value dosyasını indirdiğin Server.exe nin buLunduğu yere atacaksın birader.
tmm onu farkedip yaptım ancak internet bağlantısı hata veriyo
value dosyasını indirdiğin Server.exe nin buLunduğu yere atacaksın birader.
tmm onu farkedip yaptım ancak internet bağlantısı hata veriyo
oyunu kaLdır,program files içindeki '' ubisoft '' kLasörünü siLip oyunu yeniden kur.
Abi oyunu kuruyorum yeniden şimdi.Oyun update sini felan herşeyini yapsın değil mi?Sonra senin verdiğin crackle crackleyip bu server olayını yapıyoruz,doğru anlamış mıyım?Eline sağlık bu arada.
Tamam dostum yalnız şöyle bir durum var youtube giriş programlarından biri varsa kaldır çünkü dns için ayar bozabiliyormuş bi yerlerde okudum.Ben onu kaldırıp bu server olayını yapmayı düşünüyorum çünkü ilk yaptığımda olmamıştı.
beyler oyundan cıktım şimdi girmek istiyorum server de acık ama incorrect user name or password hatası veriyor
beyler oyundan cıktım şimdi girmek istiyorum server de acık ama incorrect user name or password hatası veriyor
Host hatası bende de verdi win7 kullanıyorum ama bu sorunu aşamadım beyler nasıl yaptınız şu internet yok hatasını?
Host hatası bende de verdi win7 kullanıyorum ama bu sorunu aşamadım beyler nasıl yaptınız şu internet yok hatasını?
Tiesto nun paylaştığı klasördeki uptade yi yaptım.yeni hostu denedim.İnternetle ilgili olan herşeyi msn dışında kapattım.Ama bu seferde stelleinte not found yazıyor server.exe de ve yine internet yok gibi bir uyarı geliyor.Sorunu halledemedim.