Atatürk'ün Kemiklerini Sızlatan Olay

onlar istediğini yapsın istedikleri çevreye sığınsınlar bakalım öbür dünyada kim onları korucak kapıdan içeri tek giriliyor arkadaşlar zebaniler kancayı takar sorun yok

Allah bu yapanların ve yaptıranların topunun belasını versin zaten siste böyle olduğu sürece bunlar daha çok üzerimize çıkacaklar...

bir ülkenin liderine hakaret kesinlikle kabul edilecek bir suç değildir..
Diğer ülkelere bakın..Kendi liderlerine önderlerine en ufak bi hakaret,saygısızlık
yapılmamıştır yapılamazda..Amca bizim ülkeye gelince her şey değişiyor..
YazıkLAr olSun ne diyelim..

Allah cezalarını versin diyecem ama icime sinmiyor dahada sinirlerim zıplıyor aklıma geldikce. Yaş odunu hazırlayıp bunların kafasına sırtına geciricen adi, şerefsiz, cibilliyetsiz, herifler............ :hhsopa
Başkalarının piyonu olmayı marifet biliyorlar ve oraya gidip böyle şeyler yazarak eylem yapmaya calısıyorlar. Bu da yetmiyormuş gibi bizim AB uyum yasalarımız ne kadar da geniş tutuluyor ona artık hiç birsey demiyorum.

olaya bak ya gercekten enterasan bayagıda şaşırtıcı bu kadar kolaymı oldu yani
acaba bu insanlara atatürk nasıl tanıtılıyor adları türk ne amaçla buraya geldiler
arkasında başka şeyler var şaşırdım utanç verici
allah yardımcımız olsun

Türk'e söven ödül alır bilmiyormusunuz?
İnanmıyorsanız Oktay Sinanoğlu neden nobel alamadıda kanıbozuk birine nobel verdiler onu sorun kendinize...

evt bu kadar yorumlara birkaç ta ben birşeyler yazma geregi histtim,evt arkadaşlar işte kimi kürt kökenli kimi laz kimi çerkez kimi manav kim ne olursa olsun biz bu ülkede yaşıyoruz ve aynı bayrak aynı havayı soluyoruz,ve büyüklerede saygımız sonusuz.bu ülkenin kıymatini bilmek lazım tarihi iyi okumak lazım,benim katılmadıgım nokta İSLAMCI OLMAK YANİ İSLAMİ YAŞAMAYA ÇALIŞMAK neden gerici veya farklı gözle bakılıyor sanki ATATÜRK DÜŞMENı GİBİ GÖSTERİLİYOR unutulmasın biz osmanlı torunlarıyız bizim birlige bereberliye ihtiyacımız cumhuryetin kurluluşundaki zaman gibi içiçe ve sımsıkı olması gerekmez mi,bakınız dünyada neler oluyor bakınız yanı başımızdaki ırak ın haline ezan dinmez vatan bölünmez,bayrak asla inmez .BU ÜLKEYİ BİRLİKT KURDUK BİRLİKTE YAŞATALIM AMA SEVGİ VE SAYGIYLA SELAM VE DUA İLE

uyuşturucu enterasan bi yorum yapmıssın

bu dedigin olayın aslında atatürkle alakası yok bazı kesim inancı olamayan insanlar atatürkkü kendilerinin fikirlerini savundugunu sanıyor bazı şahıslarda
tapıyor acıkcası bazı atatürkcü arkadaşlarda atatürkkün her sakallıyı hoca sanmayın lafını sakallıların yüzde 90 sanı hoca degildir olarak algılıyorlar
bir takım hocalarında konuşma adabı bu şekil konuşulmasınada imkan vermiyor degil ben atatürkkün hatalarıda oldugunu düşünüyorum ancak bunların bu durmla alakası yok şuanki durum atatürkke resmen küfür neden bu insanlar böyle kolayca haklanıyor nasıl oluyorda bunlar bu topraklara ayak basıyorlar hala

Mükemmel insan yoktur zaten ,en mükemmeli bile yemek içmek zorundadır en azından.Hataları sorulamak bize düşen değil arkadasın dediğ gibi .
Bu ülkede yaşayıpta ekmeğini yiyen herkes Türk gibi hissetmek zorundadır.Begenmeyen gider Tanzanyalı olur,Tarzanyalı olur.O Ata'mıza sövdüyse
bizim onlara en güzel cevabı üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yerine getirerek
vermemiz gerekir diyorum.

bu ıkı kısıyle karsılasmak ıstıyorum o anda yanımda kırlmamasıyla unlu olan bırde kızılcık sopası olmasını ıstıyorum dayak cennetten cıkmadır saygılar

Selamünaleyküm diyecekmiş diyemiyormuş yaratık ya insan bile değiller devir onların hükümet onların yakında cumhurbaşkanıda bunlardan biri olacak o zaman bırakın anı defterine küfür yazmayı tv çıkıp küfür edecekler ALLAH o günleri göstermesin...

Geri