aslında bizi uyutan Atatürk müş meğer

Ulan warya başlıgı gördüm tam sövecektim ama okuyunca duygulandım:aşk

Gerçekten duygulandım...teşekkürler.

Tüylerim ürperdi bir den Atam sen rahat uyu kurduğun cumhuriyetin sonuna kadar bekçileriyiz.
Bu anlamlı diyolog için ayrıca teşekkürler.

ülkemizi beyenmeyenlere,atamızasövenlere,bayragımızı indirmeye çalışanlara kapak olsun bu hikaye.
inadına atatürk, inadına türkiye.

başlık ilgi çekici konu daha bi ilgi çekici

Sağolasın paylaşım için

gelmiş geçmiş en büyük lider ATATÜRK onun yolunda sonuna dek kanımızla canımızla

cok sagol kardesim hic duymamistim senin sayende ögrendim

Duygulandım sagol boyle bi liderin dogması zor

senın gıbı mallar ögrensın dıe soylemedım anmak ıcın söyledım KARDESIM

arkadaşım o hakaret ettiğin yeri düzeltt böle davranışlar insanlara yakışmıoo o arkadaş cümlesine bana yazdı sana diil yanlış analdın sanırım alıntı yapılmadan yazılan bütün mesajlar konuyu acan kişiye yöneliktir alıntı yapıldığı zaman ise yorumculara bilmiyorusn sanırım şimdi öğrendin bence düzel o yazıyı iyi formlar

arkadaşım o hakaret ettiğin yeri düzeltt böle davranışlar insanlara yakışmıoo o arkadaş cümlesine bana yazdı sana diil yanlış analdın sanırım alıntı yapılmadan yazılan bütün mesajlar konuyu acan kişiye yöneliktir alıntı yapıldığı zaman ise yorumculara bilmiyorusn sanırım şimdi öğrendin bence düzel o yazıyı iyi formlar

heee tabiii ii formlar

kimileri de 'Atatürk ne yaptı? Hangi savaşı kazandı? Bizi dinsiz yaptı!' atsın tutsun.
Çevremde bunlardan gerçekten var. Aklım mantığım almıyor.
Büyük ihtimalle bunlar 'ne güzel ingilizler, fransızlar analarımızı belleyip, babalarımız olacaktı. M.Kemal Atatürk bu fırsatı elimizden aldı,' deyip içten içe kahroluyor.
bunun başka bir açıklaması yok...
paylaşım için teşekkürler arkadaşım.

Geri