ATATÜRK KÖŞESİ

ATATÜRK hiç bir zaman kendi inançlarını gözler önüne sermedi ki bence doğru olanıda budur devlet işlerine hiçbir zaman karıştırmadı ve ayırdı nedeni de apaçık oratada. yüce atam o zaman anlamıştı insanların inançlarını kullanarak sömüreleceiğinin çok kolay olduğunu ama insanlarımız bunu anlayamadı ve günümüze vede yakın geçmişe bakarsak bunun çok net örneklerini görebiliriz. atamın o zaman koyduğu bu kurallara bakıyorum birde şimdiki yapılanalara acaba bu ülke geriyemi gidiyor yoksa ileriyemi arkadaşlar :eek:

burada yazılanları okudukça HHyi daha da çok seviyorum..Atam sen rahat uyu..

reis arfy isimli üyemis resim yerine M. KEMAL ATATÜRK'ün resmini koymuş, adult bölümünde yakışık almıyo.. ben uyardım ama uyanırsanız sevinirim... her ne olursa olsun bizim için kıymetli bir insan...

Büyük Önderden Büyük Mesaj

Cumhuriyet'in ilânından sonra İstanbul'da bir
resepsiyon verilir. Tüm dünya ülkelerinin elçileri ve
ateşeleri de davet edilir. Davet güzel bir şekilde
devam etmektedir fakat İngiliz ateşesi olan binbaşının
bakışları Mustafa Kemal'in gözünden kaçmaz. bütün
davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya
devam etmektedir. ne olduğunu öğrenmek için yaverini
gönderir. Yaver Mustafa Kemal'e şöyle der:

- Paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını
sordum, o da bana Mustafa Kemal'in Çanakkale'de
babasını öldürdüğünü söyledi.
bunun üzerine Mustafa Kemal şöyle der:
- Git sor bakalım babasının Çanakkale'de ne işi
varmış?¿?

M U S T A F A - K E M A L

Bu ismi her içimden geçirdiğimde her hatırladığımda "teşekkür ederim diyorum teşekkürler sonra tühlerim diken diken oluyor içimden bişey geçiyor sanki hafif üşüme basıyor değişik bir duygu" ATAM SEN RAHAT UYU !! :(

BU SİTEDE EMEĞİ GECEN PAYLAŞIMLARDA BULUNAN KURULUŞUNU SAĞLAYAN HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM !!

Geri