Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardes peki bu blacklist nokia 6681 e uygunmu yada uyan bir program varmı

ben elden nokia 6680 cep tel aldim simlock kirilmasi lazim vede türkce dil yok ne yapmaliyim bana yardim ederseniz minnetdar kalirim cünkü benim bölgemde daha kimse simlock kiramadi simdiden yardimlariniza tesekkürler..........

ulan bi b... bildiği yok bunun bizde boşuna yazıyoruz buraya bari birileri kapatsa şu topici.. :mad:

pdf dosyalarını açabilecek bi program göndere bilirmisin

barun06:::: pdf dosyalarını telefonda düzenleyen bi program olmadığından onları açan ya da gösteren bi program yok

esquire::::sanırsam uyar hiç denemedim sen dene sonucu banada bildir olmasa ona uyumlu olanıda vardır elbet buluruz

yemliha::::senin sorunnunu ancak telefoncu çözer ama senin bölgedede yokmuş üzgünüm başka bi çözüm yok başka bi yere gidip simfree yaptırman lazım kusura bakma

----------------------------------------------saygılarımla--------------------------------------------------------

juan pablo sana cevabını vermiştim zaten yok demiştim application şifresi ne yapmaya çalışıyorsun?

arkadaşım mesajları pc'ye yedeklemek için bi program arıom yardımgerekiyor...

bocek mesajları pc ye yedeklemen için önce kart okuyucun yada bluetooth vb. olması lazım sonra c:system/mail klasörünün içindekileri olduğu gibi pc ne yolla yada kopyala ondan sonrada eğer mesajları okumak istersen uzantılarını .txt yaparak pc de okuyabilirsin tabi c:system/mail klasörünü göndermen için fileman vb. programlar olması lazım sorunu böylece hallolur

fileman istersen forumda var bulamassan ben upload ederim tüm nokia prgramları topiclerine filan bak

başka bi sorun olursa her zaman burdayım.....
--------------------------------------------------saygılarımla-------------------------------------------------

öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler..Şöle özetliyim kart okuyucum da bluetooth'um da var..ama kart okuyucuya taktığımda çıkan dosyalar şunlar ( Images ,others,sounds,videos ) sounds'un içinde de digital ve simple var ama senin dediğin c:system/mail klasörünü göremedim..yada benim bilmediğim bakmadığım bi yerde mi..onu bi açıklarsan sevinirim..Bluetoothta ise yapıcak bişi bulanadım açıkçası :) sadece pc'den yollayabiliyorum...mesajlarda falan yapıcak bişi olmadı..biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim...

arkadaş hafıza kartını okuyucuya taktığında gizli dosyaları göster yap system klasörünü görürsün ama bu sadece hafıza kartındakileri kopyalamana yarar eğer telefondakileri istiyorsan fileman(telefona yüklenir) demiştim ya telefonun gizli dosyalarını falanda gösterir işte sen o programdan c: bölümündeki system/mail klasörünü olduğu gibi hafıza kartına kopyala bu sayede telefon hafızasındaki mesjlarıda kopyalamış olursun,sonrada kartı okuyucuya takı içini aç demiştim zaten onlar gizli dosya gizli dosyaları göster yap görürsün....

sonucu bekliyorum inşallah yaparsın.....

arkadaşım çook sağol eline sağlık...yapabildim sonunda..dosyaların uzantılarını txt ekleyerek değiştirdim...fakat çok anlamsız şeylerde çıkıyo yazılarda..bunları okumak için uygun bi program tavsiye eder misin bana...var mı bildiğin bişi....

Walla kardeş o yazıları çözmek için yapılmış bişey yok okuması sana kalmış zaten o kadarda karmaşık deil....

------------------------------------------------saygılarımla-----------------------------------------

kardeş bende 6680 var buna uyumlu bi ultra mp 3 programı atarmısın

flash dosyasının içeriğini deişebilecegim bir proram istiorum kardes

Mobiola web cam wireless in craci serial i diye bişey var mıdır acaba ?
Bi de kvk haricinde herangi sözlük tavsiye edebilirmisin ( ing-tur ve tur-ing ).
teşekürler şimdiden.

o programın kendisi var ama crack yok kusura bakma sözlük konusundada kvk dan daha ii olan yok kelime haznesi bakımından.....

Gps

Selam
benim 6630um var, biryerde okumustum, dogru olduguna ama emin degilim, bu cep telefonuna GPS Programi (uydu ile baglanti kurup bulundugun yerin tam koordinatlari) eklenebilir diye, acep dogru mu + bulabilir misin? Simdiye kadar vermis oldugun tüm programlar icin sagol...

böyle bişey olduğunu bende duymuştum hatta çok merak saldım araştırıp bunula ilgili bikaç program buldum ama onlarda işe yaramıyor yani bu konu asılsız....hayal ürünü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri