Atatürk’ü “tanrılaştırma” temayülü....///

Atatürk'ün "insan" olduğunu biliyoruz zaten. 3-5 şairin Atatürk'ü tanrılaştırmaya çalışması onların hatasıdır. 3-5 şaire bakıp ta Atatürk tanrılaştırılıyor diyemezsiniz...

bazı kendini bilmez şairler,şeyhler de Hz Muhammed'i tanrılaştıran yazılar yazmıştı. ne diyeceğiz şimdi müslümanlar Allah'ı bıraktı, Hz. Muhammed'e mi tapıyor diyeceğiz.

azınlığa bakıp olayı genelleştirmeyin lütfen...

hak geldi batıl zail oldu...
kraldan fazla kralcılar komediye düçar oldu.
filmi çeken söz yok,filmi çekilen e zaten söz yok,filmi izleyen izlemeyen kemalistlere bir hal oldu.

sabır yok ,hoşgörü yok,düşünmek yok ,yorum yasak,akıl etmek ve irdelemek yok,diyerek neyi düşüneceğimizide kemalist geçinenlere sorar olduk.. bu ülkede herkes istediğini düşünücek arkadaşlar..düşünce özgürlüğünden dem vuranlar ,şimdi , düşünme -konuşma -söyleme- diyor bize... söyletmen vurun diyen yeniçerinin azgın dönemini çoktan geçtik,,80 sonrasının darbesever çıplak rewsimci netekimcilerin döneminide çoktan geçtik...tahammül edeceksiniz..beğenmiyorsanız yazmıyacaksınız..

hak geldi batıl zail oldu...
kraldan fazla kralcılar komediye düçar oldu.
filmi çeken söz yok,filmi çekilen e zaten söz yok,filmi izleyen izlemeyen kemalistlere bir hal oldu.

sabır yok ,hoşgörü yok,düşünmek yok ,yorum yasak,akıl etmek ve irdelemek yok,diyerek neyi düşüneceğimizide kemalist geçinenlere sorar olduk.. bu ülkede herkes istediğini düşünücek arkadaşlar..düşünce özgürlüğünden dem vuranlar ,şimdi , düşünme -konuşma -söyleme- diyor bize... söyletmen vurun diyen yeniçerinin azgın dönemini çoktan geçtik,,80 sonrasının darbesever çıplak rewsimci netekimcilerin döneminide çoktan geçtik...tahammül edeceksiniz..beğenmiyorsanız yazmıyacaksınız..

Biz size düşündüklerinizi söylemeyin demiyoruz arkadaşım!!!!

Tam aksine "NE DÜŞÜNÜYORSANIZ ERKEK GİBİ ONU SÖYLEYİN!!!!" diyoruz...

ey güzel kardeşlerim hepimizde biliyoruz ki basbug ATATÜRK TE bizim gibi bir insan ogluydu herkes de biliyoki onun tanrı olmadıgını ama sonucta o bu mılletın kaderını degıstırdı onu fıkırlerıne dusuncelerıne hepımız saygı duymalıyız bıze bıraktıgı emanete sahıp cıkmalıyız bu tarz seyler her zaman karalama oyunudur bır takım cevrelerın oyunudur ve şairlere gelınce bu ulkede herkes düşüncesini belirte bilir o onun sorunudur ve bunu bu sorunu herkese yükleyemezsiniz size son sozum titreyin ve kendinize gelin oyunlara gelmeyin ki düşmanımız sevinmesin

Bu güzel laf için teşekkür ederim.

Malesef Atatürk düşmanları ona olan nefretlerini mertçe söyleyemiyorlar. Tek işleri olmadık, akla gelmeyecek hakaretler uydurmak.

Nefretlerini açıkça dile getiripte gerçek kişiliklerini ortaya koymaları onlar için daha iyi olur sanırım...

* Altı üstü sevmiyorum Atatürk'ü diceksin... Benim hayat görüşümde Atatürkle, din birbiriyle çelişir birbirine zıttır diceksin... Ben böyle düşünüyorum diceksin...

* Eğer gerçekten kastın Atatürk'ü ilah haline getiren, Atatürkün bariz doğruluğunu, haklılığını kullanıp onu sömürmek isteyen insanlara örnek vermekse o zaman Atatürk ile ilgili iyi niyetlerinide oraya yazacaksın...

''BEN ATATÜRK'Ü ÇOK, CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM'' diyeceksin....

Eğer bunu yazmıyosan şu üzerimize kara bulutların çöktüğü devirde İnsanların senin Atatürk'e kastettiğini düşünmesi kadar doğal birşey olamaz...

ERKEKÇE ÖYLEMİ...?? sen türkiyede bunca baskı bunca manipülasyon,bunca ajitasyon içinde bunca travmatolojik vakıa insan içinde bu sesten başka erkek sesi duyabildinmi hayatında..daha nasıl erkekçe laf duymak istyiyorsun kardeş.gay-ve eşcinsellerin hak ve özgürlüğü kadar konuşma yada düşünmesi bile nerdeyse yasaklı hale getirilmiş sindirilmiş bir anadolu insanının sesine yada hissine tahammülsüzlüğün dikalası gösterilen bir memlekette bu kadar erkek ses kaç kişiden çıkabilir sanıyorsunda ,erkeklik sorgusu yapıyorsun...bilelimde...

Bu güzel laf için teşekkür ederim.

Malesef Atatürk düşmanları ona olan nefretlerini mertçe söyleyemiyorlar. Tek işleri olmadık, akla gelmeyecek hakaretler uydurmak.

Nefretlerini açıkça dile getiripte gerçek kişiliklerini ortaya koymaları onlar için daha iyi olur sanırım...

burda yazılan yada haddi aşan sevgi adına şişirilen şiir ler ve çevrilen bir film üzerine tartışılıyor,ne benim ATATÜRK -çülüğüm ne başkalarının DİN-ciliği tartışılmıyor, sorgulamaya irdelemeye tahammül gösterememek tarihsel olaylara doğru perspektiften bakamamak uğruna illa birilerinin niyetini sorgulamak size has bir olgu sanırım..

yorumlarınızı düzgün yapın kişilere degil konulara yorum yapın aksi taktirde ceza alırsınız tekrar uyarılmayacaksınız

Mustafa Kemal'in din düşmanı olduğunu iddia eden sizler...O olmasaydı şuan yaşadığımız yerlerde camilerin değil kiliselerin yükseleceğini bilmezlermi...

Eğer Mustafa Kemal olmasaydı Peygamberimiz Hz. Muhammedi'in (SAV) mezarının yıkılacağını bilmezlermi...biraz yürekli olun be...onurlu olun...

Sizin amacınız Atatürkü ilah olarak gördüğümüzü söyleyerek bizlere iftira atıp kendinizi bu alçak yalana yani kendi yalanlarınıza yine kendiniz inanarak insanları Atamıza düşman etmeye çalışmaktır...

Bizim ilahımız Allah'tır hiç şüphesiz...Ama bu atamızı sevmemize engel değildir...Biz Atamızı ilah değil önder, Cumhuriyetimizin kurucusu olarak görüyoruz...

Amacınız Atatürk sevgisini kalbimizden silmekse eğer, bu sinsi amacınıza asla ulaşamayacaksınız..

agni mesajlarına dikkat et bir daha uyarılmayacaksın

Atatürk'ün bir insan oldugunu bilmeyen yok arkadaşım...

Bizim kızdıgımız olay bu hareketlerin amacıdır...

Bir insanoglunun hicbir ilahi kuvvet almadan boyle başarılara imza atması daha büyük ve takdir edilmesi gereken bir olaydır...

Her ne olursa olsun boşuna uğraşıyorsunuz!!!

Atatürk'ün gölgesi bile sizi ezmeye yeter...!!!

ilahi kuvvet almamış ne demek ya .hiçbir fani kendi kendine başarılı olmamıştır.öyle mi? Adama gülerler yaa.......

kimsenin bu ülkede ATATÜRK le bi sorunu yok milletin sorunumuz şimdiki ataürkcülerle nasıl bazi kişiler dini kullanıyorsa bazılarıda atatürkü kullanıyo bu ülkede

kimsenin bu ülkede ATATÜRK le bi sorunu yok milletin sorunumuz şimdiki ataürkcülerle nasıl bazi kişiler dini kullanıyorsa bazılarıda atatürkü kullanıyo bu ülkede

sözün özü bu..deniz feneri diye bağıranlarada üzmez olayınada bu gözle bakıyorum diyorum ,,yok ,,sen illa akp lisin atatürk düşmanısın diye haykırıyorlar,aynı özveriyi onlardan bekliyoruz,aynı dürüst yaklaşımı onlardan bekliyoruz ,,ı-ıhh olmaz,çünkü kraldan fazla kralcılık var adamlarda..

evet sana kesinlikle katılıyorum ve emin olun bu saçma sapan haşaa atatürk ü ilah yapan şiirleri atatürk görseydi üzülürdü.

Mustafa Kemal'in din düşmanı olduğunu iddia eden sizler...

ne saçmalıyosun sen kardeşim burda atatürkün dinsiz imansız olduğunu düşünen yok ama size söylenen bizim öyle düşündüğümüz

kimseden esirgeyecek lafım yok hamdolsun..
ben atatürk ilahastıranlara laf söylüyorum..yaşasaydı belki o karsı çıkardı bu siirlere..
senin zoruna gitmedi mi mısralar..
eğer gitmediyse sorgula dinini müslümanlığını ( tabi varsa )..

sana ne birader milletin müslümanlığından ?
biz sana salça mı oluyoruz?
sorduk mu sana hiç;
bugün namaz kıldın mı?
kaç kez abdest aldın?
boy abdestini nasıl aldın ?
hiç zekat verdin mi?
fitreni ne kadar verdin ?
hayır için bugün ne harcadın?
evden çıkarken üzerine ne giydin?
otobüste, tramwayda kızlara karşı içinden birşey geçirdin mi ?
fln...
senin müslümanlığın nasıl ? varsa tabi??

3-5 tane şiiri ortaya atıp insanların kafasında bir sis oluşturulmaya çalışılıyor insanlar ben Atatürk'ün izinden gidiyorum dediğinde bile sen Atatürk'ü putlaştırıyorsun iftirası atılıyor.maksat bellidir böyle haberler ve yazılar(!) ile insanlar psikolojik baskı altına sokulmak isteniyor.yoksa kimsenin Ulu Önderi putlaştırdığı falan yok.3-5 şiirle(onlar da ölümünden hemen sonra yazılan) hiç bir Atatürkçüye ilahlaştırma putlaştırma iftirası atamazsınız.

zaten haberin kanağı olan siteden de bir gün şu serbest kürsü de helal olsun Atatürk'e şöyle yapmış böyle yapmış vatana millete hizmet etmiş gibi haberler görmedim varsa da konulmadı.ama iş insanlara psikolojik baskıya gelince her türlü haber ve köşe yazısı binlerce mevcut.bu yazıların kastı da bu zaten insanların zihnini bulamak...

Peygamber Efendimizin (SAV) kabrini yıkmaya hiç bir insanın gücü yetmez.
Kainatın yaratılış sebebi olan birisine bu denli bir hakareti
tüm dünya bir araya gelse yerine getiremezdi. Lütfen abartmayalım.

Mustafa Kemal'i yüceleştirme çabaları her zaman vardır. Bu gayet doğaldır.
Cumhuriyetimizi kuran kişidir. Fakat onu ilahi bir karakter gibi gösterip
de haşa Peygamber Efendimizle mükayese etmek saçmalıktır.
Eğer Peygamber Efendimiz olmasaydı bu kainat olmayacaktı.
Allah'ın semada isminin yanında Peygamberimizin ismi yazıyordur.
İkisi de nihayetinde bir kuldur. İkisi de nihayetinde erkektir. İkisi de
nihayetin iki kollu iki bacaklı adamdır. Pek çok ortak nokta
bulabilirsiniz. Şunu da unutmayın, İlahi izin olmadan hiç birşey
yerine gelemezdi. Allah'ın (cc) izniyle herşey yerine gelir.

Erkeklik kavramını 'klavye erkekliği' olarak tanımlayan kişilere de
hayran kaldım doğrusu. Ne erkeklikmiş ki bu klavye üzerinden
taslanıyor. Sen monitorde tesbih de mi sallıyorsun yoksa.
Hadi erkekliğini geçtim de pişkin pişkin sanki Türkiye'de
konuşma özgürlüğü varmış gibi açıkça konuşun diyorsun. Konuyu
buraya çekme amacın nedir? Başsavcı yanında mı bekliyor yoksa?

Konu Atatürk'ü olmayan bir kişi olarak göstermektir.

"Beni övme sözlerini bırakınız gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz."
M. K. Atatürk

85 senedir toplum içine kin nefret tohumları ekip bu ülkenin
geleceği için bir tuğla bile inşaa etmeyen kişilikler gelip de karşıma
Atatürkün arkasına saklanarak birşeyleri savunmasın..

Mustafa Kemal her yönüyle bir insandı ben bu şiirleri kınıyorum ve bu insanlara birre nebze olsada inanç temenni ediyorum.

Fakat lütfen yüce Allah'a inanın ondan başkasına itaat etmeyin.
tayyiplere yada fetullahlara değil sadece Allah'a inanın o zaman anlayacaksınız Atatürk'ün kıymetini.

Atatürk'ü tanrılaştırdılar filan diye de ince sazdan ılımlı islamcılık yada Atatürk'ü bu adamlar gibi ölçüsüz bir şekilde övüpte ulusalcılık oynamayın....

sana ne birader milletin müslümanlığından ?
biz sana salça mı oluyoruz?
sorduk mu sana hiç;
bugün namaz kıldın mı?
kaç kez abdest aldın?
boy abdestini nasıl aldın ?
hiç zekat verdin mi?
fitreni ne kadar verdin ?
hayır için bugün ne harcadın?
evden çıkarken üzerine ne giydin?
otobüste, tramwayda kızlara karşı içinden birşey geçirdin mi ?
fln...
senin müslümanlığın nasıl ? varsa tabi??

çok geniş mezhebin var çok...
ben rahatsız oldum müslüman olarak..sen olmamıssın oda senin sorunun...
ne yani simdi alkıslamam mı lazım o mısraları...sen alkıslayabilirsin ama ben asla...bu atatürklük bi durum değil kim olursa olsun resulallahtan kı-yas-la-na-maz bu düşünülemez bile..

içimden biseyler geçiyo ama ...:D ( istersen sana anlatırım...)

Geri