istismar ederim araç olarak kullanırım demokrasi benim için amaç değil araçtır demokrasiyi istismar ederim demokrasinin nimetlerinden yararlanıp demokrasiyi kötülesem bana .nankörlük yapma derler demiiii

Bu lafları bir başbakan söylese nasıl tepki alır? Demokrasiyi araç olarak kullanırım dese nasıl bir tepki alır???

Bu lafları bir başbakan söymiş olsa sonrada Demokrasiyi getiren Cumhuriyeti kuran Atatürkü istismar etmeyin derse ne dersiniz ne hissedersiniz bilmiyorum ama benim hislerimi anlayan vardır elbet...

Hadiiii Ordannnn...........

Trafoo cümle kurarken kendi kendinize de hakaret edemezsiniz biz kişiyi kendi kendisine hakaret etmekten de koruyoruz ! bu bağlamda mesajınızda ( kendinize hakaret ettğiniz ) bölümleri düzelttim lütfen bundan sonra dikkat ediniz iyi forumlar.

Atatürk hiç kimsenin tekelinde değildir.akp de alsın bir Atatürk resmi meclise gelsin.akp Atatürk resmi kullanmıyor diye Atatürk'ün resmini 10 kasım günü yanında taşıyanlar tekelci değildir.Türkiye Cumhuriyeti bayrağını TBMM'ye girmesine bile izin vermeyen bayrakları şehit ailelerinden alan bir partidir akp.akp dini tekelinde görür.çünkü istediği gibi kullanır.böylece milletin oyunu sömürür.aslında milletin vicdanını sömürür.

şehit ailelerine yapılan saygısızlık, bayrağımıza yapılan saygısızlık, Atatürk'e yapılan saygısızlık, işte bunların hepside Akp'nin tekelindedir.

parti purti meselesi değil bu...
bazı rezilliklerine YÜCE ATATÜRKü kalkan olarak gösterenlerdir benim nefretimi kazananlar.ve başı kapalı olanlar ANITKABİRE gelmesin,,ayağı kokanlar ANITKABİRe gelmesin...namaz kılanlar bilmem ne v.s
bumudur ATATÜRKün öğrettikleri ...
YURTTA SULH,,CİHANDA SULH derken ,,bunlar sadece kendileri ve yandaşlarınamı çekmişler bu sözleri....

yanlış ve yanlışlıklar var...

bugun akp var yarın mkp olur ..bu ve benzeri sorunlar akp olmadan çok önce vardı..
demekki bazı zihniyetin yontulması lazım...

akp dini kullanıyorda ,,chp çarşaf çarşaf dolanmıyormu??
akp okullarda örtüyü serbest bırakıyorda ,,chp her mahalleye kuran kursu demiyormu...
yazık insanın gözünün içine baka baka bu kadar kepazelik yapan başka bir parti daha yoktur eminim...

Başbakan Mustafa Kemal Atatürk'ün kim olduğunu tam bilmiyor bence gidip öğrensin o zaman istismar diyor mu bakalım. Hoş eşek hoşaftan ne anlar...

Sen 10 KASIM'da ATATÜRK'ü anma yerine mecliste açılımı konuş sonra da istismar de hadi ya. kim kimi ve neyi istismar ediyor bakalım ? sonra da git teröristleri oyun havasıyla karşılamayı izle !!

Ne güzel ... İktidarı Protesto Etmek için Ne yaptığını bilmeyen kediler Gibi Protesto ediyorlar ve Bu Atatürk sevgisi oluyor Olaya bak =) Protesto ya Atatürk sevgisi Diyorlar Ya helal olsun ..

tayyip doğru sölemiş, bırakın artık şu atatürk ün arkasına saklanmayı sanki atatükçüsünüzde !

bu ülke sorunlarını çözmek yerine Atatürk Atatürk diye güya Atatürk'ü anıyorlar akp 2002 den önce yoktu ülkenin durumunu 70 milyon vatandaşımızda biliyor peki o zamankiler Atatürkçü değilmiydiler?işleri güçleri Atatürk be kardeşim bu ülkenin geleceği için ne söyleyeceksin bi onu söyle bakayım?ak parti doğru bulursunuz veya bulmassınız demokratik açılım adı altında pkk yı dağdan indirme projesini halka anlatmaya çalışıyor.Peki mu muhalefet 7 yıldır hangi sözü söyledi?ülkenin en önemli meselelerde iktidara yardım etmeyeceksen peki neyde yardım edeceksin?halk seni oraya oturman için yollamadı bütün milletvekillerinin kendine çekidüzen vermesi şarttır

€lyesa;4763705' Alıntı:
Nasıl ki bir bebek anne sütüne muhtaç ise CHP de varlığını devam ettirmek için Atatürk istismarına muhtaçtır.

