Oyunu kaç gündür oynuyorum bu crackle ama capture the flag bölümünde oyun takıldı kaldı 3 bayrağı da aldığım halde görevi bitirmiyor acaba crack le ilgili bi sorun olabilir mi bu?
Tiesto usta yeni crağı denemedim ama bir önceki sayffada anlattığım adamımımızın dövüşmeme nedenide eski ilaç olabilirmi?
Gerçi bugün oyunu kaldırıp yeni ilaçla tekrar yükleyeceğim...
iLk sayfadaki en günceL value dosyasını kuLLan.
usta bu servere tıklama dan oyuna girmek super olmus en guncel veya bunda sonra indirecegimiz value ler oyunun klasorunun içine mi atcaz bunu net bir şekılde ilk sayfaya yazarsa sevinirim
GünceL vaLue dosyaLarını '' C:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II '' içine kopyaLayınız.
arkadaşlar server.exe ye tıkladığımda "UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xfe in position 78: ordinal not in range<128>" hatayı alıyorum ve anında kapanıyo.. win7 ulti kullanıyorum sabahtan buğraşıyorum. tek umudum sizsiniz teker teker bütün sayfaları okudum hbepsi çözülmüş umarım benimkide onlar arasına girer iyi geceler teşekkürler ellerinize sağlık
Abi bütün görevler + floransa dlc derken ? Tüm görevlerin update bitti mi? 4 görev felan kalmıştı diyordun.DLC derken yama mı çıkardılar ne oldu bi aydınlatıver gözünü seveyim kafam karıştı . Eline sağlık
Abi tüm görevler olan value 175kb dı.bu son paylaştığın 25kb civarı.Şimdi bununla değiştirirsem kopyalayıp tüm görevlerin olduğu value gitmez mi?Bu son value dosyası da mı tüm görevleri içeriyor?