''Atatük'ü sevmiyorum'' diyen bu kadın kim?

peki neden o Atatürkü sevmiyorum diyen bayanlara soruşturma açıldı ?? hani herkez özgürdü sevmek hakkında ?
kadının dedigi ; Atatürkçüyüm deyip bana zulüm ederlerse benım Atatürkü sevmemi bekliyemezsiniz

soruşturma açıldıysa ATATÜRK'ü sevmediğinden dolayı değilde başka bir sebepten dolayı açılmıştır.

Yok ya atatürk olmaymış bu ülkede müslümanlık mı kalırmış. Sen tarihinden ve m.kemalin nasıl bi inanca düşünceye sahip oldugundan bi habersin. Gerçi böyle de olman normal çünkü bizim yakın tarihimiz kapalı kapılar arkasında sana anlatılanlar ise gerçekten uzak ta ilkokuldan beri.

Osmanlı arşivlerinde atatürkün kendi el yazısı ile yazılmış günlükleri var ve o peygamberimiz hakkında "arabistanda muhammed diye birisi kendi mücadelesine insan kazanmayınca allahtan kendisine haber geldigini ortaya atmış ve bu şekilde etrafına insanlar toplanmıştır" metin tam olarak böyle degil ama mana bu. Ve kendisinin hangi hastalıktan öldügü de bellidir.

Bütün bunlar bir yana biz kimsaye muhtaç ve vefa borçlu degiliz allahtan başka.
Kimsede bir başkasını sevmek zorunda degil atatürkü sevmemesi gayet normal çünkü sevmek zorunlulugu yok bunu iddia etmek köleliktir.

İskilifli atıf hocanın hayatını filim olarak çektiler izlemenizi tavsiye ederim cumhuriyet dönemini ve o zamanki olayları ve mücadelenin kimlere ve neye karşı yapıldıgını anlamanız bakımından.

Madem istemiyordunuz neden Cumhuriyet için mücadele ettiniz. Madem istemiyodunuz neden Atatürk ü önder kabul ettiniz. Sonra satmak için mi? Bu kadar düşmanı olduğunu bilmezdim. Borçlusunuz.
Geleceğinizi borçlusunuz. Geçmişinizi borçlusunuz.

Bir türban (siyasi simge) yüzünden şu söylenenlere bakın.

Yok ya atatürk olmaymış bu ülkede müslümanlık mı kalırmış. Sen tarihinden ve m.kemalin nasıl bi inanca düşünceye sahip oldugundan bi habersin. Gerçi böyle de olman normal çünkü bizim yakın tarihimiz kapalı kapılar arkasında sana anlatılanlar ise gerçekten uzak ta ilkokuldan beri.

Osmanlı arşivlerinde atatürkün kendi el yazısı ile yazılmış günlükleri var ve o peygamberimiz hakkında "arabistanda muhammed diye birisi kendi mücadelesine insan kazanmayınca allahtan kendisine haber geldigini ortaya atmış ve bu şekilde etrafına insanlar toplanmıştır" metin tam olarak böyle degil ama mana bu. Ve kendisinin hangi hastalıktan öldügü de bellidir.

Bütün bunlar bir yana biz kimsaye muhtaç ve vefa borçlu degiliz allahtan başka.
Kimsede bir başkasını sevmek zorunda degil atatürkü sevmemesi gayet normal çünkü sevmek zorunlulugu yok bunu iddia etmek köleliktir.

İskilifli atıf hocanın hayatını filim olarak çektiler izlemenizi tavsiye ederim cumhuriyet dönemini ve o zamanki olayları ve mücadelenin kimlere ve neye karşı yapıldıgını anlamanız bakımından.

bende tavsiye ederim iskilipli atıf hoca hayatını

soruşturma açıldıysa ATATÜRK'ü sevmediğinden dolayı değilde başka bir sebepten dolayı açılmıştır.

