Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pccopat kardeş bana nokia 6630 da televizyon izlemek için ve radyo dinlemek için program lazım ilgilenirsen sevinirim.

öncelikle selamlar şimdi telefonlar için radyo ya da tv programıdie bişey yoktur o ancak şebekenin dahilinde olur benim bildiğim telsiim ve avea da var hattın telsimse
1-"wap ayar telefonun markası"
2-"mms"
3- "video " yaz 7070 e gönder ama teker teker en son video ya gelen cevap ile inid ryap ve işte tv not:gelşen ayarları kaydet:sigara:

pccopat' Alıntı:
Istediğiniz Bi Program Yada Güvenlik Kodu Fark Gözetmeksizin Nokia Nin En Son çikan Orjinal Programlari Dahil

Google Earth Pro crack i lazım forumda var ama link ölmüş..

hadi burdan yak ozaman

:sigara: bluetoots üzerinden hackerlık yapan ve harbiden çalışan bi program oldugunu duydum ama henüz tanışamadım kendisiyle madem bukadar güveniyosun arkadaşım kendine al sana malzeme bulursan sevinirim... bulamassan sen üzül...:cool:

kardeş bana da telefon hafızasındaki msjları hafıza kartına kopyalamaya yarayacak bi program lazım çok acil

bana 6630 türkçe dil paketi lazım benim telefon ingilizce dışarıdan getirdim varmı ?

m data:::telefonda dil paketi die bişey olmaz bu sorunu ancak ayaralara bak telefon tr olmuyorsa format çek ve telefon açıldığında ülkeyi türkiye seç

catashtorpe:::sana gelince fileman yükle ve c:system:mail aç ordakileri aynen e:system:mail e kopyala bitti

drilllman::bluetooth hack için bişey bulmuştum ama çalışşmıyor

bu arada haceyaya selamlar...

ya kardeş ben de yeni 6230i aldımda bu zımbırtıya ne gibi özellikler yükleniyo bilmiyom..ortaya karışık bişiler yapsan nasıl olur...

kardeş 6230i için en iyi içerik oyunlardır çünkü onlarda çalışan pek fazla program yoktur oyun istersende forum da çok var başka bişey istersen burdayım saygılarımla...

kardeş ben internetten olmamak kaydıyla radto programı yok ama bide sana sorayım.telim3660

pccopat' Alıntı:
m data:::telefonda dil paketi die bişey olmaz bu sorunu ancak ayaralara bak telefon tr olmuyorsa format çek ve telefon açıldığında ülkeyi türkiye seç

catashtorpe:::sana gelince fileman yükle ve c:system:mail aç ordakileri aynen e:system:mail e kopyala bitti

drilllman::bluetooth hack için bişey bulmuştum ama çalışşmıyor

bu arada haceyaya selamlar...[/Q

benim telefonum yurt dışından geldi fabrika ayarlarında bile yok nasi yapcaz onu peki :(

Arkadaşım 6630 da çalışan sivrisinek kovucu var mı? formdakiler 6600 için bunda çalışmıyor. v2 si çıkmış ama bulamadım

knight trade hack programını biliyorsan eklermisin buraya

kardeş bana 7710 pcsuite lazım ..

Mrb üsdat
Sizlerden Bir Isteğim Var Belki çok Erken Ama Ben 6280 Aldim Dosya şifreleme Programi Veya 6280 Için Programlar Istesem Yardimci Olurmusunuzşimdiden Teşekkürler.
Iyiki Sizler Varsiniz

::istekler:: muratcan::,:bu dosya şifrelemedir dosyalarınızın uzantısını deiştiri yada gizli dosya yapar bçylece galeri yada dosya yöneticisinde görünmez : http://rapidshare.de/files/10646545/sCrypto.v1.10.s60.Full.Turkish.by.skyynet.zip.html

onur.ozbay::,:anti mosqoito 2 buyur::
http://www.hemenpaylas.com/download/876838/Anti_Moquito2-WapSiteM.CoM.sis.html

juan pablo::,: sana suite yi yollayacam ama biraz bekle bende var ama yeni versiyonu çıkmış onu bulacam.

.............................................................saygılarımla...................................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri