Atatürk'ün Peygamber Efendimizi Rüyasında Görmesi

мυѕтαƒαƒв;4227606' Alıntı:
"İşgaldeki hali sakın unutma. Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma. Baban kimdi bilemezdin şerefsiz."
ßu Söz Her$eyi açıkLıor herhaLde. . .

...agzına saglık...

arkadaşlar şunu sormalıyız kendimize atatürk dinsiz olsaydı yani bunu belirtseydi açıkça tabii ki atatürk dinsiz değildi ama olsaydı sizler atatürkü sevmeyecektiniz walla bana sorarsız atatürk dinsiz olsa bile o benim herşeyim çünkü ben bu topraklarda yaşayabiliyosam onun sayesinde yaşıyorum atatürk dinsiz olsaydı bile onu her zaman severdim çünkü benim için herşeyden önce atatürk gelir

мυѕтαƒαƒв;4227606' Alıntı:
"İşgaldeki hali sakın unutma. Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma. Baban kimdi bilemezdin şerefsiz."
ßu Söz Her$eyi açıkLıor herhaLde. . .

kesinlikle

gel bide bunu deniz baykla anlat çok merak ediyorum ataürkün annesi buguün yaşasaydı keske yaşasaydı.acaba onuda üniversite kapılarından almazlarmıydı bugun annelerimize yaptıkları gibi.

Atatürk'e dinsiz diyenlerin alayının köküne kibrit suyu...

10.jpg

parayla imanın kimde olduğu bilinmez dinsizdi yada inançlıydı diye kafa yormak boş iş
fatih istanbulu fethettiğinde ayasofyada iki papaz tartışıyomuş bizim başpapazın sakalında kaç tel var diye ? bizim yaptığımızda bu papazların yaptığı gibi boş iş

dostum senin dediğin kapalı dinsizler son 10 yılda türedi eskiden de vardı fakat ßu kadar çok değil di sen 100 yıl öncesinden ßahsediyorsun koskoca Ata'mızın annesinden ßahsediyorsun!

arkadaşım Atatürk'ün Din'i her konudan ayrı tutmasını, en belirgini ise Devlet işlerinden ayrı tutmasından söz ediyor .
Zübeyde hanım Din inançlarına çok bağlıydı öyleki Atamızı Dini ağırlıklı okula yazdıracak kadar. Atatürk Hafız Mehmet Efendi'nin mahalle mektebinde (Dini okul) a gider.
Ama Atatürk ve Babası Alirıza efendi kısa süre sonra karşı çıkarlar Selanik'te çağdaş eğitim yapan Şemsi Efendi Mektebi'ne gönderirler.

Geri