Artık Sarı Kurbağa Görmemek İçin Yapmanız Gereken !!!

kusura bakma
yeni konu açmak istemedim
kendi başlıgından cevap alamayınca
sarı kurbağa resimleri ile bir ilgisi olabilr mi diyebu konuda cevap kısmına yazmıştım

mersilen' Alıntı:
kusura bakma
yeni konu açmak istemedim
kendi başlıgından cevap alamayınca
sarı kurbağa resimleri ile bir ilgisi olabilr mi diyebu konuda cevap kısmına yazmıştım
hehe iyi etmissin de bunlarla ugrasmamak için artık www.imagestr.com a yükleyin resimlerinizi diyoruz :)

evt türk sitesi güzelde, bu görünmeyen fotoları nasıl açacaz ? bunun cevabı bumu şimdi :D iyi reklam

katılıyorum resimler buraya pls....

bigboy123' Alıntı:
evt türk sitesi güzelde, bu görünmeyen fotoları nasıl açacaz ? bunun cevabı bumu şimdi :D iyi reklam
bunun cvbı forumda çoğu kez verildi burda sadece artık görmemek için yapmamız gereken şeyi sölüyo yani herkes oraya upload ederse bundan sonra bu dertten kurtuluruz anlatabiliyomuyuz ??

w133' Alıntı:
bunun cvbı forumda çoğu kez verildi burda sadece artık görmemek için yapmamız gereken şeyi sölüyo yani herkes oraya upload ederse bundan sonra bu dertten kurtuluruz anlatabiliyomuyuz ??

İlla orayamı upload edilecek ? sadece oraya upload edincemi sarı kurbağa çıkmıyo ? :(

bigboy123' Alıntı:
İlla orayamı upload edilecek ? sadece oraya upload edincemi sarı kurbağa çıkmıyo ? :(
bu bi öneri sadece çıkmaması için...

bu ne demek
artık kurbağa görmicez demek dimi

denendi çok güzel oluyo ama direk resmi nası koyucaz yani

delly' Alıntı:
bu ne demek
artık kurbağa görmicez demek dimi
Evet aynen öyle verilen link de sorun yaşanmadığı için bizlere sunulmuş yoksa illa onu kullanıcaz diye bir zorunluluk yok, imagehack sorun çıkarıyo, öteki resim upload sitelerini de kullanabilirsiniz. Ama www.imagestr.com süper bencede hemde imagehackden daha kısa sürede upload ediyom. :cool:

bigboy123' Alıntı:
wala heralde öle bişe, imagestr kullanmazsak sorun çözülürmüş :D :goz:
mesaj atmak için mesaj atmayın lütfen...
www.imagestr.com sadece öneri kullanmak istemessen senin bileceğin bir iş ama çoğunluk burayı kullanıyor...

ben images tr açıdığından beri alıntı olmayayan paylaşımlarımda images tr den upload ediyorum ;)

Bwen zaten son günlerde başka türk sitelerini kullanıyordum..Bıktım kurbağalardan.:) buna da bakarız

Derdime Tercüman Olduğun Için Sağol.

Yardımcı olabildiysek bu hizmetle ne mutlu bize :)

kesinlikle.bu ara imagestr kullanıyorum ve çok çok memnunum.hem türk hem de kolay ve güvenilir.daha ne olsun...

Geri