Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NOkia 6230i icin java ariyorum... kim 500 milyar ister in 2. versiyonunu acamadim... java hatasi verdi... paylasirsan sevinirim...

nokia n73 icin bir harita gps programi turkiye,avrupa,bulunur mu sende kardes

Wer wird Millionär? Edition 2

Bu Oyun Kim 500 Milyar Ister.... ama ben almancasini ariyorum...eyer bulursaniz...lutfen paylasin :vur

arkadaşım .pdb formatındaki e-book ları okuyabilecek yani çalıştırabilecek bi program lazım yardımcı olursan sevinirim

dostum tresor 1 0 1 diye bir program var o elinde varsa adresini verirmisin
tesekkürler

Banada msn ye ıletı atan keylogger lzm Kanky Var mı sende ? acabaaa koyarsan lınkı sevınırımmmm.... şimdiden sağollll

kardeş 3-4 kişi var sürekli benim msn adresini uçuruyolar msn nasıl calabilirim bunun programı varmı valla başım bunlarla dertde msn neleri ni çalıp benim tüm bilgilerimi silmek den büyük zevk duyacam yardım edersen sevinirim

nokia 6288

nokia 6288 için tema, oyun ve kullanışlı programlar için bana iyi bir site önerebilirmisin yada bana elinde varsa gönderirmisin? :durdurun

selam kardeş bana eti phonecam-flycam 6630 için key istiyor yardımcı olursan sevinirim teşekkürler şimdiden nokıa 6630 telefon

ben mesajları telefon hafızasından alıp kart hafızasına atmak istiyorum telefonum 6600 uyumlu bi program warsa bi zahmet eklermsin?

Telefonum Nokia N70 varsa lütfen bana tomtom veya benzeri bir harita programı upload edebilirsen sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

yaa ban 6280temave program gonderırsen sevınırım

pccopat kardeş benim 1 adet 7710un var ama içinde türkce dil yok bana bu konuda yardımcı olursan cok sevinirim hayırlı günler teşekkürler...

kardeşim bi konu açmışsın 1 haftadır cevap yok seni bekliyoruz program yoksa yok de boşuna uğraştırma adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri