neb34
Banned
- Reaction score
- 0
Sizin Atatürkünüz hangisi kemalistler
kimseden esirgeyecek lafım yok hamdolsun..
ben atatürk ilahastıranlara laf söylüyorum..yaşasaydı belki o karsı çıkardı bu siirlere..
senin zoruna gitmedi mi mısralar..
eğer gitmediyse sorgula dinini müslümanlığını ( tabi varsa )..
Prof. Nevzat Yalçıntaş ; “Suudiler 1926 yılında sınırları içinde tüm mezarlıkları yıkıyorlardı. Atatürk sıranın Hazreti Muhammed’in kabrine geldiğini öğrenince bir telgraf çekerek, ‘Eğer bir tek taşına bile dokunursanız ordumu aşağı gönderirim’ demişti. Bunun üzerine Suudiler Hazreti Muhammed (s.a.v)’in kabrine dokunamamıştı. Ama bu telgraf yok edildi” diyerek çok önemli bir tarihi bilgiyi söyledi.
Böylece yıllardır Haçlı siyonist ittifakının ülkemizde işbirlikçileriyle uygulamaya çalıştığı Atatürk’ü din düşmanıymış gibi gösterme çabalarına da çok önemli bir darbe vurulmuş oldu.
1981 yılında 12 Eylül askeri yönetimi Atatürk’ün 100. doğum yılı nedeniyle kapsamlı bir program hazırlamış. Prof. Yalçıntaş o dönemde İlim Kurulu’nun başına getirilmiş. Amaç Atatürk’le ilgili çeşitli kaynaklardan arşiv araştırması yapmak ve “bilinmeyen Atatürk’ü” ortaya çıkarmakmış.
Yalçıntaş, “Dışişlerinde Münir Bey vardı.İyi bir araştırmacı ve arşivciydi. Ona Dışişleri Bakanlığı arşivlerinin araştırılması görevi verilmişti” diyerek anlatmaya başladı.
“Bir gün Münir Bey aradı. Çok ilginç bir belge bulduğunu, bunu getirip göstermesi gerektiğini söyledi. O sırada benim çalıştığım başbakanlık binası ile dışişleri binası aynı yerde. Hemen atlayıp geldi. Çok heyecanlıydı.”
Prof. Yalçıntaş, Münir Bey’in gösterdiği belgeye baktığında çok şaşırdığını belirterek şöyle devam etti: “Belge bir telgraf metniydi. Henüz yeni kurulan Suudi devletinin kralına gönderilmişti. Telgrafta ‘Hazreti Muhammed(s.a.v.)’in mezarının yıkılacağını derin üzüntü içinde öğrendim. Bu kutsal emanete asla dokunamazsınız. Bir tek taşının bile zarar gördüğünü duyarsam orduyu aşağıya gönderirim’ anlamına gelen cümleler vardı.”
Şunu açıkca söliyimki amacınızın ne olduğunu hala daha kestiremedim Nerede ATATÜRK ile ilgili Bir yazı Çıksa Bir Söylenti olsa Hep bilindik Kişiler ATATÜRK' ü Karalamaya Yönelik Hiç bir bilgisi olmadan bilgiliymiş gibi Kendini ön plana Çıkarma Duygusuyla yazılar yazıyosunuz. Arkadaşlarımında dediği gibi Eğer bir şey Sölemek istiyorsanız Bir Şey ima Etmek istiyorsanız Erkek Gibi Söleyin Açık sözlülükte yarar Vardır Mertlik vardır Erdemlik vardır. Ama Şunu unutmayınki Bu gün sokağa Çıkıp özgürce gezebiliyosam Camiye Gidip namazımı kılabiliyorsam Ben Bugün elhamdulillah Müslümanım diye biliyorsam ve Bu şerefli Vatan toprağında geceleri rahat uyuya Biliyorsam ATAMIN Sayesindedir.
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
burda yazılan yada haddi aşan sevgi adına şişirilen şiir ler ve çevrilen bir film üzerine tartışılıyor,ne benim ATATÜRK -çülüğüm ne başkalarının DİN-ciliği tartışılmıyor, sorgulamaya irdelemeye tahammül gösterememek tarihsel olaylara doğru perspektiften bakamamak uğruna illa birilerinin niyetini sorgulamak size has bir olgu sanırım..
Atatürk'ün bir insan oldugunu bilmeyen yok arkadaşım...
Bizim kızdıgımız olay bu hareketlerin amacıdır...
Bir insanoglunun hicbir ilahi kuvvet almadan boyle başarılara imza atması daha büyük ve takdir edilmesi gereken bir olaydır...
Her ne olursa olsun boşuna uğraşıyorsunuz!!!
Atatürk'ün gölgesi bile sizi ezmeye yeter...!!!
ya arkadaş bende bunu anlamıyorum şimdi burada tayyibin ne işi var? biz her her konu da akpyi yadaq tayyibi elemi alacagız ben anlamıyorum ki sizin amacınız ne bu adam size ne yapmış kemal atatürk allahın izniyle bu işleri yapmış allahın izni olmazdan kimse bir şey yapamaz bu ülke müslamanlara verilmiş ki müslaman lar rahat yaşasın islamı ve istedikleri gibi müslümanlıgı sürdürsün ama siz neden se sanki hrıstiyan ülkesi gibiymiş gibi allah, müslüman, besmele lafı duyunca hemen kötülemeye karalamaya çalışılıyorsunuz ya bunu yapanlar kesinlikle ve kesinlikle müslümanlıkla alakası yoktur. insan durur bi düşünür hangi ülkedeyiz dinimiz ne dünyaya niye geldik kimin kuluyuz tövbe kuran diye bir kitap var ömrümde hiç okudum mu acaba içinde ne yazıyor tutturmuşlar bir yalakalık bir sarhoşluk bu ne kardeşim insan geriye bir bakar ya ya bizim millet hep özentilikten bu hallere düşüyor aslında atatürk kimdir ne dir neciidir dogru dürüst bilen bile yok atatürkten önemli peygamberimiz var ondan sonra bu ülke için yine en önelilerden fatih sultan mehmet var atatürk daha sonralarda olan kişidir lütfen ama lütfen kendimize gelelim artık
yoruma açıgım istediğiniz gibi yazabilirsin çirkefleşmeden tabi...
KaranLık;3725859' Alıntı:sen kimin klonusun ? yokmu yüreğin..gerçek nickinle yazsana..yemiyo değil mi....
yorumuna gelince... "kafan iyi herhalde" ayık birinin bunları söylemesi iki seyi akla getirir..ya müslüman değilsin yada yine müslüman değilsindir..