Tek gıdası Atatürk ün kullanarak siyaset yapmak. Atatürk çü oldukları da gerçek değil zaten

Atatürk öldüğün de resimlerini kaldırtan hangi partidir diye sorsanız alacağınız cevap CHP den başkası olamaz

Bir istisman bukadar güzel anlatılamazdı eline sağlık

İşte neresinden anlarsan orasından tutarsın derler ya
Seninki de o hesap

bunun başka bir açıklaması yok. meclis başkanı meclis oturumuyla ilgili şeyleri başbakandan da vekillerden de daha iyi bilir, bilmesi gerekir, meclis başkanına bir başbakan görevinmi hatırlatamaz. direktif veremez. neden mi?

Başkent Protokolü Öndegelim Listesi

1. TBMM Başkanı
2. Başbakan
3. Genelkurmay Başkanı
4. Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı
5. Eski Cumhurbaşkanları
6. Anayasa Mahkemesi Başkanı
7. Yargıtay Birinci Başkanı
8. Danıştay Başkanı
9. Bakanlar Kurulu üyeleri
.....

meclis başkanı cumhur başkanının vekilidir.

yani protokolde başbakandan önde gelen bir makamdır. onun için başbakan meclis başkanına direktif veremez.

ama meclis başkanı kendi ilindeki belediyeyi kaybetti diye ceza beklerken meclis başkanlığı gibi bir ödül aldığı için başbakanın ondan daha fazla şey beklemesi normal.

mecliste yapılanlar doğru ve ya yanlıştır. o konuyu değerlendirmesi ve gereğeini yapması gereken kişi meclis başkanıdır. ve ona görevinin hatırlatılmasına gerek te yoktur.

ama çok görmemek lazım. başbakanın demokrasiden anladığı "laf ola kestire başı"dan fazlası değil nede olsa.

Trafoo cümle kurarken kendi kendinize de hakaret edemezsiniz biz kişiyi kendi kendisine hakaret etmekten de koruyoruz ! bu bağlamda mesajınızda ( kendinize hakaret ettğiniz ) bölümleri düzelttim lütfen bundan sonra dikkat ediniz iyi forumlar.

Hislerimi en iyi şekilde ifade edebilecek çok parlak bir çözüm bulduğumu düşünüyordum ya....

artık başka çözümlere bakmak lazım.....:crying:

''kamer28'' nikli arkadaşın yazısıntan cımbızla bir noktayıaldım.

çünkü çok önemli..

''bugun akp var yarın mkp olur ..bu ve benzeri sorunlar akp olmadan çok önce vardı..
demekki bazı zihniyetin yontulması lazım...''

bu cümleye tamamen katılıyorum. ve durumu çok güzel özetlemiş. Biraz daha açmak gerekirse.

Türkiyede cumhuriyet tarihi boyunca, yeni partiler kurulur yeni başkanlar gelir gider. Ama bu zihniyetler hiç değişmez. Ve partiler yeni vaadlerle gelir ama, hepsi ait olduğu zihniyetin temsilcisi olmaktan kendini kurtaramaz. Söylemler ile eylemler uyuşmaz hiçbirzaman. halk bunu ister. vaad edene oyunu verir. fakat makus talih hiç değişmez.değişebildiği zamanlarda ise büyük gelişmeler olur olumlu anlamda ülkede.

Fakat birileri gelir. Ülkeyi altüst eder sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda. katedilen yolu çok görürler bu millete, ve eski düzen devam, eski zihniyet devam.

bunun değişmesinin tek yolu yine söylüyorum. Sadece ve sadece bilinçli toplum olabilmektir. Her anlamda.

hani ''sürü'' olmayalımki,(siyasi taraf/görüş anlamında) başımıza çoban gelmesin. Milletin ortak değerlerini sömürmesin, ülke dinamiklerini fitillemesin ve bazı dış ve iç güçlerin taleplerine boyun eğecek, karakterde insanlar bu milletin başına kötü bir bela gibi gelmesin.

Sözlerim tamamen geneldir özellikle bir taraf kastı yoktur.

msajından alıntı yaptığım arkadaş belki benim bu yorumuma katılmayabilir. alıntıdan çıkarttığım, sonuç tamamen kendi düşüncelerimdir. elbette.

''kamer28'' nikli arkadaşın yazısıntan cımbızla bir noktayıaldım.

çünkü çok önemli..

''bugun akp var yarın mkp olur ..bu ve benzeri sorunlar akp olmadan çok önce vardı..
demekki bazı zihniyetin yontulması lazım...''

bu cümleye tamamen katılıyorum. ve durumu çok güzel özetlemiş. Biraz daha açmak gerekirse.

Türkiyede cumhuriyet tarihi boyunca, yeni partiler kurulur yeni başkanlar gelir gider. Ama bu zihniyetler hiç değişmez. Ve partiler yeni vaadlerle gelir ama, hepsi ait olduğu zihniyetin temsilcisi olmaktan kendini kurtaramaz. Söylemler ile eylemler uyuşmaz hiçbirzaman. halk bunu ister. vaad edene oyunu verir. fakat makus talih hiç değişmez.değişebildiği zamanlarda ise büyük gelişmeler olur olumlu anlamda ülkede.

