Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleykum arkadaşlar benim6260 var bana sonsurum firmware lazım yani 6260 ın 5.6.5.2.0 versiyonunu arıyordum bi yardımcı olabilecen mı zahmet olmazsa

KARDES BENDE 6680 VAR Bildiin gibi radyosu yok bu telefonun burdan sis uzantışlı falan radyo yuklebiliomuyuz boyle bişi var mı yoksa ben mi sacmalıyorum ama varsa bekliorum bi link kardes 5-6 sayfa okudum hızır gibisin banada bi care bulursan duacıyım sana ;)

kardes benimde bluetooth cihazinin cd si kayboldu banada 1 program ayarlarsan cok sevinirim tsk'ler..

tema yapmak için program arıyorum (6270 )yardımcı olursan sevinirim

rrr!!!

trade heck prog.mı bul lütfenn herşei biliosan bunuda bil...!:hh?

mrb arkadaşım dosya şifrelemek için program demişsin ama ben msj şifrelemek istiyorum yani herşeyi telim 6125 ve msn programı stiyorum ylnız hafıza kartına atılıcak program olursa sevinirim bluetooth kablosu yada cihazı yok ona göre yani şimdiden thank you

tüm televizyon izleme programlarını bulabilir misin? şimdiden teşekkürler

tüm televizyon izleme programlarını bulabilir misin? şimdiden teşekkürler :çaliş

hmm tmm pccopat seni anlıorum geri aldım isteğimi konunu gördüğümde cvp vermeye calışıcam yinede thank you bu kadar kişinin isteğini yerine getirmişsin

Kaç istek var dönen yok, sallayın gitsin bu konuyu cevap vermeye bile tenezzül etmiyor, hem konu aç sonrada saygısızlık yap ayıp :angry ...

arkadaş vaktim yok bana 6600 tlf bütün programlarını yollasan çok güzel olaca özellikle mp3 player olsa şimdiden teşekkürler

slm arkadaslar bana nokia 3230 telin mesaj hafıza sını hafıza kartına nasıl dönüştürebilirim bunun la ilgili proğram varmıdır.varsa nasıl elde edebilirim.şimdiden teşekkürler

n73 e alarm lazım ozelime mesj atarsan cok sevinirm takip etmek zor

photshop 7 nin türkçe yamasını isityorum
o kadar aradım hiç bir yerde yok yok yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri