tamda ben böyle bir konu açmayı planlıyordum. sen önce davranmışın.
ozaman bir anıda ben anlatayım;
ilk haftam daha bitmemiş tam acemiyim yani, öle paydosundan sonra, ihtiyac gidermem gerekti kendi bölüğüme gittim. adam wc temiliği yapıyormuş, neyaptıysam almıyor içeri zurna.diklendim biraz baktım iki çavuş geldi, onlarda adamla bir oldu, kan beynime fırladı altıma kaçıracam.
bizim taburda öyle her bölüğün tuvaletine girip ihtiyaç gideremezsin felaket devrecilik var.
neyse sağ olsun bir usta asker gördü heralde derdimi, aldı beni gizlice çavuş eğitimin tuvaletine soktu ve gitti. ulen adamlar orayıda temizlemiş meğerse kimseyi almıyor. Bir ara kapıdan ayrıldığında ben girmişim.
sonra geldi yerine ama ben o ara işimi yarıladım içeriden duyuyorum. adam birinin girdiğini sezinlemiş bağrıp çağırıyor.(artık kokuyumu aldı bilmiyorum=)) sanki tapusunu aldım. tam çıkıp nevar türünden diklenip tüyücem. baktım seler çoğaldı 6-7 kişi kapıları tekmeleyip geziyor wc nin içnden aha dedim oğlum ilk vukuat geliyor.
neyseki o ara bölüğün kendi askerleri geldi , heralde eğitimden, onlarcasıda wc ye girince ben aradan sıvıştım. sonradan öğrendimki taburun en pisikopat bölüğüymüş. tabur iştiması sırasında bir küfür olayından dolayı, gözümüzün önünde o bölüğün neredeyse tümü başka bir bölüğün çavuşuna girdiler ama ne girme adamda ağız burun dağıldı. Dedim içimden iyi yırtmışım. kalabalık girmeleride strateji gereğiymiş, hani kişi ceza almadı, tüm bölüğe bir gece eğitimi cezası ile geçiştirdiler.
sonra ben neyaptım;
baktım askerde yamek içmek kadar. zıcmakta büyük elzem, bizim bölüğün wc sorumlusuyla kanki oldum, kolalar, tostlar, sigaralar.....