Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana 3650 için mp3 leri zil sesi yapmam için bi program linki verirmisin? teşekkürler

merhaba pccobat kardeş.ben nokia 6230 kullanıyorum.sorunum programla mı ilgilidir bilmiyorum ama telefonum bluetoth ile bilgisayardan aldığım mp3 leri hafıza kartına yüklemeden seçenekde sormayıp direkt olarak kendi hafızasına yüklemek istiyor va haliyle telefon hafızasıda buna yetmiyor.pc den alınan dosyaları hafıza kartına yüklemenin yolu da varmıdır sende .??

kardeş bana seri çekim programı 6600 için var mı acaba hayalet kamera diyede geçiyor

Arkadaşım Selamlar,

Ben 6230i kullanıyorum. Acaba bu telefon için sınırsız video kaydedebileceğim bir yazılım var mı? Yardımcı olursan sevinirim.

Kolay Gelsin.

bir istekte benden N70 var bende türkiye haritası

anatolia66' Alıntı:
merhaba pccobat kardeş.ben nokia 6230 kullanıyorum.sorunum programla mı ilgilidir bilmiyorum ama telefonum bluetoth ile bilgisayardan aldığım mp3 leri hafıza kartına yüklemeden seçenekde sormayıp direkt olarak kendi hafızasına yüklemek istiyor va haliyle telefon hafızasıda buna yetmiyor.pc den alınan dosyaları hafıza kartına yüklemenin yolu da varmıdır sende .??

yetkili arkadaşım daha iyi bilir ama ben 6600 kullanıyorum aynı sorun bende de vardı..mesaj ayarlarından,gelen mesajların kaydedilme diye bi yer var..ordan hafıza kartını seçersen,hem telefon hafızasında kayıtlı bütün mesajları taşıyayımmı hafıza kartına diye soruyor..hem de bir daha gelen bütün mesajlar hafıza kartına gidiyor..saygılarımla

öncelikle böyle bir başlık açyığın için sana kolay gelsin.
ben muhasebe programı Likom Presto yu görmek istiyorum.
bunu bulabilirsen çok sevinirim. Tabi tam sürümünü istiyorum.
şimdiden eline, emeğine sağlık... kolay gelsin

::: istekler ::: hasan12532::,: bende telefon için symbian programlar var ama o program banada lazım ve en yakın zamansa gelecek siparişi verdim gelince sanada ulaştırırım
:::anatolia::: novo arkadaşın dediğini yap tek çözüm yolu o
:::cemozt4:::6600 için seri çekim yok ama kamera ile ilgili başka hangi program istersen var valla bi o yok kusura bakma.
:::indirdim::: valla arkadaşlar size tek tavsiyem program isterseniz o telefonu almayın 6230 çünkü o hiçbir adam gibi program almaz alsa alsa oyun yada dandik bişeyler alır malesef 6230 lara yardım edemiyoruz.
:::egomen:::bende sadece tr deil tüm dünyayı gösteren program var ama internete bağlanıyor istersen atayım yada başka isteyen varsa
:::pretty::: burası telefon bölümü eğer bilgisayar için bi program arıyorsan program download bölümüne başvur ha telefonla ilgili bişey isteresn başım gözüm üstüne
.......................................................................saygılarımla........................................................

slm arkadaşım ben de bişey istesem çünkü bu istediimi bulamassam telimi satıcam yaa bende 6600 war

ben telime yolladıım mp3leri zil sesi yapabileceğim bi program istiyorum warsa wersen...?(bikaç program indirdim ama açmadı cidden işe yarar bişi istiyorum)

birde sınırsız video programına ihtiyacım war (lürfen philips camcorder dışında bişi olsun çünkü net deil we sesle görüntü aynı anda çalışmıyo)

hadii bakalım cok basit bi progarm istiyorum dosyalarımı şifrelicem bi program istiyorum :) bide azhmet olmassa pro rat progarmı kasınanlar oluyoda arada bir:Sopa

nokıa 6630 ıcın

arkadasım nokıa 6630 ıcın pc den ntelefonumun ıcıne gırıp duzenleme yapabılecegım bır prgogram varmı

arkadaşı nokia 6280 için uzaktan kumanda programı mevcutmu stoklarda :D

birde sis uzantısını jar'a çevirecek basit bir program lazım forumda var ama çalışmıyor veya ben çalıştıramadın,forumdaki program zipzag

istekler:::wildaky:::buyur ama prorat ı program bölümünden isteyecen kusura bakmabuyur: bu dosuya şifreleme ama telefonda unutma http://rapidshare.de/files/10646545/sCrypto.v1.10.s60.Full.Turkish.by.skyynet.zip.html

:::ciara35:::benim bildiğim mp3 leri dijital seslerin içine kaydeedince zil sesi oluyor ama sanırsam 660 da o yok yinede bi dene

:::turk::: pc den bilgiayara girip düzenleme yapman için bluetooth alman lazım ancak öle olur

:::love01:::sanırsam uzaktan kumanda programı zaten tek bi tane var ama onunda deişik sürümleri var yani telefona özel yapmamışlar olursa olur olmassa kaderine küs

Bİ ALLAHIN KULU GELİP TEŞEKKÜR ETMESSE BENDE NE İSTEK KALIR ALLAH AŞKINA LÜTFEN EMEĞE SAYGI!!:Sopa

LOVE01 O PROGRAM YOKKİ CEVAP VERMEMİŞİM

e bari linkini verseydin hem öbür sorumada cevap vermedin

kardes bana fnt bordro programı lazım bulursan sevinirim simdiden tesekkur

levo 01' Alıntı:
e bari linkini verseydin hem öbür sorumada cevap vermedin

istediğin programın linki...;
Download Linki: http://www.hemenpaylas.com/download/919697/erremote_Full_Achilles.rar.html

pccopat tabikide emeğeine saygı duyulmasını istiyosun ama tüm üyelerimiz bukdar düşünceli değil....
zaten tşk eden eder etmeyen sömürücüleride böle bağrına basar hackhell..
bide yazı fontunu editleyip kçültürsen sevinirim forum kuralları...
iyi forumlar....

mp3programını biz atıyorus tele ölelikle dinliyorus ama ben bu attığım mp3leri telimde zil sesi yapmak istiyorum olmuyo benim telde öle bi olay yok mp3leri zil sesi olarak atamıyorum yardımcı olamican sanırım yinede tşk ederim

arkdaşım telefonunda şöle biişi var...
mp3 dosyaının içinde duran dosyaları zil sesi yapmak için
1.herhangi birinin üstüne gelip seçenek dediğin zilsesi yap yazısı var ona tıkla...
2.pckopat arkadaşımızın dediği gibi zil sesi yapmak istediğim şarkıyı klasöre taşıma yönetmiyle zilsesleri dijital seslerin için taşı ve daha sonra tercihlerden o şarkıyı bulup ok le bu kadar basit.....

Yaw Kanka Bana Knight Hack Programi Bulabilirmisin ??? Biraz Zor Ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri