Artık Sarı Kurbağa Görmemek İçin Yapmanız Gereken !!!

eski yüklü resimleri açmak isterseniz şöle yapın ben öle yapıyorum.
kurba resimne sağ tıklayıp özelikkler diyin adres ( url) deki linki kopyalayın başka bi expolerer acın ve yapıstırın.aynı pencerede yapınca olumuyor.

mustafa85' Alıntı:
eski yüklü resimleri açmak isterseniz şöle yapın ben öle yapıyorum.
kurba resimne sağ tıklayıp özelikkler diyin adres ( url) deki linki kopyalayın başka bi expolerer acın ve yapıstırın.aynı pencerede yapınca olumuyor.
işte imageshack in çileleri :)
ama en baştan www.imagestr.com kullanılsaydı şimdi bunlar yaşanmazdı :))

her zaman birbirimizi desteklememizlazım türkün türkten başka dostu yoktur.

güzel bi site bende onu kullanıyom zaten

Walla Bende Akıllandım Atıq www.imagestr.com 'u Kullanıcam Bende Kurbağaya Son ..!
hepimiz Kullanmalıyız

zaten uploadımı oradan yapıorum hem hızlı memnunum.. Daha ne olsun...

ileride cok iyi ozellikleri olucak insallah, taleplerin ustunde calisilmaya baslandi bile :) :) neymis www.imagestr.com :D

arkadaslar ya dediğiniz şeyi nasıl yapıyoruz.lütfen cevap yazın çıldıracam!!

Casus Yazilimlar Için <<pc Clean>> (accayip Fonksiyonlu,üstüne Tanımam)

--------------------------------------------------------------------------------

PC'NİZE NÜFUS ETMİŞ CASUS YAZILIMLARI SİLİYOR VE EĞER SİZ İSTERSENİZ ONDAN SONRAKİ HİÇBİR CASUS YAZILIMI PC'NİZE KURMANIZA İZİN VERMİYOR.BENİM PC'DE 4 TANE CASUS YAZILIM BULDUUNA GÖRE YANİ SİZİNKİLERİ BİLMEM ARTIK.İNDİRİN VE KULLANIN PC'NİZ BİRAZ HAYAT BULSUN..

DOWNLOAD:
http://rapidshare.de/files/18082633/...Clean.rar.html

yukarının tamamı alıntıdır.
birde arkadaşlar bazı adresleri tıkladığıızda media.fastclick.net-1 gibi 2. bir pencere açılıyor bu normal mi?yukarıdaki adres gibi

mersilen' Alıntı:
Casus Yazilimlar Için <<pc Clean>> (accayip Fonksiyonlu,üstüne Tanımam)

--------------------------------------------------------------------------------

PC'NİZE NÜFUS ETMİŞ CASUS YAZILIMLARI SİLİYOR VE EĞER SİZ İSTERSENİZ ONDAN SONRAKİ HİÇBİR CASUS YAZILIMI PC'NİZE KURMANIZA İZİN VERMİYOR.BENİM PC'DE 4 TANE CASUS YAZILIM BULDUUNA GÖRE YANİ SİZİNKİLERİ BİLMEM ARTIK.İNDİRİN VE KULLANIN PC'NİZ BİRAZ HAYAT BULSUN..

DOWNLOAD:
http://rapidshare.de/files/18082633/...Clean.rar.html

yukarının tamamı alıntıdır.
birde arkadaşlar bazı adresleri tıkladığıızda media.fastclick.net-1 gibi 2. bir pencere açılıyor bu normal mi?yukarıdaki adres gibi

iyide bu konuya ne alkası var.......:eek:

Geri