"askeri yargıc nasıl sicil amirini yargılayabilir"bu mümkün değil tv de tarşmalarda buna değinildi.
bunu HSYK ya bakarak da cevaplandırabiliriz...ne dersin?"askeri yargıc nasıl sicil amirini yargılayabilir"bu mümkün değil tv de tarşmalarda buna değinildi.
askerlerde vekillerde yargılanabilmeli , komutanlar ve bakanlara dokunulmazlık tanınabilir ama genelleme yapılmamalı...
bak demin söyledim araştırmadan konuşma diye....bunlara jargondeniyor ama içi boş bunların...
1. bana bir tane haber gösterebilir misin askeri yargının emir subayı olduğuna dair...aksi yönde ben sana bilgi vereyim dinle: iki tane alt rütbeli subay bir oramirali tard etti...ailesi ile birlikte mahkum etti...bak bu çok önemli..sivil adli veya idari yargıda bu türden bir örnek yok daha...
2. anayasayı değiştirmek meclisin ve halkın yetkisindedir...7 yıldır tek başına iktidar olan ve halkın büyük desteğini almış olan hükümet neden değiştirmiyor bu maddeyi sence...?biraz düşün bakalım....sana bir ipucu verebilirim mesela...mağdur rolü oynamayı, damardan girerek ağlayıp oy toplamayı çok seven bir iktidardan bahsediyoruz, ona göre düşün....zorla beynini...
eveleyip geveleme soruma cevap ver...bir tane yargılanıp ceza almış milletvekili bakan başbakan göster bana...sınıf farkının alası var...sen gece gürültü yapsan idari para cezası alırsın rahatsız etmekten...birisi de DİŞLİ DİŞLİ BİR MİLYON DOLARI CEBE İNDİRSE afiyetle yer...al sana sınıf farkı....1: O darbecilerin, ordu dokunulmazlığını savunanların pelesenk ifadesi ... Evet sivil yargıda yok; çünkü sivil yargıda " sınıf farkı" da yok. Ayrıca jargon, kelimesi de seni çok kültürlü yaptı. İkna olduk. Bak bende kullandım kültürlüyüm artık.
2: Anayasadan büyük bir yasal (!) merci koymuşsunuz, millet iradesinin önüne. Hepsi duvar mubarek ne gitse geri dönüyor. Bu merciin adı Anayasa Mahkemesi . Baba bir yasa ile egemenliği kayıtsız şartsız sahibine vereceğiz merak etme. Postallılarda kışlasında yalnızca işlerini yapacaklar. Kimin rol yaptığını, kimin realiteyi yansıttığını halk iyi ölçüyor. Sandığınız gibi halk "cahil" değil. Sandık bunun yansıması oluyor. Bazıları halen postal yalasa da ...
Emir cümleleri karakterini ortya koyuyor. Tam çözümleme yaptığımda ederi ile karşılık alacaksın. Şimdilik saygı benden olsun !
ilk önce senin başbakanından başlayalım o zaman yargılamaya ..
eveleyip geveleme soruma cevap ver...bir tane yargılanıp ceza almış milletvekili bakan başbakan göster bana...sınıf farkının alası var...sen gece gürültü yapsan idari para cezası alırsın rahatsız etmekten...birisi de DİŞLİ DİŞLİ BİR MİLYON DOLARI CEBE İNDİRSE afiyetle yer...al sana sınıf farkı....
ANAYASA MAHKEMESİNE GELİNCE.....Eeeeeeeee hukuka saygılı olacaksınız...hem de en üst düzeyde yargı mahkemesinin verdiği kararlaraaaaaaaa harfiyyen uyacaksınız, öyle oyun bozanlık yok maalesef....
kendinde değilsin sanırım...onu bi düzelt...OSMAN BAYDEMİR ASKER FALAN DEĞİLDİ...EMEKLİ FALAN DA DEĞİLDİ...Çoğu tartışma konusu belirli kişilerin arasında geçiyor.
Ama dikkatimi çeken bir şey var. iki tane insan olduğunu tahmin ediyorum. Bu şahıslar her konuda Atatürkçü olmak size yakışmaz yok işte bir Atatürk çü varsa onlar biziz. Asker ne yaparsa doğrudur. Darbe de yapsa haklıdır.
Siyasete karışmasa bu ülke ne olur.
Ya siz gidin önce TSK nın görevlerini okuyun. Bakın Osman Baydemir emekli oldu. İyi de bir askerdi. ama şimdi siyasete atıldı. Mitingine 5 kişi geldi 5.
