Artık Sarı Kurbağa Görmemek İçin Yapmanız Gereken !!!

Reaction score
0

Selam sevgili üyelerimiz son günlerde imageshack.us nin verdiği hatalardan başımızı alamadık gibime geliyor. örneğin foruma koyduğumuz resimlerde kurbağa çıkması falan gibi.
Bu hatalar bi yana aslında türk siteler varken daha hızlı ve güvenilir imageshack.us yi kullanmamız bi hata gibi geldi bana. tabiki herkesin özgür iradesine kalmış bu olay. ve diğer bi olay imageshack.us nin resimleri kısıtlaması adult içerikli resimler gibi.
tüm bu kısıtlamalardan uzak daha hızlı ve güvenilir çok daha önemlisi bir Türk sitesi ve Türkçe olması evet arkadaslar ben www.imagestr.com dan bahsediyorum gerçekden çok çok kullanıslı geldi ve herkesin bu siteye yonlenmesini istiorum.
tabiki karar yine sizlerin ama bir çok hatadan kurtulmak için benim 1. tercihim

www.imagestr.com.

Ben site için herkese garanti verebilirim.
Saygılarımla...

Arkadaslar gerçekten herkesin desteklemesini isteriz ve tüm site olarak bu siteyi kullanmanızı isteriz.
en azından hatalardan kurtuluruz ;)

bende artık bütün upload ları www.imagestr.com dan yapıcam hem türkler kazansın dimi:cool:
:+:​

katılıyorum arkadaşlar imageshack.us sorun çıkarıyor yaygın bir site olması na karşın sorunlar yaratıyor..

Bende bu sıteyı kullanıyorum ;)
Şimdiye kadar bi yamuğu olmadı . tavsiye ederim...

imagestr yi kullnanıyoruz bundan sonra arkadaslar imageshack ın kurbalarını gormekten bıktık artık

Bende dikkat ettm kurbağa resmlerini ama acaba dedm benm pc'DE mi bi prb var nyse ben zaten imagestr kullandm içn prb yok:) :)

ewet ii fikir aslında en azından bundan sonra kurbaga görmeyiz......

iyi de bi kolaylık sağlanmalı bence . bilen bi arkadaş firefox eklentisi olarak hazırlasa :D resme sağ tıkladığımızda Upload Imagestr şeklinde. biz de tıklasak ve yeni sayfa açılsa resim upload edilse ????

Imagestr.com'un gercekten kullanilmamasi icin bir neden yok, yakinda kolayliklarda saglanicak tabiki, yavas yavas hizmeti genislicek, herkesin kullanmasini diliyorum. destek goruldukce ileriside gorulur. saygilar

Evet küçük boyutlu resim hatası 1-2 gün içinde çözülecek arkadaslar.
herkesi www.imagestr.com u kullanmaya teşvik edelim...

yonetımde de soledım sahıbı 5 para etmesede (( :D :D sevgıler kardesım :D ))
TÜRK ve imashack kullanacamıza bunu kullanalım

kady' Alıntı:
yonetımde de soledım sahıbı 5 para etmesede (( :D :D sevgıler kardesım :D ))
TÜRK ve imashack kullanacamıza bunu kullanalım
Kadyjim doru sölüo 5 para etmem 10 para ederim ehueuhe :)
öpüyorum kardesim.:D

Geri