ATATÜRK'TEN SON MEKTUP: "Siz Beni Hala Anlayamadınız"

turansoylu

New member
Reaction score
0
ata.jpg

mustafakemal.jpg

ya bu şiir....

hayatım boyunca Atatürk'le ilgili yüzlerce şiir okudum,hiçbirinde bundaki kadar duygulandığımı hatırlamıyorum.Bu şiiri,geçtiğimiz yaz bir yerde okudum,çok beğendim..Sonra 2005 in 9 Kasım ında edebiyat öğretmenim geldi ve dedi :

yarın tören war,şiir okuyacak arkadaşlarından biri rahatsızlanmış ve gelemeyecek.Aklıma sen geldin efe.1 gün war zaman çko az ama törende okumaya ne dersin?Ben de tabi yazın görmüştüm şiiiri artık ezberledim gibi bişi.Tabi hocam zaten böyle böyle bu şiiri ben okudum çok fazla dedim,okuttu bir kere..ilk dizeyi okudum tam devam edicem,tamam dedi arın okulda törende ol oluyosun...ve 10 Kasım da o şiiri öyle okudum ki,O kadar Atatürk ü sevmeen arkadaşlarım bile etkilendi..(ben babamın işi nedeniyle d.bakır dayım da,buralılar pek sevmez Atatürk'ü)Ve 1 hafta öğretmenler beni konuşmuş edebiyat hocam anlatıyo..çok severim o yüzden bu şiiri..İnanır mısınız dün bu şiiri vercektim burda hh de,pc kitlendi tam konuyu aççakken.çokta uykum gelmişti dedim yarın yazarım açmiim şimdi tekrar pC yi..

arkadaşım çoooooooooook teşekkür ederim harika bi paylaşım..

teşekkürler.... güsel bi paylaşım olmuş...

Güzel Şiir Helal olsun yazana

ya bişeyi merak ettim defalarca verildi hala verilio ve hala tşk alıo tuhaf cidden. . .

Geri