baska bir sebep ne acaba ? kadın orda başka ne dedıkı ? hümeyniyi seviyorum demiş ( ben nefret ediyorum ) hani sevmek de zor yoktu ? sever sevmez kimseyi bağlamaz nasıl isteyen Allaha inanmiyorsa buda bir özgürlüktür

evliymiş galiba

günümüzde Allahı sevmiyorum diyen bir çok insan varken neden Atatürkü sevmiyorum diyen cıkınca şaşırıyorsunuz aynı tepkiyi Allah a küfür edenlerede uygulasanız ?
Atatürk Allah'dan Dahamı önemli ? omu yarattı sizi ? sakın şurdan ben Atatürkü sevmiyorum diye bir kanıt çıkarmayın benim için Atatürk 3. planda 1. Allah 2.Hz.Muhammd 3. Atatürk dür 3.Sırayada başka kimse geçemez Atamdan başka doğru olanda budur. Siz zorladınız bizi sıra yapmaya.
peki birde şurdan bakalım youtubede o kadar Allaha küfür hz.muhammede küfür icerikli karikatürler yayınlanıyor 1 kere kapandı bu yuzden ve acıldı hemen ve hala devam ediyorr bu videolar duruyor Atatürke aynı hakaret edıldı ve yotube hala kapalı bu neyi gösteriyor hükümet Atatürkü Allahdan daha önde tutuyor çunkü hükümetimiz Allahsız..
sakın bana videolar sılındı gıbı yorumlar yapmayın bılıyoruzkı hala Allaha saygısızlık icerikli videolar devam ediyor..
Atatürkçüyüz diyen kesim o kadını aşağılıyor Türban taktığı icin o kadından nasıl beklersiniz Atatürkü sevmeyi ??

Atatürkçüyüz diyen kesim o kadın türban taktıgı icin onu asagılıyor, nasıl beklersin ondan Atatürk'ü sevmeyi demişsin.

güzel

müslümanım diyen kesim küçük kızlara tecavuz ediyor, ülkeyi satıyor, terörist saldırılar yapıp masum insanları öldürüyor.

sen şimdi islamı ve muslumanları suclamalısın ustte yazdıgın mantıga gore ve sevilmesini beklememelisin.

umarım yaptıgın yanlısı anlamışsındır. bir kısım yüzünden tümünü suclayamazsın

ayrıca youtube un kapanma nedeni, bikinili kızların daha dogrusu akp nin namusa aykırı buldugu ama bütün dünyanın gayet normal karsıladıgı klipleri ve rte'nin diger akp milletvekillerinin yıllar önce ve yıllar sonra yaptıkları konusmalardaki celişkilerin çok fazla seyredilmesi.

hükümet youtube u bu yuzden istemiyor.

sonuc olarakta

bahane bulmayın,dolaylı yoldan belli ediyorsunuz zaten içinizdekileri. sizin Atatürk'ü sevdiginiz falan yok adam gibi soyleyin, adam sanalım.

hasreddin,

Ülkemizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'e "iftira atmana" bu forumda izin vermiyoruz, ya bunun tekrarı olmasın ya da başka forumlar var oralara git, durum bu kadar açık ve nettir

bir kaynaktan okumuşmuş(ortada kaynak yok) yazılanların manası buymuşmuş,
senin kaynak diye okuduklarını biz zehirler diye mangalda bile yakmıyoruz nankör adam

Atatürkçüyüz diyen kesim o kadın türban taktıgı icin onu asagılıyor, nasıl beklersin ondan Atatürk'ü sevmeyi demişsin.

güzel

müslümanım diyen kesim küçük kızlara tecavuz ediyor, ülkeyi satıyor, terörist saldırılar yapıp masum insanları öldürüyor.

sen şimdi islamı ve muslumanları suclamalısın ustte yazdıgın mantıga gore ve sevilmesini beklememelisin.

umarım yaptıgın yanlısı anlamışsındır. bir kısım yüzünden tümünü suclayamazsın

ayrıca youtube un kapanma nedeni, bikinili kızların daha dogrusu akp nin namusa aykırı buldugu ama bütün dünyanın gayet normal karsıladıgı klipleri ve rte'nin diger akp milletvekillerinin yıllar önce ve yıllar sonra yaptıkları konusmalardaki celişkilerin çok fazla seyredilmesi.

hükümet youtube u bu yuzden istemiyor.

sonuc olarakta

bahane bulmayın,dolaylı yoldan belli ediyorsunuz zaten içinizdekileri. sizin Atatürk'ü sevdiginiz falan yok adam gibi soyleyin, adam sanalım.

Seninle muhattab olmuyacagım nedeni ise direk Atatürkü sevmıyorsun damgasını yapıştırman..
Youtube Atatürke saygısızlık yüzünden kapandı bunu herkez biliyor ve doğru yapıldı ama Allaha küfür edılırken nerdeydiler ?? benım öfkem bu
orda demişssinki müslümanlığı suçlamalısın peki bende sana burdan sen müslüman deilsin deme özgürlüğüm var ama ben senin kadar düşmiycem ne yazikki herkez terör örgütünün müslüman olmadığı , dini alet ettiğini biliyor bence sen biraz cahil kalmışssın
müslümanım diyip küçük kızlara tecavüz ediyorlar demişssin hangi gün olmuyorki böyle bir rezzzillik şerefsizlik sence bu durumu kendimdenmi bilmeliyim ? yada bilmeyiliz ? bu durumun suçlusu müslümanlarmı ? sen böyle aşağalamışssın müslümanları tecavüz edip muslumanım dıyen herkezi tecavüzcü ilan etmişssin kendi kafanda bu çok yanlış birşeydir bir an önce düzelt bu kelimelerini ben kimsenin müslümanlığı sevmesini beklemiyorum herkez kendinden sorumludur seven sever kimse zorla sevdiremez Allaha şükür ben seviyorum bunu cesaret edip diyebilen kaç kişi var ? Atamıda seviyorum Seviyorum.. sevmiyosun diyenlere kapak olsun Seviyorumm Atamıda seviyorum

İran'daki gibi '' ŞERİAT '' isteyen YoBaZ vede SoFTa kafalılar nedense İran Değil Kanada vatandaşı çıkıyor ?
:durdurun

Biri bana bu çelişkiyi anlatabilir mi ?
Forumda bile bu Yobaz'ın destekçileri var , Çıkıp izah etsinler bu ne demek oluyor ?
Neden Çok sevdiği aşığı olduğu Humeyni efendisinin ülke vatandaşı değilde , Kanada vatandaşı çıkıyor ?

Biri bana izah edebilir mi ?
Ama durun ben buldum kesin bu fevri davranmıştır .
Tüm örümcek beyinliler bunun gibi düşünmez .
Şeriat İran'daki gibi değildir .
Vs. Vs . Vs.
Aynı goygoy , aynı şamata devam eder .

İran'daki gibi '' ŞERİAT '' isteyen YoBaZ vede SoFTa kafalılar nedense İran Değil Kanada vatandaşı çıkıyor ?

Forumda bile bu Yobaz'ın destekçileri var , Çıkıp izah etsinler bu ne demek oluyor ?
Neden Çok sevdiği aşığı olduğu Humeyni efendisinin ülke vatandaşı değilde , Kanada vatandaşı çıkıyor ?

Vs. Vs . Vs.

Çok Doğru Kardesim...Ama Anlamıyorlar İşte

Vs. Vs . Vs.
Allahı destekliyenler yobaz destekcisimi oluyor?
humeyni denen ( ....... oğlunu ) sevmesi kendi, bileceği iş kimse sevme diye zorlayamaz ama öyle deilmi

humeyni denen ( ....... oğlunu ) sevmesi kendi, bileceği iş kimse sevme diye zorlayamaz ama öyle deilmi

Allahın Senin Desteğinemi İhtiyacı Var(haşa) ...Bikere Cümlelerini Düzgün Kur.....Arkadasın Yobaz Dedikleri Dini Siyasete Alet Edip Bir Milleti Bir Ülkeyi Egale Eden Kişilerdir....

Allahın Senin Desteğinemi İhtiyacı Var(haşa) ...Bikere Cümlelerini Düzgün Kur.....Arkadasın Yobaz Dedikleri Dini Siyasete Alet Edip Bir Milleti Bir Ülkeyi Egale Eden Kişilerdir....

ben orda Allahın benım destegıme ihtiyacı var diye bir laf mı ettım ? benım cumlelerım duzgun ama senin gözlerin duzgunmu bilemem doğru oku yenıden yoruma gel arkadasın demeye çalıstıgı belli lafı bize bunu bılıyoruz öyle deilmi ? Allahı deseklemekten kastım sevmek inanmaktır bunun sende farkındasın ama gunumuzde 1 kelimeyi gezdirip gezdirip çarpıştırmak moda oldu

Allahı Destekleyenler Demişsin Allah Desteklenmez.Allaha İman Edilir....Oda Dini Siyasete Alet Edenlerde Olmaya Bişi

bilmeden konuşmayalım belki bi sıkıntısı var...