Fakat birileri gelir. Ülkeyi altüst eder sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda. katedilen yolu çok görürler bu millete, ve eski düzen devam, eski zihniyet devam.

bunun değişmesinin tek yolu yine söylüyorum. Sadece ve sadece bilinçli toplum olabilmektir. Her anlamda.

hani ''sürü'' olmayalımki,(siyasi taraf/görüş anlamında) başımıza çoban gelmesin. Milletin ortak değerlerini sömürmesin, ülke dinamiklerini fitillemesin ve bazı dış ve iç güçlerin taleplerine boyun eğecek, karakterde insanlar bu milletin başına kötü bir bela gibi gelmesin.

Sözlerim tamamen geneldir özellikle bir taraf kastı yoktur.

msajından alıntı yaptığım arkadaş belki benim bu yorumuma katılmayabilir. alıntıdan çıkarttığım, sonuç tamamen kendi düşüncelerimdir. elbette.

Sorun aslında akp chp dtp değil sorun içimizdeki hainleri satılmışları mankurtları yargılayamıyor olmamız, hesap soramıyor olmamız.

İhanetin türlü türlüsünü yaşıyoruz ama hesap soramıyoruz bizim hainlerden hesap soracak İSTİKLAL MAHKEMELERİNE İHTİYACIMIZ VAR. Çünkü İstikalalimiz amerikan ipoteği altına girmiştir bağımsızlığımız göstermelik olmuştur, bağımsız bir ülke değiliz öyleyse istiklalimize kim ihanet ediyorsa yargılanmalı hesap sorulmalıdır...

Haini yargılayamazsan ettiği yemine sadık kalıp kalmadığını sorgulayamazssın adam namus şeref yemini eder şerefsizlik namussuzluk yapar ona dokunamazsın, haine dokunamadığın için hain daha cesaretle ihanetine devam eder ses çıkaramazsın durum budur...

Sorun aslında akp chp dtp değil sorun içimizdeki hainleri satılmışları mankurtları yargılayamıyor olmamız, hesap soramıyor olmamız.

İhanetin türlü türlüsünü yaşıyoruz ama hesap soramıyoruz bizim hainlerden hesap soracak İSTİKLAL MAHKEMELERİNE İHTİYACIMIZ VAR. Çünkü İstikalalimiz amerikan ipoteği altına girmiştir bağımsızlığımız göstermelik olmuştur, bağımsız bir ülke değiliz öyleyse istiklalimize kim ihanet ediyorsa yargılanmalı hesap sorulmalıdır...

Haini yargılayamazsan ettiği yemine sadık kalıp kalmadığını sorgulayamazssın adam namus şeref yemini eder şerefsizlik namussuzluk yapar ona dokunamazsın, haine dokunamadığın için hain daha cesaretle ihanetine devam eder ses çıkaramazsın durum budur...

içimizdeki hainleri sorguluyoruz artık...merak etme sen..
yüzüne vatansever görünüp vatansatanlar bugun yargıda..onlarında hesabı sorulur..
ama nedense bu vatansever gözüküp vatanı satanlar her fırsatta ATATÜRKü kullanıyorlar ne hikmettir acaba...
bi sorgulayalım..istiklal mahkemelerine ihtiyac var doğru ama orada yargılanıcak kesim farklı....

chp nin 2 adet politikası vardır.

1-Çamur at izi kalsın
2-Atatürk istismarı yap.

Bunlar olmadan Chp olmaz. Çünkü ellerinde ülkenin yararına dair ne bir proje nede bir bit yeniği var.
Anca Atatürk devrimleri gidiyor. Ya da Akp sunu bunu yapıyor.

Atatürk Olsa ne derdi ne yapardı?

Ya zaten yapmıs yapıcağını ne demiş Ülkenin sahibi halktır.
2 dk düzgün parti olda bölge partisi olmaktan kurtul.

Türkiye de hala sırf Chp yi Atatürk kurdu diye oy veren cahil(bana göre) bir topluluk var.
Yoksa bölge partisi bile olamıcak.

1-Çamur at izi kalsın
2-Atatürk istismarı yap.

Bunlar olmadan Chp olmaz. Çünkü ellerinde ülkenin yararına dair ne bir proje nede bir bit yeniği var.

Türkiye de hala sırf Chp yi Atatürk kurdu diye oy veren cahil(bana göre) bir topluluk var.

Lafına dikkat et ,sen zaten cahilin önde gidenisin!!Bölge ayrımı yaparak faşiştlik yapma.O yaladığın siyasilerin taşeronluğunu yapma.

1-Çamur at izi kalsın
2-Atatürk istismarı yap.

fetoşun çocuklarına mı oy vereceğiz ya bölgesel partiymiş sizin gibi pkk partisi değil mhp ve chp siz gidin haburda pkk lıların bi tarafını yalayın

ςαη;4765325' Alıntı:
Atam bu iktidar varken çok mu rahat uyuyor ?

Acaba Atamız Muhalefet Başa Gelse (CHP)
Çok Mu Rahat Uyuyacak.
Yoksa Atamızdan Aldığın Bizlerden Gizli Haberler Varda,Bizden Mi Saklıyorsun.
Söyle Bizlerde Bilelim. :huh:

Geri