Al dostum birde bunu dene sanırım istedigin olabilir http://rapidshare.com/files/20150606/Gulse_Birsel_-_Gayet_Ciddiyim.zip.htmleren12' Alıntı:nokıa n91 telefonıcın e-kitap okuma porogramı şimdiden sagol
zuzu-tr' Alıntı:3250 için tema ve calısan ne varsa razıyım![]()
bak bu wma plas degil ama onunkadar etkili bir program bu arada telefonun ney onu solesen daha etkili olurdu ben s60 olarak dusunup verdim...ozkn33' Alıntı:slm kardeş bana bi wmaplus lazım sitedeki ölmüş indiremiyorum bulmam lazım şimdiden tşekkürler
darken78' Alıntı:dostum turbo messenger yada agile messenger istiyorum zahmet olmazsa tabi ancak agile para istio 7 gunden sonra buna çare olarak istiyorum anlatabıldım umarım yani turboda messenger de our kısacası cepten gprs ücreti dışına ücret ödenedeb msn e bağlanmak isiyorum şimdiden teşekkurler saygılar
Kircshoff' Alıntı:Kaç istek var dönen yok, sallayın gitsin bu konuyu cevap vermeye bile tenezzül etmiyor, hem konu aç sonrada saygısızlık yap ayıp :angry ...
etimelo' Alıntı:fexplorer 3rd edition tlf= n91 hiçbişey çalıştırmıyo deli olacam şimdiden tşkkrlr..........
cencen-33' Alıntı:bluetootla ilgili proğramın varmı şimdiden teşekkürler