Seninle muhattab olmuyacagım nedeni ise direk Atatürkü sevmıyorsun damgasını yapıştırman..
Youtube Atatürke saygısızlık yüzünden kapandı bunu herkez biliyor ve doğru yapıldı ama Allaha küfür edılırken nerdeydiler ?? benım öfkem bu
orda demişssinki müslümanlığı suçlamalısın peki bende sana burdan sen müslüman deilsin deme özgürlüğüm var ama ben senin kadar düşmiycem ne yazikki herkez terör örgütünün müslüman olmadığı , dini alet ettiğini biliyor bence sen biraz cahil kalmışssın
müslümanım diyip küçük kızlara tecavüz ediyorlar demişssin hangi gün olmuyorki böyle bir rezzzillik şerefsizlik sence bu durumu kendimdenmi bilmeliyim ? yada bilmeyiliz ? bu durumun suçlusu müslümanlarmı ? sen böyle aşağalamışssın müslümanları tecavüz edip muslumanım dıyen herkezi tecavüzcü ilan etmişssin kendi kafanda bu çok yanlış birşeydir bir an önce düzelt bu kelimelerini ben kimsenin müslümanlığı sevmesini beklemiyorum herkez kendinden sorumludur seven sever kimse zorla sevdiremez Allaha şükür ben seviyorum bunu cesaret edip diyebilen kaç kişi var ? Atamıda seviyorum Seviyorum.. sevmiyosun diyenlere kapak olsun Seviyorumm Atamıda seviyorum

anlaman da sorun var sanırım

sen yazında ne demiştin?

o kadını aşagılayanlar Atatürkçü oldukları için o kadın Atatürk'ü nasıl sevsin. bunu sen dedin ben degil. yani Atatürk'ün olayla ilgisi olmamasına ragmen Atatürk'ü bu yuzden sevmiyorum diyor ve sende bunu destekliyorsun.

bende diyorum ki, İslam'da intihar haram olmasına ragmen İslam ugruna kendini patlatan musluman olduklarını soyleyenler yok mu? vakit gazetesinin yazarı ben muslumanım ben İslamı savunuyorum diyordu ama kucuk kıza tecavuz etmedi mi?

şimdi bunlar yüzünden İslamı suçlamak ne kadar yanlışsa, o türban olayı yüzünden o kadının Atatürk'ü sevmemesi de o kadar yanlış , hatta elle tutulut bi yanı yok çünkü kadının niyeti belli zaten, sadece kılıf uyduruyor direk olarak söylemiyor Atatürk'ü sevmedigini.

umarım anlamışsındır, kendi yazındaki olan mantıga gore ben bunları dedim, nasıl İslamı kucuk bir kesim yüzünden suclayamazsan, aynısını Atatürk olayında da yapamazsın.

oku, iyice anla sonra yorum yap.

sana laf anlatmaya calısmaktan tükeniyorum.

Sever sevmez beni alakadar etmez .
Ama çıkıpta ben İran'daki gibi Şeriat istiyorum derse o zaman beni Alakadar eder .
Ben Bir Türk genci olarak Cumhuriyet'i koruma , kollama görevini kendimde görüyorum .
Ve her zaman hazırım , gerek iç tehditlere , gerekse dış tehditlere karşı .
Ölene kadar Cumhuriyet için Savaşırım , Atatürk için savaşırım .
Bu ve bunun gibi SoFta düşünceli kişiler her zaman Benim için Tehlikeliler sınıfında olacaktır .

l arkadasın demeye çalıstıgı belli lafı bize bunu bılıyoruz öyle deilmi ?

Bu yorumun saçmadan öteye gitmiş .
Ben isim mi verdim ?
Üzerine neden alındın ?

Geri