Halk'ı savunan asker gene halka en zor dönemi yaşatanda asker. Herkes eşit değil mi?
Ötüyosunuz ya Atatürk ilke ve inklapları. İşinize gelmeyini niye görmezden geliyorsunuz?
Vatandaş neyse asker de o. Zaten askeriyeyi vatandaş oluştur muyor mu? Adamlar, oğlunu kullanarak babasına darbe yaptırıyor. Askeri savcıya kalsa aranmicaktı kozmik oda.
Adam kendi evini kendi arıyacak sonra babasının suç işlediğini millete söyleyip onu yargılicak. OLDU. Sivil mahkemede adam akıllı yargılanmasına izin vermiyorlar bea.
Bu ülke de artık herkes siyasete bir biçimde bulaşmış durumda. Chp nin yapamadığı siyaseti Anayasa Mahkemesi yapıyor. Yeni bir anayasa işte bu yüzden lazım.
Dersiniz ki ne CHP nin ne MHP nin fikri alınıyor. Kurulan komisyona üye göndermezseniz, yapılan çağrılara cevap vermezseniz. olacağı bu.
ARTIK DÜŞÜNEREK YAZIN. ÖLÜMÜNE MUHALEFETSİNİZ.
ÇIKARIN GÖZLÜKLERİ.
Çoğu tartışma konusu belirli kişilerin arasında geçiyor.
Ama dikkatimi çeken bir şey var. iki tane insan olduğunu tahmin ediyorum. Bu şahıslar her konuda Atatürkçü olmak size yakışmaz yok işte bir Atatürk çü varsa onlar biziz. Asker ne yaparsa doğrudur. Darbe de yapsa haklıdır.
Siyasete karışmasa bu ülke ne olur.
Ya siz gidin önce TSK nın görevlerini okuyun. Bakın Osman Baydemir emekli oldu. İyi de bir askerdi. ama şimdi siyasete atıldı. Mitingine 5 kişi geldi 5.
Halk'ı savunan asker gene halka en zor dönemi yaşatanda asker. Herkes eşit değil mi?
Ötüyosunuz ya Atatürk ilke ve inklapları. İşinize gelmeyini niye görmezden geliyorsunuz?
Vatandaş neyse asker de o. Zaten askeriyeyi vatandaş oluştur muyor mu? Adamlar, oğlunu kullanarak babasına darbe yaptırıyor. Askeri savcıya kalsa aranmicaktı kozmik oda.
Adam kendi evini kendi arıyacak sonra babasının suç işlediğini millete söyleyip onu yargılicak. OLDU. Sivil mahkemede adam akıllı yargılanmasına izin vermiyorlar bea.
Bu ülke de artık herkes siyasete bir biçimde bulaşmış durumda. Chp nin yapamadığı siyaseti Anayasa Mahkemesi yapıyor. Yeni bir anayasa işte bu yüzden lazım.
Dersiniz ki ne CHP nin ne MHP nin fikri alınıyor. Kurulan komisyona üye göndermezseniz, yapılan çağrılara cevap vermezseniz. olacağı bu.
ARTIK DÜŞÜNEREK YAZIN. ÖLÜMÜNE MUHALEFETSİNİZ.
ÇIKARIN GÖZLÜKLERİ.
kendinle karıştırma![]()
osman paşayı yanlış yazdığını gördüm .insan bu olabilir.
ben söylediklerine katıldığım için alkışladım. crack man arkadaşın mesajları okunmaya değer.dikkatli takip edilirse anlaşılır...
kendinde değilsin sanırım...onu bi düzelt...OSMAN BAYDEMİR ASKER FALAN DEĞİLDİ...EMEKLİ FALAN DA DEĞİLDİ...
Ayrıca biosx senin de yapılan yorumları okumadan alkış tuttuğun besbelli...yanlış yazılmış bişeyi alkışlamak ne kadar etikse...
pardon
kim emekli
içişleri bakanınızın yüreği yetmiyor o meşe ağacının dallarıyla oynayan vatan haini baydemiri görevden almaya
hem düşünerek yazalım artık lütfen
Ben şerefiyle görev yapmış bir vatan kahramanını devletine küfür etmiş bir şahsiyet olarak görmek istemiyoum...isteyen varsa da kişiliği hakkında şüphe duyarım...yanlışlığını düzelttiysen uzatmana gerek yok.o kadar...
Ne diyosun sen ya....yanlış yapmışsın düzeltmen için ikaz ettik...ne dayılığı?Dayı mısın sen?